instant

Kolla här vad jag och mammsen gick förbi i ett skyltfönster igårkväll!


Det är liksom ihopknycklat papper!! Snacka om instant!
Kollade in på hemsidan, superroliga små filmer! Hihi! Perfekt för oss som saknar tålamod!


Nu ska jag sova. Har stickat på halsduken men har tappat ena stickan under soffan så nu orkar jag inte sticka nå mera. Det är liksom mörkt här eftersom jag fick ett ryck och köpte en massa ljus på ÖB idag. Brukar ju verkligen aldrig elda ljus, men det kan ju va mysigt. Undra hur många av de aviga maskorna som blivit räta och tvärtom bara.. :)
Har även sett två avsnitt till av HF. Det andra av dem fick jag gåshud av. Jag får sällan gåshud!

The Knitting Revolution

Jahapp. Här har jag suttit och sett fram emot Desperate Housewives-premiären hela kvällen men det visade sig att jag ju redan sett det här avsnittet och många efteråt också. I juni.


Idag åkte jag i alla fall till skolan snortidigt, var där 10 i 8, har nog aldrig varit där så tidigt. Satte mig på kåren och skrev ihop svaren till instuderingsfrågorna. Sen gick jag och köpte kursboken i Beslutsteorin och så skrev jag ut inlämningen. Sen var det seminarium, mycket flummigt!

På lunchen hade vi bakgruppsmöte, alltid lika trevligt! Fick då tillbaka en bok som jag hade lånat ut, en tjock en. Fick även tillbaka min mantel från i fredags. Eftersom jag även hade datorn, dataladdare, en pärm, ett kollegieblock, boken jag köpte tidigare och det vanliga krafset i botten av väskan så var nu min handväska ganska tung!
Efter diffövningen hade jag bestämt mig för att åka till det nyöppnade Överskottsbolaget på Kungsholmen för att köpa duschkräm och sånt. Inte helt rätt läge att åka dit med giganttunga väskan, men jag gjorde det ändå. Det blev en hel påse med grejer. Kan ju säga som så att jag var helt död i hela kroppen efter att ha släpat allt detta upp på berget!!

Sen sov jag middag ett par timmar. Nu har jag börjat sticka en halsduk, köpte garn också där på ÖB. :)

Tillbaka till stickningen. Bye

amäh

Jamenbravo.

Idag när jag åkte till skolan upptäckte jag att jag har seminarium imorron. Bravo. Jag som inte läst texten och skulle va på skolan ända tills jag skulle ut på bio med mammsen (dvs komma hem sent). Nu är det ännu senare eftersom jag suttit och läst texten i nästan 2,5 timmar (läser sjukt sakta på engelska) och inte fattat ett jota. Måste upp jättetidigt imorron för att ögna igenom den igen och försöka svara på instuderingsfrågorna. Den ena har jag rätt bra koll på men den andra vet jag inte..

Nu måste jag sova. Imorron ska jag blogga bilden jag tog ikväll, jätterolig grej i skyltfönster.

Gnatt

My name is Agda!

Nu är det bevisat! Jag ska nog leva i ensamhet hela mitt liv! I vilket fall så blir det nog inga barn! Sonja tipsade om en namnsida häromveckan där man kan söka på vad ens barn ska heta, man skriver alltså in sitt namn och barnets blivande fars namn och får upp ett namn. Jag testade lite olika karlnamn på måfå och fick upp det ena värre än det andra. Men det här tog väl ändå priset!!



Inte topp 100, näe jag kan förstå det! Hur uttalar man det där tecknet i mitten??


Och tydligen ska jag och lillebror inte heta Lisa och Nils:




probably..

Har förresten inte bloggat nåt om det erbjudande jag fick igår. Men det tänker jag inte göra heller förrän det är helt bestämt. Istället visar jag en bild på en supertoffelhjälte med både super- och suparkrafter!


söndag

Ehm. Ja. Så var helgen slut. 24 timmars arbete avklarat. Även idag har jag varit slö på jobbet, det var dessutom mycket mindre folk än igår så dagen gick ganska segt (läs: jag hann röja rätt mycket). Typ fem minuter innan vi skulle stänga blev en tjuv fasttagen så vi fick vänta jättelänge på polisen. Asdrygt!

Jag har tänkt på en grej. Ibland när jag gör vissa saker föreställer jag mig olika platser vid olika tillfällen. Jämt när jag räknar pengar tänker jag på parkeringen utanför Kurredoren när det är mörkt och typ 2 dm nysnö. Jag antar att det har att göra med mina sena nätter efter jobbet på Cherry.

I morse var det nära att jag aldrig tog mig ur sängen. Hörde inte alls att väckaren ringde de två första gångerna och så var jag helt säker på att jag skulle till skolan så jag tänkte förhandla mig till en sovmorgon (med mig själv). Men sen när klockan ringde för tredje gången såg jag att alarmet hette "vakna för jobb".. wooops! Jag hann alltså varken duscha (vilket jag inte hann igår heller, hittade björkfrön i håret imorse) eller äta frukost. Bestämde mig därför att försöka hinna med en tidigare tunnelbana och köpa frukost, så det gjorde jag. Åt min första Egg McMuffin. Det var sådär...

Började förresten att lyssna på en ny talbok idag, första Van Veeteren. Som vanligt när jag övergår från att lyssna på musik till att lyssna på talbok i mobilen glömde jag att stänga av shuffle-läget. Asdrygt! Upptäckte det typ när jag var på T-centralen, dvs när jag hade lyssnat på 4-5 randomspår. Bravo Lisa!


Nu tycker mammsen att jag ska avsluta så hon får gå och sova nån gång.. :) Det är väl lika bra det. Bye

Gårdagens roligaste

"Ta bort henne!" ... "Ta bort henne!"

Det näst roligaste var att jag hittade en bit bastkjol (pompom) som jag tydligen tyckte var fin eftersom jag fortfarande har den runt handleden. Mystiskt! En tjej på jobbet tyckte att jag var knäpp.


Det är förresten jättekonstigt att det bara är lördag! Jag har tyckt att det har varit söndag hela dagen. Är nog inte van att festa på fredagar.

Sova var det! Imorron väntar 12 nya fräscha timmar på min skabbiga jobbstol. Idag återupptäckte jag en gammal passion, MS-röj! Imorron ska jag slå alla rekord! Minns när jag drömde MS-röj... Galet!

överleven

Ja tänk, jag har överlevt även denna dag. Tolv timmar på jobbet minsann, efter igår liksom!

Det var nog ganska bra att det var lönehelg ändå, det var folk verkligen hela dan så jag hann aldrig somna. Och tro det eller ej, men kassan stämde på kronan!

Däremot skippade jag min kollegas fest ikväll, jag ska sova så länge jag bara kan istället!


Nu orkar jag nog inte skriva nåt mera. Bye

missed

Men gu va trött ja ä rå! Hur ska det här gå? Insåg precis att det är lönehelg också. Grattis!

Jag hade ju i alla fall ställt väckare (3 st) till skillnad från förra året...

Gaaaahh!!

spännande!

Vilken spännande hemfärd från skolan jag hade!

Det hela började till och med på föreläsningen, då fick jag två nya spel till mobilen, varav ett var Tetris! HALLÅ! Fritiden är räddad!

