Lost

Jag är helt lost! Och då menar jag H E L T  L O S T! Jag menar, idag på eftermiddagen när jag var och köpte middagssushi hörde jag på radion att på lördag är det dags för melodifestival. HELLO!!! Jag vet inte vad jag fyller mitt liv med, men tydligen är det mycket när jag till och med missar årets händelse! Galet!!!

Idag har jag varit i skolan i 12 timmar. Vaknade och snoozade i en halvtimme, sen åkte jag till skolan och var astrött! Slutade klockan 12 och kompletterade då hållf-rapporten. Var klar vid halv 2. Då gick jag på stan medan en kille i gruppen gick och lämnade rapporten. En stund senare ringde han och sa att vi var godkända! WOW vad skönt!!! Nu har jag alltså tagit de 10 poäng jag behöver för att få bo kvar!
För att fira detta åkte jag till min gamla Fältan och shoppade en pockettowel, alltså en microfiberhandduk som suger upp jättemycket vatten och som inte tar nån plats i väskan. Så nu finns det ingen ursäkt att inte ta med sig badgrejer längre! :) Sen åkte jag till badet och simmade 35 minuter. Efter det gick jag alltså och köpte sushi, och sen gick jag upp till maskin igen, för att öva spex med skådisarna. Vi i kören är alltså statister och är på scen större delen av föreställningen (kändes det som idag iaf). Och jag fick dessutom en replik och en slagsmålscen!
Halv nio var jag hemma igen. Har därefter bakat chokladmuffins som jag nu ska provsmaka. Sen ska jag sova, imorron ska jag upp och tvätta klockan 7!
Gonatt

Helgen

Helgen har varit riktigt trevlig! I fredags hade jag och Alex planerat att gå ut eller nåt sånt, iallafall skulle vi ha kul! Vi började med att besöka kina-restaurangen här nedanför (måste ju utforska mitt nya område) och åt fyra små rätter och friterade bananer och blev jättemätta. Sen åkte vi till Gustav och Emelie (Gustav är min klasskompis) i Kristineberg. De är verkligen supertrevliga, så där blev vi kvar, och plötsligt var klockan halv 3... Men kul hade vi!
Kom väl i säng strax före 4, och dagen efter skulle spexkören komma hem till mig klockan 11för lite förkör innan vi skulle ut till Osqvik och spexstugan. Tjugo i 11 klev vi upp och snabbstädade lite och sen kom dom, och då köpte vi pizza. Alla var rätt sega eftersom att alla hade varit ute dagen innan. Sen visade det sig att hon som skulle köra den andra bilen var sjuk, så plötsligt hade vi bara en bil på sju personer... En polo. Men vad skulle vi göra, vi pressade in oss och for iväg. Som tur är så bor jag ganska nära, typ bara 15-20 minuter, om man inte kör fel... Erik körde fel... :)
När vi väl kom fram var det först företagspresentation från våran sponsor FMV (försvarets materialverk), sen var det lekar ute i snön och inne, och sen var det sittning. Det var vikingatema (vi i kören var flugsvampar) och de hade gjort supergod mat! Ugnsstekta rotfrukter och en halv grillad kyckling. Tyvärr fick vi bara en gaffel att äta med så det var lite svårt med kyckligen...
Efter middagen var det bastu som gällde. Jag badade INTE isvak!!! Hemska tanke!!! Jag var ut och gick på hälarna i snön, men där gick min gräns!
Sen dansade vi hela natten. Men jag var så trött, och hade varken nåt att sova på eller under med mig, så jag utarbetade värsta planen! Vid två planerade jag att sätta mig i en av sofforna och sen inte röra mig förrän alla hittat nånstans att sova, och sen somna där. Fast jag somnade redan innan musiken slutade spelas, för jag var supertrött!
Idag blev vi väckta vid 8, fast jag sov vidare i nästan en timme till, för vi fick ändå ingen frukost. När frukosten äntligen serverades klev jag upp, och sen städade vi och for hem. Nu är det väldigt skönt att vara hemma!

Imorron är det skola igen. Klockan 8!

