Igår spenderade jag min lediga dag i sängen. Var lite sjuk och ute v

DSC01911.JPG
Igår spenderade jag min lediga dag i sängen. Var lite sjuk och ute var det sjukt tråkigt väder. Men idag är det fint väder. Jag har lånat en cykel av Alex och cyklade först till Vällingby och shoppade lite, bland annat sjukt billiga sandaler, 99 kr på lindex. Riktigt skinn och allt! Sen cyklade jag till stranden för att inviga min nya bikini. :)

Typiskt!

Jag har ju varit helt totalt desperat efter en ny telefon i flera veckor nu. Häromdan fundrade jag på vad det var som var den huvudsakliga anledningen till detta och kom fram till att det mest akuta är att jag inte har någon musikspelare. Har tappat bort båda mina headset... Så jag åkte till Willys och köpte den skräpdåligaste mp3-spelaren jag kunde hitta för 149:- för telefonen jag vill ha finns inte ute i butik, och jag vill inte beställa den osedd. Dessutom har jag inte riktigt råd med den just nu.
Mp3-spelaren var riktigt kass, liksom helt brusig så man knappt hörde musiken, men det var bättre än att sitta och lyssna på skrikiga barn och pensionärer och andra som inte har något vett till att prata tyst i mobil och annat knäppt.
Detta var alltså i tisdagskväll. I onsdags var jag inne i stan och lunchade med några kompisar. På kvällen åkte jag till Alex och lyssnade på min spelare på vägen. Så även på vägen till och från jobbet igår, då jag även läste bok.

Igårkväll när jag skulle packa inför dagens resa hittade jag headsetet. Visserligen det sämre av dem (inte det man kan ha egna lurar i), men allt är bättre än min usla mp3! Men det var nog värt 149:- med tanke på att jag har letat i 2 månader ungefär. Tyvärr har ju inte min telefon nåt flygläge så jag får lyssna på min usla mp3 på flyget ikväll, men jag kan nog stå ut i 50 minuter. Har ju min spännande bok också.

Ikväll åker jag alltså upp till stugan för en kort visit. Det är ju årets stora tilldragelse Kramfors Stadsfest! Och det kan man inte missa! Missar ju visserligen idag, då jag sitter på jobbet i 12,5 timmar, men jag får ta igen det imorron istället...


Första riktiga dagen på sommarlovet! Har ju jobbat varje dag sen jag s

DSC01904.JPG
Första riktiga dagen på sommarlovet! Har ju jobbat varje dag sen jag slutade skolan i fredags, men idag är jag helt ledig. Och hur kan man börja denna dag bättre än med svenska jordgubbar till frukost?

Första jobbdagen

Idag började jag jobba. Vaknade med världens huvudvärk, något jag inte känt på månader. Typiskt! Inga tabletter hjälpte. Dessutom var tunnelbanan inställd så jag blev lite sen. Typiskt! Jobbade på med såna saker som man tydligen gör på vardagar (jobbar ju bara helger annars) såsom plocka fram varor, se till att filmerna står i topplisteordning och såna grejer. Det var rätt lugnt typ hela dagen, så jag hann göra allt som jag skulle (tror jag, har typ ingen koll egentligen). Efter lunch gick jag till ica och köpte nektariner (JA!! ÄNTLIGEN!!) och knäckebröd och, tro det eller ej, KAFFE!! Tänkte att eftersom inget annat hjälpte mot huvudvärken kanske det var värt att testa. Visserligen var det inget riktigt kaffe, det var sån där cappucino med daim, som smakar nästan varm choklad. Och faktiskt, det fungerade.

Nu ska jag sova, ska jobba imorron också. Måste börja plugga mekanik också, har sista tentan på fredag. Tänkte börja lite smått på jobbet imorron. Det var lite konstigt att jobba idag, bara vanlig lön liksom, jag tjänar ju alltid dubbelt så mycket när jag jobbar helger... Men imorron är det ju röd dag, that's nice!

Gnatt

Crap

Nagellack är crap! Det enda roliga är nog att pilla bort det. Trots under- och överlack lossnar det ju ändå så fort man duschar och naglarna blir mjuka...

image90

Helt och hållet superdupercrazy!

Igår fick jag ett infall, efter att ha hört en radioreklam. Och nu har jag genomfört första etappen i den helgalna idén jag fick. Jag ska springa tjejmilen, om åttiosex dagar!!! Galet! Jag har typ aldrig sprungit frivilligt i hela mitt liv, förutom maja gräddnosloppet när jag var typ fem år. Så nu är det väl bara att börja träna så jag tar mig runt överhuvudtaget! Fast det blåser så mycket idag.. Jaja, vi får se. Jag rapporterar!

RSS 2.0