På tunnelbanan på väg hem satt jag och spelade och då kom en farbror och satte sig mittemot som stank urin. Asäckligt! Sen gick jag in på Konsum och köpte mjölk och ägg. Där fanns en skylt om nästa veckas stora event:


Svampkonsulent alltså! Hur hett låter inte det???

Sen när jag kom ut på torget kom en tjej fram till mig och frågade helt oblygt "Du kan möjligtvis inte köpa ut åt oss?". Hallå! Gjorde man så då, innan man fyllde 20? Jag gjorde det då i alla fall inte! Visst, kära mor och far, jag drack alkohol innan jag fyllde 20, men jag frågade då aldrig nån random människa på torget (eller på alkisbänkarna i Kramfors heller för den delen) om de kunde köpa ut åt mig. En enda gång har jag bett lilla mammsen köpa ut åt mig innan jag fyllde 20, det var en flaska skumpa till studenten. Annars löste det där sig på annat sätt på den tiden. Längesen!

När jag kom upp för alla trapporna kom jag på att jag väntade paket. Tänk om det inte skulle ha kommit! Eller tänk om det hade kommit men att allt var typ felstavat eller nåt. MEN de hade kommit och de är UNDERBARA!

Nu ska jag piffa på mig lite smink och sen ska jag åka till Leffe på förkör innan stora festen ikväll. Det ska bli kuuul!!! :)

mat

Jaha, det här sket sig ju. Ingen ska äta i skolan idag, så nu får jag äta själv. Orkar inte gå upp till maskin för att jag har föreläsning i F sen. :) Men jag överlever, har köpt en skaldjurssallad från Italienska. Nice!

2,5

Det känns ganska meningslöst att åka till skolan bara för att gå på en halv föreläsning i diff. (Har redan skippat förmiddagens föreläsning eftersom jag var uppe och sydde så sent och behövde sömnen.) Men jag har två och en halv bra anledningar till att åka dit:

* Jag orkar inte laga lunch
* Det är trevligt att äta med andra
* Han kan ju säga nåt bra inför inlämningen i diff

(Gissa vilken som var den halva anledningen)... :-P


Redan nu ska jag ställa fem alarm som ska väcka mig vid halv 8 imorgonbitti. FATTA vad jag kommer att va trött på jobbet imorron! Kanske ska ställa ett alarm som säger att jag ska gå hem i lagom tid ikväll, men jag vet hur det brukar bli då, brukar bara skratta åt det! Nåja, det är värt ett försök!

wiihooo

Mitt internet har inte funkat på hela kvällen. Nu funkar det, uppenbarligen!

Ikväll har vi syjuntat hemma hos mig. Allas vi som var här kommer att ha grymmast outfits nånsin! Jag kommer nog aldrig att vilja ta av mig min, får se bara hur populärt det blir på jobbet på lördag.. :-P

Nu måste jag kolla nätet och sen sova, det är sent!

kam

Inatt drömde jag att jag hittade min kam.

Nu har jag hittat kammen i verkligheten också. Den var inte där jag drömde att den skulle vara.

hängslen!

Hahaha, satt och kollade igenom inlägg jag skrev för ett år sen och hittade det här bland annat. Hur roligt som helst ju!! Öh!! Hängslen?!! liksom.

Sova var det va?

vintertäcke

Min hyresvärd har inte slagit på värmen än. Än så länge är det inte jättekallt i lägenheten, och då brukar jag ändå vara ganska känslig! Men när man ska sova vill man gärna ha minst dubbla täcken! Ikväll har jag slagit på stort och tvättat mitt vintertäcke! Har haft två tunna täcken i sängen fram tills nu, men nu ska jag byta ut det tunnaste mot det tjocka, eller eventuellt ha alla tre bara för att det är mysigt. :)

Nu är det i alla fall bara en grej att sy fast innan outfiten är klar! Sjukt nöjd! Kanske ska ordna en annan grej också, vi får se. Imorron ska jag ju ha syjunta här hos mig!

Imorron borde jag även ringa lönekontoret på mitt jobb och fråga varför jag får så lite pengar! Är lite för seg i hjärnan för att tänka på det nu, kanske är står allt rätt till, ska klura ut det imorronförmiddag!

Bye


Ooo, nu kunde jag äntligen studieförsäkra, så nu kanske CSN-pengarna kommer in snart! Hurra! Då kanske jag har råd med hyran och alla andra räkningarna även denna månad.
Tycker ändå jag har varit duktig som har klarat mig utan CSN ända fram tills sista dagen innan löning! Shoppingen idag slutade med att jag hade ett tvåsiffrigt belopp kvar på kontot! Det har ju ofta varit värre än så!

fredag = grymt!

Om jag nånsin får barn så hoppas jag verkligen att dom gillar att gå på maskerad!! I så fall kommer jag att ha de snyggaste utklädda barnen! :D

Det är verkligen grymt kul att skapa maskeradkläder! Är halvklar med outfiten men är helnöjd hittills! Det kommer att bli GRYMT!!! Kan såklart tyvärr inte visa bilder förrän på lördag, men tro mig!

kreativitet

För mina absolut sista slantar har jag nu varit en tur på stan och inhandlat tyg och lite andra grejer inför fredagens fest, så nu ska här skapas! Till outfiten har jag köpt det absolut fulaste en människa kan ha på fötterna, jag skämdes så mycket att jag stoppade ner den genomskinliga påsen i tygpåsen!

Näe, mat sen sy! Bye

dillchips

Det finns bara en sak till som jag bara måste blogga om innan jag kan sova! Nämligen dillchips!

Helt seriöst! Dillchips?!?!? Vem tänkte där egentligen????

Dillchips är bara bra till en sak: Att inte äta! Om man typ vill vara nyttig, då kan man ju köpa dillchips istället för vanliga, för då äter man dom ju inte! Kanske ska satsa på en dillchipsdiet?? Ehh...

+ = Inte okej!

flödande kreativitet!

Ooo ooo ooo!! Jag har varit kreativ!! Jag är ju aldrig det nuförtiden!! Men nu har jag kreativat ihop en grej som jag har beställt via nätet! (Kommer att bli sjuuuuukt eftertraktad!) Kommer bilder på lördag kanske (kan ju inte avslöja nåt innan dess ju!). På torsdag ska jag också va lite kreativ, för då ska vi ha syjunta här hos mig! Jaaa, jag får sy för tredje året i rad! Hurra!!!

Amäh, tänkte försöka lägga upp en teaserbild, men den vill inte det nu. Sorry sorry!
Sovtajm!

bläää

Jag vet inte, men det känns lite som att jag håller på att tappa sugen på att blogga. Gissa varför...


Närå, kanske inte, vi får väl se.

Har lite bilder i telefonen som jag har tänkt blogga om, men jag orkar inte göra det nu.


Ikväll har jag jobbat. Åkte dit vid 3 och jobbade till stängning, så nu har jag typ jobbat in tiden jag varit ledig under september, bara sådär liksom! :) Det var superlugnt idag också, men innan dom ringde in mig och en kille till var de 3 säljare på golvet och det funkar ju typ inte!