Nu ska jag nog åka till Globen och handla lite mat, för jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara idag, skönt!!!

Trött

Oj vad jag är trött!
Hade sovmorgon imorse. Alex sa att han skulle vara i skolan 9.25, så han hade ställt klockan på 8.20. När klockan ringde tänkte jag sova en kvart till, så jag sa åt Alex att gå upp på en gång så att jag skulle kunna somna om. Men då sa han att han inte skulle kliva upp. Så jag ställde fram klockan en kvart, som blev 35 minuter. Sen blev det lite bråttom. Men jag fungerar inte om jag ska skynda mig på morgonen, måste få såsa på! Så när klockan var 9.27 och det var dags att gå hade jag varken borstat tänderna eller packat skolväskan, så Alex gick till tvärbanan och jag gjorde klart mitt och gick 9.31, dvs samma tid som tvärbanan gick. Åkte istället med bussen som gick 9.36, och hann ändå till skolan och ända bort till maskin innan kvart över.

Började med Elektron idag, superflummig föreläsare!!! Sen på lunchen var vi på Hållf-expeditionen och hämtade ut våran rapport. Vi får komplettera, vilket är superbra. Fixar vi den får jag två poäng till och har då skrapat ihop tio, och får bo kvar :)...

Efter lunchen hade vi termoövning. Jag somnade nästan.
Populärast var nog mina kakor som jag hade med mig, både igår och idag. Bakade ju häromdagen, och det blev tre plåtar chocolate chip cookies, men nu har jag bjudit bort alla, så jag slipper bli tjock! :)

Efter skolan visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Hade planerat att gå på vattengympa klockan kvart i sex, men dit var det ju nästan tre timmar, så istället gick jag och simmade i 45 minuter. Jätteskönt! Måste komma igång och satsa på beach07 nu... :) (sitter och ser på Anna Skipper på trean)


Varför ser hon i Wellaflex-reklamen ut som att hon har bajs bredvid munnen???

Motorsågsmassakern

Dagen började TIDIGT! Redan nu, efter två skoldagar, har jag varit i skolan vid 8 lika många gånger som jag var under hela förra terminen efter att det blev mörkt på morgonen! Jag tror att det finns en formel som beskriver hur seriös man är med skolan beroende på hur långt bort man bor. Dvs, om man bor nära kommer man sist och är ganska oseriös, och om man bor längre bort kommer man i tid och är lite seriösare.

Dagen var lång. 8-18! Men sista timmen var nåt av det roligaste vi gjort hittills, nämligen att skruva isär en motorsåg, och kolla hur den fungerar. Jag var med en av de nya tjejerna och en av de nya killarna i klassen, vi var jätteivriga alla tre och det var sex händer på sågen hela tiden. Fast killen var inte lika duktig på sånt där som oss tjejer, eftersom han hade lite svårt med vilket håll han skulle skruva ut skruvarna.

Nu ska jag sova. Gonatt

Tisdagsblogg

Anna: Hammarby Sjöstad, och ja, jag trivs mycket bra!!


Igår började skolan. Rivstartade med nåt som låter rätt kul, Design och Produktframtagning B. Egentligen är det bara ett täcknamn för kursen Maskinelement, vilket inte låter riktigt lika kul. Man får lära sig om kugghjul och andra prylar som finns i maskiner, och hur man själv kan dimensionera dom. Dessutom har dom i år en ny bok, vilket innebär att den inte finns att få tag i begagnad, vilket i sin tur är uselt. Den kostar 425:- på kårbokhandeln och 359:- på internet, mycket pengar!!
Idag är jag ledig. Därför bjöd jag hem ett par polers igår för att sjunga singstar, tyvärr har jag massa bangerpolers, så vi blev bara fyra stycken. Men det var ganska trevligt ändå. Jag vann alla gånger, så klart!

Nu ska jag skriva en lång lista och sen ska jag åka och storhandla. Ska baka chocolate chip cookies idag och bjuda mina grannar Nisse och Caroline, för att jag (eller egentligen Alex som stekte pannkakor) fick låna margarin och socker av dem igår. Ska nog baka bröd också. Sen ikväll är det körövning, jag som sjöng mig hes igår... :-P

Bye

Bloggar bilder

Idag fick jag låna en sladd av min vän Lejph så nu har jag fört över bilderna jag tog häromdan när jag var ute och gick:

1
Här är korridoren utanför min lilla lägenhet. Visst ser det ut som ett dagis?!!

2
Här är min port!

3
Och där uppe, på fjärde våningen är mitt rum!

4
Hittade en liten gullig liten kanal här bland husen!

5
Och här är min del av stan sedd från andra sidan vattnet!

YES

Nytt rekord!! 9670 poäng på Eloise! Och jag tror inte man kan få över 10000...

Klant

Alltså, jag är ju klantig. Det är ju fakta. Igår lyckades jag slå hål på lillfingret mot ett lådhörn. Imorse var det liksom varigt. Och idag har det gjort SJUKT ont!!!

Var ute och gick för att kolla på området idag. Tog några bilder också, som jag tänkte blogga. Men jag har tappat bort sladden och blåtanden fungerar inte... Men hur som helst är det sjukt fint här! Jag kan bara tänka mig hur mysigt det kommer att bli till våren och sommaren, med en massa båtar och folk nere vid vattnet.

Råkade ta mig till Sickla idag också. Där finns Sickla Köpkvarter, dvs shopping. På listan idag stod fruktfat och diskhandskar. Kom hem med ett stort rött fruktfat, rosa diskhandskar, en grå klänning, hårserum, två flaskor vin och Singstar Anthems... Råkade titta in på OnOff i Sickla, och där hade dom faktiskt singstarspel! (Dom är slut på typ ALLA onoff-affärer), så då var jag ju tvungen... :) Så nu har jag två skivor. Nice!!!


Nu ska jag duscha och sova. Bye

Äntligen internet

Nu har jag internet igen. Igårkväll funkade det inte, så idag plockade jag fram papprena från tele2 för att leta reda på telefonnummer till teknisk support, men då fungerade det så lydigt så... :)


Vad har hänt då? MYCKET!!

I torsdags bar självaste flyttlasset iväg, i lilla A-klassen, fyra lass. Sen var klockan mycket och ingen tv och ingen säng var inhandlad. Jag tyckte att vi kunde vänta med tvn eftersom sängen trots allt var viktigare. Men den eviga optimisten Alex tyckte att vi skulle satsa på båda, med start med tvn. Sagt och gjort. Klockan halv 7 var tvn inhandlad och vi styrde söderut för att hämta farbrorns bil. Just när Alex satt och beklagade sig om hur usel A-klassen är, som börjat med ännu ett underligt ljud från motorn, dog bilen. Tvärdog! Som tur var så var vi ganska nära farbrorn, så Alex ringde honom som kom med bilen och vi lämnade lilla A-klassen på parkeringen till Älvsjömässan. Sen blev det en jäktig tur på Ikea, där vi fick med allt på listan, inklusive säng.

På fredagen piffade jag bäst jag kunde i lägenheten och på lördagen kom mammsen och pappsen. Då blev det ännu en tur till Ikea, där en stor tv-hylla inhandlades, samt lite annat bra å ha. På kvällen skulle jag och pappsen sätta ihop hyllan. Tyvärr var hammaren kvar på Gärdet, så vi använde oss av varsin ankelboots-klack. Det var svårt och kämpigt och hyllan tog upp ungefär hela lägenheten, men efter ett par timmars slit och en matpaus (mammsen höll sig i köket/hallen och lagade mat) fick vi upp åbäket. Skitsnyggt!!!

På söndagen åkte Alex till Åre, och jag åkte till Gärdet och städade. Mor och far kom också och hjälpte till, så efter ungefär fyra timmar var det klart. SKÖNT!! På kvällen, efter att ha kört möbler och grejer hit och dit, var vi på konsert i slottskyrkan. Jättetrevligt! Snöstormen ven i taket och jag var skittrött och slumrade nog en snabbis... :)

Måndagen och tisdagen ägnades åt att uträtta massa grejer, skicka in papper och köpa viktiga saker och utforska området jag bor i. På måndagen lämnade jag även nycklarna till gamla rummet, vilket var väldigt skönt!