Nu ska jag fixa lite grejer och sen ska jag sova.

död

Nu har jag wii fittat lite. Var 6 ynkipynki små slag från att slå rekordet i boxningen. Var helt död efteråt!! Och arg! Imorron ska jag slå det!!

Nu ska jag duscha, sen ska jag åka och käka på Kamarina med mammsen, MUMS!

fler bilder

Ah, hittade äntligen lite bättre bilder på Norrlands Guld-klänningen! Den finns inte kvar längre utan har varit slängd flera år, men jag var sjukt nöjd med den iaf!


Pantmärket satt naturligtvis på rumpan.


I samma mapp hittade jag även den här bilden:


Snart två år sen nu! Och den där scarfsen sitter ju nånannanstans numera.. :)


städtajm!

Jag funderar på om jag ska ta bilder på hur min lägenhet ser ut nu och hur den ser ut om en stund. Men jag tror inte att jag vill visa upp mitt hem i det skick det är i nu, så jag låter nog bli! Eller så tar jag bilder och skriver ut dom och ramar in för att se hur jag inte vill att det ska se ut igen. :)

KS-en gick ju som väntat. Måste verkligen lära mig det där med partialbråksuppdelning nån gång, typ till tentan. Sen satte jag mig och läste lite beslutsteori och väntade på att biljetterna inför fredagens fest skulle börja säljas. När de sedan gjorde det tog de slut på typ 20 minuter!! Galet! Men vi hann iaf köpa våra så på fredag är det kalas! Jag funderar dock på vad jag ska sy till det här årets fest, jag har ju trots allt sytt två år i rad till samma fest nu! (Ska spana på nätet och se om jag kan hitta bilder)

(Guldtema för två år sen (jag var alltså en Norrlands Guld (Det finns en anledning till att inte det mellan den första och andra bilden inte finns med)) och Las Vegastema förra året (Jag var hjärter dam))

Året innan på samma fest var jag Grynet, då hade jag inte sytt själv, men bilder från det finns också på ett hemligt ställe på nätet..


Mmm, vi får se vad det blir den här gången. :)

Städa var det ja! Först måste jag dock fixa lite lunch. Bye

jag är bäst! Hurra för mig!

*Trummelitrummelitrum* ...och vinnaren i "Bäst på att snooza 2008" är... *mera trumvirvel* Lisaaaa!!!


Det var nåt mer jag tänkte skriva också men det har jag glömt nu. Då var det nog inte så viktigt helt enkelt..?

copy-paste?

Shit vad jag har varit trött idag! Det spelar ju typ ingen roll om jag dricker eller inte dricker kvällen innan, får jag inte sova mina åtta timmar är jag död hela dagen efter! Det kommer jag att vara imorron också, för nu måste jag förstå lite Heavisides språngfunktion och Diracs deltafunktion inför KS:en imorron. Och så tänkte jag åka dit en timme innan så jag hinner plugga lite iaf!

Nåja, idag har jag i alla fall jobbat 12 timmar. Det var jättelugnt nästan hela dagen så dagen gick ganska långsamt fram till typ 17-tiden då det började komma folk. Men söndagar är helt okej att bara sitta av tiden på, det är ju 100% ob (som i inte tampong) hela dan.

Nä, nu måste jag gå och lägga mig, ska läsa lite diff innan jag somnar. Håll tummarna för mig 9-10 imorron!


Shit vad det känns som att jag har skrivit exakt det här inlägget femtioelva gånger förut!


Förresten, det hände lite roliga grejer på jobbet också, mina kollegor är ju rätt knäppa!

Ett sjukt moget beslut!

Ja, idag satt jag alltså hela dagen på kåren och pluggade diff. Vid halv 6-tiden drog vi oss hemåt och jag var väl hemma vid strax efter 6. Halv 8 skulle jag vara hos Gustav för fest, men det visste jag ju redan då att jag inte skulle hinna. Var istället sjukt taggad på att Wii fitta lite, så det gjorde jag innan jag hoppade in i duschen. Sen kom den stora frågan: Dricka eller inte dricka alkohol på festen? Jag visste ju redan när jag tackade ja till jobb att det inte skulle bli någon utgång för min del så varför inte slå på stort och köra helt alkoholfritt? Jag har ju hört talas om att man faktiskt kan ha kul utan alkohol, så varför inte testa? :-P
Sagt och gjort! Istället för att köpa groggvirke på väg till festen köpte jag med mig en Brämhults juice och en påse chips (orka laga middag). Sjuuuuukt moget beslut! Så moget som jag bara trodde att Adeliina kunde ta!! :)
Vart är världen på väg när Rui försöker få i mig vin???

När vi skulle dra oss hem från festen (fast de flesta skulle ju ut) klädde jag på mig min nya rosa tröja (är tillbaka i en lite rosa period, en lightperiod den här gången, var lugna!) och då utbrast Leffe och Mini i kör: Shit vad rosa!!
Jag: Ja, jag är back in pink!
Leiph: Ja, jääävlar vad pink!
Mini: Skitpink!

Sen när vi återberättade det där trodde inte Mini på att hon sagt så, men det var ju superkul.

Nu ska jag sova. Blir inte så länge, ska upp halv 8... Nåja, många pengar till mig för många timmars jobb, I like!

I love wikipedia!

Alltså, när man sitter här och pluggar diff dyker många frågor upp i huvudet. När man på detta äter naturgodis dyker ännu fler frågor upp.

Har cashewnöten skal?
Hur växer cashewnöten?
Hur växer pistagenöten?
Varför har de båda nötterna annan konsistens än andra nötter?

Wikipedia vet allt! Det visade sig att cashewnöten har skal och den växer på en falsk päronformad frukt som kallas cashewäpple. Anledningen till att frukten är falsk är att det är själva nöten (som egentligen är ett frö) som är själva frukten!
Och sen att pistagenöten är en släkting är ju bara bonus!

Galet!

sjukt nöjd!

Wöhöhööoh! Jag har lyckats lösa ett Laplacetal alldeles själv! Sjukt enkelt var det iofs, men ändå!!!



Det här kan vara början till nåt stort!! :D

löpare

Sitter på skolan och pluggar diff. Astråkigt såklart, och vårt. Plötsligt kom ett helt löplopp förbi utanför fönstret! Mycket märkligt!



Nu har typ alla sprungit förbi utom dom allra långstammaste farbröderna 95+.

Åter till Laplace!

fniss fniss

Surprise surprise, det blev ingen städning utan huset fylldes av brie istället.

Nu ska jag sova. Typ tidigaste sänggången på hela veckan! Imorron är det Laplacetransformer som gäller för hela slanten! Undrar ni vad detta kan vara för spännande kan ni läsa allt här. Egentligen borde jag lära mig och sen blogga om det, som jag gjorde med koman, men det kommer innan tentan, jag lovar! :)

Senare på kvällen imorron ska jag till Gustav på avskedsfest, han beger sig ut i världen sen ett par månader. Det blir nog kul, men som sagt så blir det en rätt lugn kväll eftersom att jag ska jobba 12 timmar dagen efter. Synd, jag hade verkligen behövt en ordentlig utgång för att se att det finns andra människor i världen än såna som går på KTH! Fast å andra sidan så ekar det högt i plånboken nu innan jag får mina csn-pengar så det blir nog bra med jobb ändå. Utgång blir det ju om två veckor. Äntligen! Vet inte när jag var ute på stan senast, 080808, räknas det? Det var ju bara ett enda stort kaos! Och innan det? Ehhh... Mars kanske? Som sagt, mina vyer behöver vidgas!

Sovtajm! Ska bli skönt! Jag gillar verkligen att sova, speciellt i rena och mjuka lakan med många täcken och kuddar (i min säng just nu alltså). Slutsnackat, gonatten

tv

Hahaha, Benjamin Wahlgren var ju superkul när han var Vanheden! Det är för lite Jönssonligan i mitt liv just nu (lilla på fyran just nu räknas förstås inte)! Nu ska jag dregla över Mårten på trean! Hurra!

näe näe näe njae njaa...

I like to blog it blog it, etc.


Idag har jag varit i skolan jidajada. Blev något bitter på förmiddagen när jag försökte plugga diff och insåg att jag verkligen har glömt all grundläggande matte i hela världen!! Leffe försökte lära mig integrationsgrunder på lunchen, typ "så här integrerar man x". HALLÅ!!! Hur ska det här gå???!!

Sen var det diff-föreläsning. Det var väl sådär. Och sen var det pub, det var desto roligare! Hade som plan att dricka ett par cider och sedan åka hem och tycka att det var superkul att städa lägenheten. Nu är jag lite skeptisk till planen. Lär bli briefrossa och HF-marathon istället.
Fick i alla fall samtala en hel del med en av mina nya kamrater som jag först lärde känna på ett mycket speciellt sätt men som jag nu lärt känna på ett mycket angenämare sätt. Lovely!

Nu ska jag fixa mat. Sen får vi väl se hur det blir med städningen...

Jo, förresten. Jag insåg en grej ikväll, nämligen hur lika vissa personer kan vara. Plötsligt föll jag liksom över 7 år tillbaka i tiden, INTE okej!

om pengar och sånt

Ooo, måste bara berätta vad jag gjorde mer igår. Jag skickade äntligen in min csn-ansökan!!! Via post. I ett hemmagjort kuvert. Hoppas att jag får pengar ändå!

Jag förstår verkligen inte varför man inte kan ha e-leg på mac! Skulle precis maila Nordea och fråga när jobbet ringde igår. Ska maila dom idag istället! Det kommer säkert att ta hundra år innan jag får pengar nu när det går via papper. Typiskt att jag ska va så seg på sånt här, den senaste lönen börjar verkligen sina nu! Och augustilönen blir nog inte så stor. Håll tummarna att jag överlever! :)

kaka och jobb

Ännu en händelserik dag i livet har passerat. Den började såklart med en lång morgon i sängen (dvs ingen diff-övning klockan 8). Sen åkte jag in till skolan och kollade lite grejer i datasalen innan det var lunchtajm. Åt supermycket mat och sen var det bakgruppsmöte och firande av ettårsdagen som gällde (vi firade Adeliina lite på 22årsdagen också förstås). Skokartongen jag hade lagt kakan i vägde säkert 5 kg så jag gjorde mitt bästa att bjuda bort alla kakorna och lyckades till slut!

Efter kakorna satte vi oss och tog en kopp te i Brazilia. Fia var hemma från Holland så det var kul att höra hur hon hade det där nere! Just då hade jag minst lust i hela världen att sätta mig och plugga diff så jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Skulle jag åka hem skulle jag ha varit tvungen att städa hela lägenheten innan jag hade kunnat börja plugga så det var ju ett alternativ, dock inte så lockande. Vad återstod då? Sitta och snacka bort en hel eftermiddag är ju kul men inte så produktivt.

Bäst som vi satt där kollade jag mobilen och då hade jag ett missat samtal från jobbet. Skulle precis till att ringa upp när jag fick ett sms från jobbet också, de ville att jag skulle komma in och jobba både idag och på söndag. Ja, där var ju det löst, vad jag skulle göra hela eftermiddagen alltså! Dessvärre fick jag som vanligt inte tag på dem när jag ringde, men jag åkte ivf hem och ringde alla möjliga nummer för att bekräfta att jag kunde komma. Efter typ 2 timmar fick jag kontakt och åkte och jobbade. Tackade även ja till att jobba på söndag. Ska på avskedsfest för Gustav på lördag, men 12 timmars 100% OB är inget jag har lust att tacka nej till just nu.
Det är för övrigt helt och hållet kaos på jobbet just nu. Dom har ju anställningsstopp och så har det slutat en massa folk så dom har kris hela tiden, så det blir nog rätt mycket jobb för mig framöver. Mailade dem ju igår om att jag vill jobba från slutet av oktober, det var därför dom hörde av sig idag, oklart om dom missade det där med oktober.. :-P

Nu ska jag sova. Imorron är det diff som gäller hela dagen, tror jag (har inte kollat kalendern än). Tackade i alla fall nej till jobb imorron för jag MÅSTE verkligen plugga då!



Just det: Jag var också där då...

insikter i duschen

Topp tre favoritkroppsdelar hos killar enligt Lisa
(leenden, hållning och utstrålning räknas inte till kroppsdelar):
* Underarm
* Rygg
* Nacke

Det har vid nyliga studier av den Lisaianska kroppen framkommit att även denna innehar en nacke. Vem hade anat?!


För övrigt var det lite oklart var jag skulle ha balsamet nu när jag inte har nåt hår som hänger därbak. Nu måste jag torka håret innan jag går och lägger mig, annars kommer jag att se ut som en mycket gammal tops imorronbitti. Men först ska jag kolla om det finns nån bättre övning jag kan gå på imorron, för 8 är alldeles för tidigt för mig! Det finns ju iofs en på fredag som Leffe tänkte gå på, kanske ska ta den jag också då..

Gonatten

mera blogg

Nu har jag wii-fittat så att svetten lackar! Med tanke på att det var en dryg månad sen jag spelade sist så gick det riktigt bra! Jag slog ett par rekort och tangerade andra. Imorron har jag säkert sjukt mycket träningsvärk i armarna efter boxning.

Upptäckte förresten att vissa av mina ingredienser i kakan kan innehålla spår av mjölk, så jag hoppas att Adeliina överlever sin 22:a födelsedag!


Har utöver detta kommit fram till en grej angående min nya frisyr. Nämligen det faktum att jag annars aldrig riktigt är helt nöjd när jag är nyklippt förrän jag fått tvätta håret och fixa till det själv, men nu har jag varit helnöjd från stunden J hade klippt klart! Hon är super!
Nu ska jag i alla fall tvätta det lilla hår jag har vilket kommer att bli mycket spännande! Det är ju trots allt nästan 2 dm kortare på sina ställen! Frågan är om jag kommer att kunna piffa till det lika snyggt som J gjorde igår bara. Kan ju skylla på det om jag inte är på övningen klockan 8 :-P


Förresten, en grej till. Idag när jag åkte till Skärholmen var det tur att jag hade en stor tung väska att hålla mig i för jag fick sån stor lust att dansa med händerna i luften på tunnelbanan! Fråga mig inte varför..

baka baka liten kaka

Åh, jag borde göra såna där spännande förändringar oftare! Tack så mycket för alla fina ord! :)

På tal om förändringar borde jag fortsätta med dem nu när jag väl har börjat! En förändring som jag verkligen borde göra är att byta musik i telefonen! Har tänkt göra det sen innan sommaren ungefär, men fortfarande inte kommit mig för, så just nu är det rätt tjatigt. Fast det förstås, texten till refrängen i första låten på spellistan tillika första låten på andra skivan tilltalar mig för tillfället. Fast jag ska ju släppa det dära så det får nog bli ett byte. Talbok igen kanske?