Igår inhandlade jag äntligen mitt playstation och mitt singstar! Kuuul!!!

Och idag ska jag inhandla en fruktskål och ett par diskhandskar. Viktiga prylar! Men först ska jag äta frukost och kanske sjunga lite singstar! :D

Dagens stora händelse var inköpet av singstar - äntligen! Hade i...

DSC01754
Dagens stora händelse var inköpet av singstar - äntligen! Hade internet imorse faktiskt, men nu har det dött... Men det gör inte så mycket, jag har sjungit singstar hela eftermiddagen och kvällen... Hur kul som helst! Kan knappt vänta tills jag har råd att köpa fler skivor! Och jag är ju rätt bra som ni ser... :) kan man få över 10000 poäng?

Sitter nu i mitt nya hem, i min nya säng och spelar nintendo på ...

DSC01749
Sitter nu i mitt nya hem, i min nya säng och spelar nintendo på min nya 32" lcd-tv... :) man kan ha det sämre! :)

Står i kön till kassan på ikea. Började flytta klockan 8 imorse ...

DSC01748
Står i kön till kassan på ikea. Började flytta klockan 8 imorse och nu är klockan strax 8 igen. Det blev 4 körningar med möbler. Det har även blivit en tur till jobbet där jag inhandlade en 32 tums snygg tv. Strax efter det, när klockan var kvart i 7 och vi var på väg till ikea för att köpa en säng dog bilen... :) nu har jag iaf snart en säng. Frågan är bara hur jag ska få in den i lägenheten... Det är KAOS där! Kön står still nu och klockan är 8, undra om vi blir utslängda utan säng??

bye bye gärdet

Ja, tentan gick ju som väntat. Det hela började med att jag kom dit i god tid, tjugo minuter innan tentan skulle börja, och insåg att man skulle ha anmält sig. Ajdå... Rui (uttalas Rej) i min klass satt i samma sits, förutom att han skulle höja från en fyra till en femma, och jag skulle klara tentan... Så vi skrev upp oss på en lista och satte oss och väntade. Han försökte även lära mig hela kursen från sitt sammanfattningsblock... :) Tanten som var utetentavakt var lite arg för att det var så många som inte anmält sig, men gjorde ändå vad hon kunde, och efter en kvart fick de två första på listan gå in och skriva i en sal. En liten stund senare fick vi andra också skriva. Men jag hade ju inte pluggat nånting, så jag gissade lite på ett tal, fick totalt hjärnsläpp på det andra jag behövde klara, så nu blir det att skriva om kursen till hösten... Hoppas på en bättre föreläsare då, så man förstår nånting!

På hemmafronten går det bättre. Efter den katastrofala tentan åkte jag ner på Fältan (är inte så frisk än att jag orkar gå) och köpte Bamyl koffein, som dom gör så mycket reklam för på tvn. För Ibumetin har inte hjälpt mot huvudvärken jag haft de senaste dagarna. Och dessutom var jag tvungen att bli lite pigg så jag skulle orka packa ikväll. Och faktiskt så funkade de riktigt bra, huvudvärken är borta. Visserligen kan det ju bero på att jag varit stressad för diffen och så, som nu ligger bakom mig. Men jag har faktiskt fått en del gjort. Visst ser det ut som ett slagfält här, men alla hyllor och tavlor och krokar är nedtagna och hålen är igenspacklade. Nu har jag bara två stora problem, och det är sängen och soffan som ingen visat intresse för... Så jag hoppas att jag har ett förråd som dom ryms i!!

Nä, kanske dags att ordna samman grejerna här. Just nu är det kaos!

Imorron lämnar jag Gärdet! Får väl se hur snart jag får internet och kan blogga igen.

Bye

trött

Usch vad jag har sovit dåligt inatt. Det var storm, och mitt hus är byggt av plåt, och en av plåtdelarna, förmodligen mitt fönsterbläck sitter lite löst, så det har dundrat i mitt rum hela natten. Tänkte sova 10 timmar och vakna utvilad och förhoppningsvis också frisk, men det blev bara ungefär 6 timmar. BLÄ!

Om en dryg timme är det dags för tenta i diff. Det kommer att gå dåligt, det vet jag. Har jag riktig tur kommer det ett bassängtal, men det känns inte så troligt.

Nä, kanske dags att göra mig i ordning då. Jag återkommer om resultat, men vänta er inga storverk...

men irri!!

Jag blir lite irriterad här nu! Klockan 11 var det avtalat att hyresvärden skulle komma och besiktiga mitt rum. Klockan 11 hade jag ätit frukost, klätt på mig och städat undan allt kaos så gott jag kunde. Klockan 11 dök ingen hyresvärd upp. Kvart i 12 gick jag ner och kollade posten och såg att hyresvärdskontoret var stängt. Klockan är nu 12.08 och ingen hyresvärd har dykt upp än. Tänk vad mycket diff jag kunde ha pluggat under den tiden då!! ARGH!!

Nu har jag iallafall tömt sängen på lakan och tagit bort klädseln från soffan. Har tvättid 13.30.

Inte har jag blivit nå friskare heller. Näsan är helt trasig innuti och så har jag fått hosta också, som vanligt.

Nämen jag får väl ta tag i det där med diffen då. Eller skruva ner lite hyllor kanske.. :)

Svårt val

Nu har jag inte längre nått skrivbord. Jo, det står här bredvid byrån, men det är inte längre uppsatt under sängen. Sängen, skrivbordet och soffan ligger även ute på blocket nu och jag hoppas att de blir sålda. (Tipsa alla ni känner)!

Idag fick jag veta att jag inte klarade hållf-tentan innan jul. Tråkigt, men ganska väntat.
Har även skrivit KS i DoP, det gick sådär, hade inte pluggat nåt. Men förhoppningsvis får jag lite fler poäng än förra gången och kan höja betyget något.

Har fortfarande inte pluggat nån diff, tentan är på onsdag. Det händer så mycket annat, och dessutom är jag sjuk. Dålig timing...

Undra om jag ska slänga mina garderobsblommor?! Jag måste vara den enda i världen som lyckas ta död på såna!! Den var jättejättefin, men så tyckte jag med mina väldigt ogröna fingrar att den hade det så trångt, så jag planterade isär den till två. Och nu står de där och spretar och vägrar vara fina. Undra vad mammsen säger om jag slänger hyffsat levande blommor?? :-P

Jag längtar tills på måndag, då lämnar jag nycklarna till detta rum och har en hel vecka ledig innan skolan börjar på riktigt! Skönt!! Och framför allt är allt klart! Dvs flytt, diff, säng och allt. Inte för att jag kommer att ha klarat diffen eller så, men det är då ett mycket senare problem!

Jag fick ju en julklapp från jobbet, ett presentkort från noblecard.com, där man kan välja bland en massa olika grejer. Jag kollade precis och tänkte välja mig en julklapp, men hittade femton olika grejer som jag ville ha! SVÅRT!!!

Nu ska jag gå och fika nåt. Bye

kaos

Mitt liv är en enda stor röra just nu. Imorgon har jag kontrollskrivning, och jag lyckades nyss hitta boken det handar om. Super... Och på onsdag har jag tenta i diff.

Till grejen hör att jag varit sjuk sen i torsdags, typ legat i feber och grejer. Trots detta jobbade jag igår, hes som en skata. Och när jag skulle hem till Alex efter jobbet kom inte bussen, så jag fick sitta ute i ingenstans (läs Veddesta) i 45 minuter, utan halsduk, med fd. fotsvett, i minusgrader. Gissa om jag var frusen när bussen väl kom!! Så när jag kom hem till Alex la jag mig i ett hett bad, men det hjälpte inte så mycket, för idag har jag haft grymt ont i halsen.
Sen jag kom hem från jobbet har jag packat ner alla mina kläder och lite andra grejer, bara för att hitta den där boken. Hela mitt rum är som ett enda stort 15-spel, eller snarare ett 168-spel, när man måste flytta fjorton saker för att kunna flytta den femtonde...
För att råda bot på detta, och för att bli av med lite grejer, har jag inrättat "Lisas lilla fyndhörna" ute i korridoren. Har ställt ut grejer jag tänkte slänga (rätt bra grejer, typ klädställning, locktång och hårtork och så) och skrivit en lapp att dom får ta grejerna om dom vill (dom som bor här alltså), annars slänger jag dom på söndag. Smart va?!