Imorgon fyller Adeliina år och det gär även vår bakgrupp! Bakgruppen fyller ett år och det ska förstås firas! Jag har bakat en kaka (som blev två stora kakor) som jag aldrig har testat att baka förut. Det kan vara världens mest kaloritäta (flest kalorier/kubikcm) kaka och den går med fördel även att köpa på Bakfickan i Kramfors. Kan förstås inte avslöja vad det är för kaka förrän imorron, för att vissa som läser kommer ju till mötet :)


För övrigt har jag haft en rätt händelserik dag även idag. Hade hela tre brudar på besök över natten och sov mycket gott när J smög sig iväg till jobbet. Nån halvtimme senare började min väckare att ringa. Typiskt! Snoozade väl 20 minuter eller nåt men sen gick jag upp. De andra två brudarna skulle ju iväg till sitt tåg och jag skulle till skolan.

I skolan var det beslutsteori-föreläsning innan lunch. SJUKT flummig kurs! Vem hade trott att man kan göra ekvationer av beslutsteori??

När jag kom till Smörjis för att värma min matlåda var det som vanligt jättelång kö. Ställde mig där en lång stund och när jag började närma mig microvågsugnarna skulle jag plocka upp matlådan ur väskan. Då var den borta! BORTA!! Jag måste ha glömt den på föreläsningen eller tappat ut den på nåt mystiskt sätt. Kanske en väsktjuv på tunnelbanan (grattis, en äcklig matlåda till dig). :-P Så då fick jag gå och ställa mig i Braziliakön istället för att köpa mat där.

Efter lunch hade jag håltimme så då satte jag mig i datasalen och fixade lite grejer. Ringde även till mitt jobb för att höra om jag kan få jobba mera, men då visade det sig att chefen var sjukskriven så jag skrev ihop ett mail till henne istället. Ska försöka få tag på henne nån annan dag och se om hon har sett mailet.

Sedan var jag på intervju för det dära som är lite spännande! Det gick väl sådär, vissa av mina svar är jag riktigt nöjd över medan jag är riktigt missnöjd med andra. Får veta i slutet av den här veckan eller i början av nästa om det blir nåt.

Och till sist var det diff-föreläsning. Höll på att somna på slutet men höll mig vaken tills de sista fem minuterna.

Efter skolan åkte jag till Skärholmen där jag handlade spännande saker på Lidl. Var såklart tvungen att gå till Coop också för att dom hade inte två av ingredienserna till kakan.


Så, nu är alla uppdaterade över min dag. Anteckna flitigt det som antecknas bör. Anteckna även att jag nog ska Wii-Fitta (så nöjd över mitt nya verb) lite nu. Ska även fixa det sista på kakan. Bye

ny frisyr!

Det är ju inte ofta jag har ny frisyr så därför är det här en rätt speciell dag! Så här ser den nya frisyren ut:



Kort va?!!

nyttig var det va?

I fyra veckor har jag sagt att idag ska jag bli nyttig. Det kan man ju säga att jag inte har! Sivan och Blomkålen är ju här och jag kan ju tydligen inte vara nyttig när dom är här. Så ikväll har vi istället först ätit kilovis med pasta med ost- och skinksås och sen tre ostar med tillhörande kex och vin och likör. Bravo bravo.

Nu slåss brudarna på min madrass på golvet. Jag ska sova, det ska bli skönt!

Hotellet öppet igen

Idag har jag inte gjort så mycket, men ändå har det varit en riktigt händelserik dag. Den började klockan 06.45 när väckarklockan ringde. Jag snoozade såklart, men sen klockan 06.47 ringde telefonen och som den vänliga hotellvärdinna jag är så svarade jag och släppte in mina gäster. Sen var det ju för sent att somna om så jag segade mig upp och åkte till skolan. Där var det ju diff-ks som stod på schemat. När jag kom till salen stod det på tavlan att man inte fick lämna salen förrän klockan 10! Min plan var ju att gå dit, titta lite på skrivningen och skratta lite inombords och sen gå därifrån och gå på civilis som skulle börja klockan 09.30. Så alltså stod jag inför ett dilemma. Sitta kvar och inte kunna nånting och missa civilis eller strunta i KSen och gå och hjälpa till och duka fram sillen och hinna vara med på hela civilisen. Behöver jag säga vad jag valde?



Sill, nubbe och cider till frukost, det är ju faktiskt inte varje dag.

Sen var det städning som gällde, det gick rätt snabbt och vi var klara runt lunchtid. Då åkte jag och Adeliina in till stan. Min plan var att åka köpa ett par fingervantar men jag kom hem med en grå kjol, en rosa tröja och ett par mörklila benvärmare. Bravo Lisa!

Sen blev vi tvärtrötta och åkte hem. Här hemma väntade brudarna och även Mr. Stiff och vi spelade lite Wii (vi Wii Fittade). Efter en stund åkte Stiffler hem och jag sov en stund, brudarna duschade för första gången på en vecka ungeför (det är smutsspår på mitt duschgolv) och sen gick vi ner och köpte mat, ost och vin. Nu är maten uppäten och vi är mätta men snart ska vi äta ost. Mums!

Ohh, just det, vi har tvättat också. Tänk vilken service! :-P

vidga mina vyer!

Nu måste jag sova. Har haft telefonen på jättetyst läge hela dan och fick precis reda på att Hotell Wärmegård får två besökare imorgonbitti så jag har tvärstädat lite snabbt (typ letat fram golvet under all tvått och så). Har dock inte kunnat tvätta nåt idag för det var upptaget såklart (söndagkväll ju).

Diffen är ju ett skämt, men det är ju ingen nyhet. Får ta den modulen på tentan helt enkelt.


För övrigt så måste jag få mina vyer vidgade för annars kommer det här att sluta i katastrof! Vet dock inte riktigt hur det ska gå till, men jag jobbar på det!

Håller även på att försöka planera in en helg när jag kan åka upp och hälsa på mina kära föräldrar. Men det är ju hopplöst! Det händer ju nåt varenda helg. Den helgen som jag hade tänkt mig (dvs om en dryg månad) visade sig, när jag kollade i kalendern, vara helgen innan tentaveckan så det lär ju inte heller bli av. Två veckor senare är det plötsligt allhelgonahelg och november. HALLÅÅÅ!!! Jag har ju inte varit hemma sen i början av juli! Stört!


Nä, sova måste jag. Bye

vem sa diff?

Nu har jag äntligen tagit mig ur sängen, lagom till att snart gå och lägga mig igen. Diffen kan man ju bara glömma, men det kommer ju omtentor (inga omfester). Har även tagit en lång dusch och skrubbat mig ordentligt ren från smuts och kladd (ditmålad och ditkletad av diverse tappade drinkar på mina ben).