Jo, diffen ja. Eftersom jag varit och är sjuk har jag inte orkat eller kunnat plugga någonting. Så den tentan lär jag köra... Tråkigt! Men diff är inte min grej, det förstod jag redan i september.


Nu ska jag sova. I kaoset. Men på torsdag flyttar jag, och det ska bli skönt!!

Gnatt

Och nu sitter vi på tåget hem, shoppade lite i Västerås och är n...

DSC01745
Och nu sitter vi på tåget hem, shoppade lite i Västerås och är nu trötta. Jag är trött eftersom jag är förkyld och Alex är trött eftersom han kaklade halva natten.

Idag är jag och Alex på äventyr. Det finns en biluthyrningsfirma...

DSC01744
Idag är jag och Alex på äventyr. Det finns en biluthyrningsfirma som till att man hjälper dom att flytta deras bilar mellan olika orter. Så på så sätt kan man ju få se ställen man inte sett förut. Vi åkte först med buss till Norrtälje. Där hämtade vi en Volvo v70 som vi körde till Arlanda. På Arlanda hämtade vi en v50 som tog oss till Västerås....

Jag hatar diff

Jag förstår inte hur jag nånsin ska lyckas klara den här kursen! Det är en vecka kvar till tentan, och det känns helt hopplöst! Sitter just nu och kollar på gamla tentor, men grejen är att jag förstår inte ens när det står förklarat för mig klart och tydligt hur man gör! Det känns ju rätt meningslöst att sitta och lära sig saker utantill också. Har jag tur kanske det kommer såna tal, men risken är ju himla stor att det inte kommer såna, och då sitter jag där och förstår nada och måste göra om kursen från grunden nästa år. BLÄ!

Det är alltså INTE så kul som den här mannen försöker visa...
diff

2007 the best year ever!?

No more champagne and the fireworks are through...

Nu är det ett helt nytt år. 2007. Och då är det väl hög tid att reflektera en aning över året som passerat. 2006 var ett himla bra år, kanske det bästa? Det har i alla fall hänt mycket i mitt liv.

Året började naturligtvis med nyårsdagen, jag var förkyld och Alex var uppe hos mig i norr. Inte långt senare åkte jag till Åre med klasskamrater, och även Alex var med där på ett hörn. Sen drog skolan igång med om jag inte minns helt fel: Amelia 2, fysik, mekanik och numme. Bara teoretiska kurser.

På väg hem från Åre började jag lyssna på talbok, vilket jag sedan fortsatt med och fortfarande gör. Har klarat av alla Wallanderböcker och några till under året. Just nu håller jag på med Olycksfågeln av Camilla Läckberg.

Självklart var det mycket plugg under våren. Men en del festande hanns också med. Den stora höjdpunkten under våren inträffade nog den 18 mars, då jag för första gången i mitt liv besökte globen, och finalen i melodifestivalen. Trots kräkslukt så var det en häftig upplevelse.

I april fyllde jag som vanligt år. Denna födelsedag åkte jag och föräldrarna ner till lillebror i Bryssel där vi spenderade påskhelgen. Mycket shopping blev det, och även god mat (inkl moules). Det var även i april jag var på jobbintervju på Grönan, fick väldigt fina vitsord från min fd. chef och gick och undrade varför dom inte hörde av sig. Till slut ringde jag upp och fick provjobba, och senare även jobb. Super! tänkte jag... Jobbade lite till och från i maj, eftersom det var väldigt lugnt i skolan då. Det var en superfin vår, varm och solig, och mycket varmt på jobbet. Jobbade fram till midsommardagen.

På midsommardagens afton kom mor och far och hämtade upp mig för en roadtrip söderut. Eftersom att jag inte var schemalagt den närmaste veckan hängde jag med. När vi i slutet av veckan, efter att ha besökt Anderssons i värmland (och ätit och ätit), kommit ner till södra danmark ringde jag jobbet och hörde om de behövde mig veckan efter. Det gjorde dom inte, så vi for vidare och hamnade efter ett tre dagars stopp i Haag i Bryssel där vi hämtade upp lillebrorn. Sen bar det av norrut igen. Det var en mycket trevlig resa förutom att mammsen mådde dåligt!

Efter resan åkte jag direkt (efter att ha sett de sju kattungar som fötts under stugan) ner till Sundsvall och Gatufesten. Superkul helg! Ringde även då till Grönan, där de sa att de skulle ringa om det dök upp nåt, vilket det aldrig gjorde... Så i stort sett resten av sommaren blev ledig för min del. Jag sov och sov, minst 10 timmar varje natt. Och solade och badade och har nog aldrig varit så brun! Perfekt! tänkte jag, då är jag pigg ända fram till sista tentan i december...

Det sket sig ju... I augusti var det dags att ta hand om de nya små barnen på skolan. Iklädd frack och schmäck och fula gula kexchokladshorts phöste vi runt n0llan i fyra veckor. 19 dagars festande under en 33 dagarsperiod. Där sket det sig med den piggheten! Dessutom gick jag upp 4 kilo som jag fortfarande bär runt på.
Hösten har ägnats åt differentialekvationer, hållfasthetslära, mekanik 2 och design och produktframtagning a. Fyra kurser parallellt (kth sucks ibland)! Diffen sket sig, omtentan den 10 januari planerades in redan i september. Hållfen väntar jag fortfarande på resultat ifrån. Mekaniken klarade jag teoridelen på. Och DoP-en är en himla flumkurs!!!

I oktober häde det i alla fall lite kul grejer förutom skolan. En dag när jag satt på tunnelbanan på väg hem till Alex ringde telefonen. Det var från OnOff i Kista, och dom ville att jag skulle komma på intervju. Jag hade ju inte ens nån aning om att jag hade sökt! :) Sagt och gjort, jag åkte dit, och veckan efter hade jag fått jobb. Varannan helg, precis vad jag önskat! Veckan därefter fick jag ett erbjudande om en lägenhet. Jag tyckte att Hammarby Sjöstad lät lite off, men tackade ändå ja. Så plötsligt hade jag både jobb och ny lägenhet!

Och nu är året slut, i december har jag jobbat en hel del, julhandel you know... Men det blir ju inte helt fel nu i januari när jag flyttar in i min nya lägenhet.


Nåja, om jag ska summera så har det här som sagt varit ett himla bra år. Jag har haft superkul, trots att det har varit rätt kämpigt.


Och så har jag formulerat fem nyårslöften:

1. Gå ner de fyra kilon (och gärna ett par till) som jag la på mig under hösten

2. Festa mer ordentligt, och inte bli så onykter som jag blivit under hösten och vintern

3. Festa mer, se fler ställen och så, vi är usla på det!

4. Ta tag i skolan och lära mig mer och prestera bättre

5. Jobba varannan helg och se till att jag har tid med det (dvs plugga på veckorna)



Och nu är det ju nytt år, så jag har börjat redan idag:

1. Har cyklat 30 minuter på Alex's pappas träningscykel

2. Blandade inte en massa olika alkoholsorter igårkväll, vilket jag tror brukar vara den största anledningen till alla minnesluckor

3. Tänkte gå ut igår, typ Spy bar och såna ställen som man borde se, men det kostade 300:- och uppåt att komma in på alla ställen

4. Har tagit med diffboken till Alex och tänkte sätta mig och försöka förstå lite nu när jag bloggat klart

5. På femman har jag faktiskt inte gjort nåt idag måste jag erkänna. Men man måste ju njuta av ledigheten också! :D


Vilken lång blogg det blev. Men nu är 2006 slut och jag förväntar mig ett ännu roligare 2007!
Jag återkommer frekvent och meddelar hur det går!
Bye

RSS 2.0