Veckan som kommer nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv och bli lite nyttig, ska även ta och damma av Wii Fit:en som jag inte riktigt har hunnit med de senaste fyra veckorna. Tänkte på det i duschen, om man ska göra ett verb av att spela Wii Fit så blir det ju att Wii Fitta. Det är ett ganska konstigt verb.

För övrigt tror jag att mitt vatten rinner lite snabbare än vissa andras vatten, under broarna alltså, men långsammare än vissas också.


Nu ska jag se på Madicken och fixa mat, har inte ätit nåt riktigt sen sittningen igår förutom två mackor till frukost och två ägg när jag kom hem och så lite yoghurtdip och en frukt. Men nu har jag tagit fram lite fläskfilé ur kylen som jag ska fixa lite pastasås av.
Tänkte skriva lite andra grejer också, men det får bli sen när jag är lite mer motiverad.

svårt ibland

Det är ju verkligen inte lätt när det är svårt.


spagettiben

Jag skulle vilja ta en dusch, men jag vet inte om jag orkar stå upp så länge. Skulle även vilja ta mig ner till tvättstugan för att se om det finns nån tvättid åt mig, men det orkar jag verkligen inte!!!

Måste sova mera, hörs.

tillbaka

Ja, ett dygn tog det ju inte, men dock 21,5 timmar. Nu ska jag sova så n0ga jag bara kan tills jag vaknar. Då ska jag tvätta/städa/plugga diff. Jeey! Förmodligen vaknar jag väl imorronbitti lagom till KSen...

Skriver nog mera sen. Bye

ska festa och fira så n0ga jag bara kan!

Nu ska jag snart iväg. Kommer väl hem om ett dygn ungefär. Tills dess kan ni räkna med att jag n0g har en grym kväll och en grym natt! Jag ska som sagt festa och fira så n0ga jag bara kan!


Förresten, måste bara tillägga att det bästa med iPhoto är att man kan exportera bilder från det direkt till facebook, sen ligger de där som ett "pending album" tills man godkänt det. Och godkänna det kan man ju göra lite senare, exempelvis via mobilen... Smart va??? Med andra ord (för er som är ännu segare än andra) så kan jag lägga ut bilderna på vad vi gjorde igårkväll medan jag till exempel sitter på toaletten efter sittningen ikväll. Ingen förhandskik här inte!

snart snart snart

Undra om jag ska införa dagens fråga varje dag? Förmodligen inte. Men det jag har funderat mest på idag är fenomenet bygglåt. Jämt när det ska byggas nåt på KTH (kan inte uttala mig om andra skolor) ska det spelas bygglåt, dvs en superduperknäpp låt om och om och om i evigheter tills man har byggt klart. Fatta Quarnevalen när vi byggde i en vecka!! ("Där träffa jag Ester, och mitt hjärta sa bom...". Gissa varför en av kattungarna som föddes på Quarnevalsdagen fick heta Ester?!!)


Ett konstaterande jag gjort under dagen var att jag tagit helt fel skor. Dvs de dyraste och skönaste som jag senast idag önskade att de också skulle hålla i 10 år (precis som mina sneakers som slängdes i våras). Men förhoppningsvis så var färgen vattenlöslig...


Det var lite spännande att åka hem ikväll också. Fasligt liv på tunnelbanan. Ett gäng ungdomsmänniskor satt och skrek och stojade och en gammal gubbe satt och svor högt åt dem för att de skulle vara tysta. Ungdomsmänniskorna tyckte att vi såg ut som idioter, mycket märkligt det där! Annars brukar alla säga att vi är fina, fast det är oftast tanter som säger det. Igår däremot blev jag tagen för trafikvärd på tunnelbaneperrongen. Som sagt, mycket märkligt!!!


Nu ska jag sova så det blir imorron nån gång för det kommer att bli grymt!! Fast sen blir det lite tråkigt också, när man ska försöka ta sig tillbaka till det normala livet! Det kommer att bli så tomt!
Nä, sova. bye

heldöd! :(

Näe, tyvärr verkar det tråkigt nog som att lysena är heldöda. Tråååååkigt!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och marathona lite HF, orkade bara se ett avsnitt igår och antar att jag inte orkar se så många fler idag. Igår blev jag dessutom upptagen av en massa luskande. Nu måste jag verkligen snart ta och skaffa mig en annan världsbild för det här håller ju inte!

borde. försöka. laga.

Dagens fråga handlade om svampar, men jag antar att vissa av mina läsare redan känner att den är rätt färdigdiskuterad så istället frågar jag mig vad meningen med baksnus är??!! Det är ju asäckligt! När det finns snus färdigförpackat i påsar liksom!!
Jag har aldrig testat baksnus, men jag kan tänka mig att det är vidrigt!

För övrigt har jag pluggat diff idag. Mitt mål med hela dagen var att förstå nåt. Alltså typ vad som helst. Jag läste i boken och räknade exemplen (efter facit förstås) och förstod faktiskt exempel 1 på sidan typ 2 eller nåt och därmed var ju målet uppfyllt! Dessvärre omfattar ju KS:en på måndag typ 118 sidor eller nåt. Jag kom till sidan 6 under de tre timmar jag satt med skiten. Bajs också!

Nu ska jag försöka laga nåt som har varit trasigt i tre och en halv vecka. Hoppas att den inte börjar brinna den här gången!

Vet du vad du är Madicken??

Det börjar på P, men jag kan bara säga det i garberoben.. :-P


Nu har jag nyss vaknat. Ska åka till skolan och plugga diff hela dan. Ska komma ihåg att ta med mig BETA idag. Leiphii frågade mig igår om jag kunde lösa diffekvationer utan beta och om jag kan primitiva funktioner i huvudet. Ska jag vara helt ärlig hade jag helt glömt bort att det ens fanns nåt som hette primitiva funktioner! Det skulle vara riktigt nice att ha sin Amelia lite färskare i huvudet. Det är ju trots allt typ tre år sen jag läste den... Måste hitta nån smart tvåa att plugga med.

justdeja

Oj, btw, vi spelade spexet för sista gången ikväll också. Tyvärr hade imte dvd:n blivit klar än, så ni får den nån annan gång, mor och far. Det gick bättre än igår och jag sjöng bara fel och fult några få gånger. Kunde inte hålla mig från att söka nästa års spex heller. Dessutom sökte jag en annan grej imorse också, men det kan jag berätta mer om nån annan gång om det blir nåt. Nu ska jag sussa. Eller se lite av min marathonserie kanske, det var längesen!

VARNING: Äckligt blogginlägg! (fast bara i slutet)

Jag förstår inte riktigt det här. Folk har börjat önska saker från min blogg. Hur tänkte dom då??

Typ:
"Nu var det väldigt längesen du skrev nåt om mig!"
"Kan du inte skriva nåt om mig?"
"Har du nånsin skrivit nåt om mig?".


HALLÅÅÅ!!! Det här är ju min blogg! Jag skriver ju i stort sett bara om mig!!! Skriver jag nåt om nån annan så handlar det nog troligtvis också bara om mig, eller så har personen i fråga gjort väldigt stort intryck (positivt eller negativt) på mig!

Dessutom har folk börjat påpeka om det dröjer ett tag mellan inläggen.

HALLÅÅÅ!!! Det här är ju fortfarande min blogg och jag skriver inte för att underhålla nån annan. Sen om nån vill läsa är dens problem! :-P

Folk brukar även fråga mig varför jag bloggar ibland. Från början var det för att "alla" andra (typ i familjen då) bloggade, och om jag också gjorde det slapp jag svara på frågan "Vad har du gjort idag då?" två-tre gånger. Men nu gör jag det för att det är kul och ett skönt sätt att få ur sig sina tankar och varva ner på kvällen. Sen skriver jag ju förstås inte allt jag tänker heller, det ni läser är den snälla versionen av mina tankar.


Sådär. Nu var det klargjort, nu ska jag visa en sjukt äcklig bild. Vill ni inte se hur mitt finger ser ut efter att jag våldssydde imorse så titta inte här nedanför!! Det som hände var att jag hade lite bråttom till skolan och skulle sy fast två märken och baksidan av nålen åt sig in under huden, inte under ett hudlager utan två. Man ser det tydligt på fingret att det faktiskt är två hudlager! AJ AJ AJ!!!























Nu kommer den snart!

























Hittade förresten fler bilder i kameran än vad jag visste om att jag hade tagit. Hmmmmmm....

KS

Just det, jag glömde ju berätta om min KS häromdagen. KS har som bekant två innebörder i mitt liv. Oftast när jag pratar KS på skolan handlar det om kontrollskrivning, dvs som en liten tenta. Oftast när jag smsar mammsen om KS handlar det om kändisspaning. Ännu oftare smsar mammsen till mig om KS:ar (vilket är lite sorgligt eftersom att hon alltså spanar kändisar oftare än mig trots att hon bor 50 mil från huvudstaden).
I måndags gjorde jag i alla fall en mycket ovanlig KS, alltså en kändisspaning på skolan! Det var när jag var på väg upp till M som jag plötsligt mötte Hans Rosenfeldt när han var på väg från gymmet. Har läst nånstans att han tränar där, men har aldrig sett honom där (förmodligen för att jag inte varit där sen i oktober). Han var iaf gigantiskt lång! Och ännu längre blev han eftersom jag gick nedanför trotoaren som han gick på... :)



Förresten så lämnar den där dagistraumabilden inte min näthinna i första hand. Jaiks!

Gammal ost

Inatt vaknade jag och var helt genomblöt av svett. Hela min kropp är nu helt kladdig och luktar som en gammal ost, så nu ska jag hoppa in i duschen. Skulle vilja sova mera, men jag måste åka till skolan och leta reda på den bokpåse i vilken jag har miljarders böcker och viktiga papper och sen måste jag verkligen plugga diff, för det kommer jag nog inte att vara så pigg på att göra på söndag.

Död och förruttnelse

Det luktade död och förruttnelse i min lägenhet när jag kom hem nu ikväll. Sjukt äckligt! Men så går det när man kommer hem mitt i natten och äter kött och inte orkar städa ordentligt efter sig.

För övrigt har vi haft genrep med spexet idag. Det ska bli sjukt kul att ha föreställning imorron, har sett fram emot det hela sommaren! Idag var jag däremot sjukt trött, typ så trött att jag knappt visste vad jag hette, så genrepet kunde väl ha gått lite bättre. Sjöng fel och fult och bara skrattade åt alltihopa. Men som sagt, imorron blir det grymt!

På tal om spex börjar det ju bli hög tid för mig att ta reda på vad jag ska ha för mig till våren. Ska jag vara hemma är jag grymt sugen på att vara med i spexet igen och snart går ansökningstiden ut. Känner jag mig själv rätt så kommer jag knappast att kunna jobba ihop pengar för att åka iväg nånstans nästa vår så jag lär ju söka. Sen är ju fråga två isf vilken grupp jag ska va med i. Kören är ju grymt kul men mr Nitro (som blev sjukt besviken när han läste min blogg över att jag inte skrivit nåt om honom) vill ha med mig i sitt dreamteam, så vi får väl se vad det blir helt enkelt.. :)

Nu har jag svamlat klart för ikväll. Sovtajm!

Jättearg 2

När den här:



åkte ut ur melodifestivalen förra året var jag jättearg!!! Den är fantastisk! (Har säkert bloggat det förut, men det är som det där med travet, det tål att upprepas!)

jättearg!!!

Nu är jag seriöst jättejättearg!! Den här gången är det mig själv jag är arg på. Jag är ju, som ni säkert redan förstått vid det här laget, världens största klant! Nu har jag klantat mig igen. Rejält och dyrt! Jag har nämligen tappat bort mitt nyinköpta SL-kort.

Så här var det. Vid 18-tiden åkte jag iväg till fröken J för att kolla in hennes nya lägenhet. Åkte tvärbana till Alvik och sen tunnelbanan därifrån till Vällingby. Alltså hade jag kortet med mig av från tvärbanan (det var där jag tappade det förra gången). Sen i en paus i Ensam Mamma Söker sprang jag ner för att köpa godis och när klockan blev 22 skulle jag åka hem. Då hittade jag inte kortet. Missade tunnelbanan medan jag rotade igenom väskan och fick åka på sms-biljett hem. Kom på hemvägen fram till att jag antingen aldrig la ner det nånstans i Alvik och hade det i knät (som sist på tvärbanan) och därför tappade det när jag klev av tunnelbanan, eller att det for ut när jag tog upp börsen ur fickan hemma hos J. Hoppas hoppas hoppas på det senare!!!!!!!!!!!




Uppdatering: Fick precis höra från fröken J att hon hittat mitt kort i hallen. Phuuuuu!!! Plötsligt blev jag liksom 1780 kronor rikare! Hurra hurra hurra för att jag inte riktigt är världens största klant!

Nu måste jag sova, imorron har jag föreläsning klockan 8 som jag tänkte försöka komma upp till, vi får se hur det går.

dagens sanning

Det går inte att sägas tillräckligt många gånger: Jag hatar trav på tv!

dagistrauma!

Efter att ha sett Volkswagens reklam för typ tionde gången såg jag äntligen leoparden första gången. Som det här klippet (som jag inte orkar leta reda på nu) där man ska räkna hur många gånger dom kastar bollen och det går igenom en stor björn, där såg jag inte björnen ens andra gången jag såg klippet på rad.

För övrigt upprepades mitt största (enda?) dagistrauma häromdagen, läskigt!!!!

Nu ska jag diska, duscha och äta kött. Bye

Kött!

Hösten är räddad! Jag har av en händelse kommit över en hel del kött som förmodligen kommer att räcka fram till jul ungefär. Nu har jag omfördelat köttet och fyllt frysen. Nice!

sjutton timmars sömn, tackar tackar!

Nu har jag sovit i sjutton timmar. Först sov jag från fyratiden nånting och vaknade vid 23.30 ungefär. Gick upp och tog ut linserna och borstade tänderna och gick sedan och la mig igen. Somnade vid 00.30 och sov till 10.

I alla fall. Det hela började i onsdags när vi först åkte och handlade mat och sen åkte ut och lagade samma mat till närmare 250 pers. Såklart var det brudarna som hamnade i köket, men det gjorde inte mig nånting alls, jag trivs mycket bra där och är något av ett kontrollfreak som vill ha fingrarna med i allt som serveras. I slutet av kvällen hade jag stekt 10 kg fläskfilé och många kilo grönsaker och hade hela kroppen fylld av stekflott.
Dagen efter åkte vi ut igen och jag räknade till att jag stod i köket 17 timmar i sträck (och stekte 20 kg fläskfilé till), sen var jag rätt trött. Har för mig att jag bloggade lite då medan jag satt uppe och tog igen mig. När alla åkte hem vid 7-tiden på morgonen fick vi äntligen sova. Sov knappt 6 timmar och sen drog det igång igen. Som tur var så var nästan all mat klar då så vi kunde ta det ganska lugnt innan alla kom.
Efter sittningen klockan 2 (på natten) satt jag badvakt en halvtimme och sen blev jag utsedd till chaufför dagen efter och fick därför äran att gå och lägga mig några timmar. Sov asdåligt men fick i alla fall sova 2 timmar ungefär.
Igår skulle vi då städa. Alla utom jag och två till hade då varit vakna hela natten och var supertrötta, och vi som hade sovit var nästan lika trötta vi. På grund av all trötthet gick städningen i slow motion men till slut blev vi klara. Såklart (eftersom vi åkte i minibussen) fick vi åka sist och två gånger och ännu mera fram och tillbaka för att vi glömde en massa grejer i tröttheten så strax innan klockan 4 kom jag äntligen hem. Förstår verkligen inte hur jag överlevde bilfärden fyra gånger genom stan! Hon som satt bredvid mig satt och pratade och somnade mitt i meningar, så då fick jag i alla fall skratta.
På tal om att skratta. Så mycket som jag skrattade i fredags vet jag inte när jag skrattade senast!! Tänk vad trötthet och gemensam irritation kan göra! (Varför skratta med nån när man kan skratta åt nån??)

Nu är ju frågan vad jag ska göra idag. Jag borde plugga diff och jag borde tvätta och städa. Tvättstugan kan jag kolla om den är ledig klockan 1 och diffboken har jag inte orkat leta reda på än. Dessutom är jag för trött för att börja plugga. Kanske ska sova nån timme till... :)

gaah

Tänkte bara meddela att jag har överlevt. Men det är knappt! Nu stänger jag av livet och däckar tills imorron om jag har tur, men minst tills sent ikväll iaf.

Ganska halvkassa vibrationer

Ja, nog är det en ganska stor prövning alltid... Vi har inte ens kommit halvvägs och jag är redan helt slutkörd! Kan iofs bero på att jag har jobbat stående i ett varmt kök i 17 timmar i sträck ungefär. Drygt 3 timmar (skulle tippa på 4) till sömn!

vilken dag

Okej, vad har jag då åstadkommit idag då?
  • Har kört minibuss mot enkelriktat (sjukt svårt med det där, skyltar och sånt som inte finns i Kramfors)
  • Kört samma minibuss genom stan två gånger utan att varken krocka eller dö!
  • Stannat samma minibuss vid varenda rödljus (också svårt, finns ju bara tre i Kramfors)
  • Nästan kört på katt med tillhörande tant på sightseeingtur (läs: jag körde lite vilse) i Nacka
  • Handlat sex stora proppfulla vagnar med mat på Willys
  • Kommit på den smarta idén att ta tomma kartonger av Willyspersonalen istället för att köpa papperskassar (sjukt mycket lättare att stapla i minibussen juh)
  • Stekt upp ca 1,4 kg margarin (varav 0,3 kg förmodligen satt på min kropp innan jag duschade, eventuellt sitter ett halvt hekto kvar i näsan)
  • Blött näsblod en halvtimme på grund av förkylning kombinerat med bärande av tunga grejer (6 vagnar mat alltså)
Lite roligt i alla fall att vara den som hittar bäst när det gäller att köra i stan för mig som trots allt är en utböling!

Nu ska jag sova för sista gången på lääääääänge. Hörs på söndag om jag lever. Eller lördag om jag lever ännu mer.


diff, data och saft

Jag ska ju läsa diff i höst. Igen. Läste ju den kursen för två år sen, men den gick inte så himla bra då. Jag är ju rätt kass på matte och dessutom hade vi en väldigt dålig lärare, man hörde inte vad han sa och så suddade han tavlorna jättedåligt så man såg inte vad han skrev, och så är ju ämnet svårt också om man inte är ett mattesnille. I år läser inte M och P kursen tillsammans, så jag var såpass smart att jag gick på M:s föreläsning igår för att checka läraren. Han visade sig inte vara så bra, så det var då jag skrev de där enastående kompositionerna som aldrig framfördes. Idag var jag på P:s föreläsning. Aptrött var jag, som vanligt den tiden på dygnet, men jag somnade inte, läraren var grym! Jag fattade vad han pratade om! Och han gjorde liksom det svåra enkelt! Det kändes plötsligt inte som en omöjlighet att klara diffen ändå! HURRA!

Frågan är nu bara hur det ska gå med tanke på att jag kommer att missa resten av veckans lektioner..? Får försöka plugga på söndag om jag inte är helt död då. Jag har liksom lyckats hosta bort hela rösten nu, det är ju inte så himla kul. Speciellt inte med tanke på att vi ska spela spex till veckan.


Eftermiddagen och kvällen har i alla fall ägnats åt en hel del dataarbete och andra förberedelser inför veckoslutet. Jag har även kommit på hur jag ska klara av att hålla mig vaken alla de många timmarna i sträck som jag trots allt måste vara vaken nu. Och så har jag fått vara rätt nördig på det där sättet som jag kan vara ibland. Jag fastnade liksom i arbetet vid tretiden och glömde helt bort att äta middag, och nu börjar det ju snart bli läggdags, bravo.


Nä, jag kanske ska ta och leta reda på min gamle vän Cocillana och lägga mig och försöka få åtminstone en ordentlig natts sömn den här veckan.

Förresten, jag köpte saft häromdagen. Fun Light Darling Rhubarb. Ska kasta hela flaskan, den var verkligen asäcklig!

bajs

Seriöst! Varför kan dom inte göra Word användarvänligt????!! Det är ju helt omöjligt att få till det med bilder där, och mitt photoshop fuckar med mig. Och jag är trött, vilken nyhet!

jäjä waävvah

Av alla fantastiska kompositioner jag åstadkommit de senaste veckorna var de jag åstadkom igår de helt klart bästa. Tyvärr fick de av någon okänd anledning aldrig framföras. Besvikelse!

Nu har jag en lång lista på en massa grejer som jag måste göra. Undra när jag ska få sova och bli frisk. Typ aldrig kanske.

nooooooooo.yess!

Idag är det första september. Jag har sett fram emot den här dagen helt sjukt länge! Inte för att skolan börjar utan för det där som händer ikväll. Hur kul är det då att vakna och känna sig helt genomfebrig med snuva och ont i halsen??? Och hur glad blir man då inte när termometern stannar på de vanliga 36,8°???

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite varm. Håll alla tummar i världen att förkylningen ger med sig!

RSS 2.0