sista ever!

Ja mina vänner. Det har nu blivit dags för mig att säga adjö.

Adjö till blogg.se och den här bloggen alltså. Kanske dyker jag upp någon annanstans på nätet nån gång i framtiden, vem vet?

Tack för att ni läst och kommenterat.
Och glöm aldrig vem som är Probably the Best Girl in the World


Jag, alltid!

2 stycken kvar

För en gångs skull är jag glad på SJ. De har nämligen en kampanj för priomedlemmar nu i januari, där man får köpa biljetter för 25 kronor om man är under 25 år. Jag är under 25 år och ville ha en biljett. Så nu har jag köpt en sån. På måndag åker jag upp till mor och far och stannar till fredag samma vecka.

Mammsen har fått permis från sjukhuset nu till på onsdag, men det verkar som att det är en elaking till tumör som hon har. Så nu hoppas jag att hon får operera bort den snarast!


Idag har jag börjat plugga diff, igen. Men det verkar som att nån inte vill att jag ska göra det när de visar Madicken och Föräldrafällan på tvn, samtidigt!!
Kan inte påstå att det går framåt, alls faktiskt! Har nästan förstått partialbråksuppdelning iofs, har försökt fatta det nu typ 4 år! Men jag kan nog inte använda det än. Dagens projekt är i alla fall kapitel 7, Laplace. Han och jag är som motpolerna på magneter, vi går liksom inte ihop, så jag har ägnat dagen (från klockan halv 12) till att försöka pressa ihop oss, men har än så länge bara räknat typ 6 tal (i början av kapitlet, dvs basic (inte såna som kommer på tentan)) med hjälp av facit.


Det börjar dra ihop sig i min nedräkning här i bloggen. Jag har börjat med förberedelserna lite smått idag, hihi! Nästa inlägg blir det sista i nedräkningen, spännande va?!

3 stycken kvar

Min lilla mami är sjuk! Hon ligger på sjukhus! Hon har äntligen fått veta varför hon varit så uppsvälld och haft ont i magen den senaste månaden, hon har nämligen nån slags tumör på äggstocken. Så nu ligger hon på sjukhuset och blir tappad på vätska. Och jag håller alla mina tummar och tår att tumören är en snäll en och att hon blir frisk snabbt!!

Jag ska nog gå och lägga mig ganska snart. Måste upp och plugga som en tok imorgon. Ska nog dra ur sladden ur tvn och ur modemet för jag orkar nog inte åka in till skolan och plugga där. Fast modemsladden behöver jag ju iofs för att kunna lyssna på Spotify.

Vad kallt det är ute förresten, tvåsiffrigt på termometern! Det var det inte på hela förra vintern! Dessutom blåser det så köldfaktorn lär ju vara neråt 25 minusgrader eller nåt! Jag dog nästan när jag gick hem. Och mina ben frös nästan till två stora istappar!

4 stycken kvar

Nu är det strax sovtajm här. Har precis sett ett fint program på ettan!

Idag har jag jobbat. Hade sovmorron så det blev en rätt kort dag, bara 9,5 timmar! Imorgon blir det likadant.
Det var kul att komma tillbaka till jobbet, hela förmiddagen satt jag där och trivdes. Klockan 3 hade jag lunchrast och hade såklart lyckats glömma matlådan hemma på diskbänken, så då gav jag mig ut i gallerian i jakt på mat. Först gick jag till ica och köpte frukt och sen gick jag och köpte med mig kycklingspett med jordnötssås. Det var asmycket folk som var i vägen på min framfart i gallerian så jag var måttligt irri när jag kom tillbaka. Sen var jag småirriterad hela resten av dagen.

Förresten, här och här finns bilder från resan (och resten av jullovet).

5 stycken kvar

Eiffeltornet får vara hur högt det vill och de franska ostarna och vinerna får vara hur goda detvill, det är ändå alltid skönast att komma hem!

6 stycken kvar

Idag har varit en oerhört seg dag. Det är svinkallt i Le Mans, typ en minusgrad men jättefuktigt i luften så det känns mycket mycket kallare än hemma!

Lillebrorn sov till strax efter klockan 2, jag sov inte fullt lika länge, men nästan. Vid tre kom päronen hit och vi tog bilen (Emilianos) till tågstationen för att köpa biljetter till Paris imorron och för att tanka bilen som tack för att vi fått låna den. Sen käkade vi lunchmacka på ett ställe vid stationen och sen tänkte vi gå och se om dom hade nån film på bion som inte var VF (franskdubbad). Det hade de inte.

Så nu sitter vi här och har sett några avsnitt HF medan pappsen surfar från Nisses dator. Mammsen ligger och läser på hotellet. Nu har lillebroren somnat, han var ju uppe och festade till klockan 7 imorse (och smällde smällare utanför fönstret där jag sov klockan 5...). Snart ska vi väcka honom och gå och käka nåt.

Imorgon bär det alltså av norrut igen. Först tåget till Paris och sen går flyget nån gång på kvällen, kanske vid åtta, så imorgonkväll får jag sova i min egen säng. Jag längtar!

Det är kul för mina diffböcker att få se både Frankriket och Nyadal. Mindre kul att ingen brytt sig om dem på en dryg vecka. Men efter helgen blir det dygnetrunt-dejt med dem ett par dagar, inget jag riktigt ser fram emot..

7 stycken kvar

Nu är nyåret firat. Det firades med först ett halvt lamm i magen (pappsen och broren åt en halv ko var och mammsen låg hemma på hotellet och var paj) och sedan en drink på en irländsk pub. Därefter gick vi för att se fyrverkerier och andra firanden i staden. Först tänkte vi gå upp mot katedralen och gamla stan, men då gick alla andra nedåt så då gick vi ner mot floden och följde den bort mot gamla stan medan klockan närmade sig tolvslaget. Från två håll hörde vi nedräkningar (som vi inte förstod) och sen tutade några bilar och en polisbil lite stillsamt, men inga fyrverkerier syntes. Väldigt stillsamt nyår! Till slut på tillbakavägen fick vi se ungefär tre raketer.

Sen lämnade vi av pappsen hos mammsen och gick en runda i stan, inte så jättemånga ställen var öppna så vi gick till slut tillbaka till samma irländska pub, då var det lite mer folk där. Vi satt där ett tag och jag fick dricka två av mina nya favoritöl Desperado. Plötsligt började en av bartendrarna vara baröverkroppad och sen den andra också, precis samtidigt som Nisse var på toaletten, och sen började DJ:n spela "You can leave your hat on" och då började dom strippa på bardisken precis där jag satt, så jag var tvungen att backa lite och råkade nästan sätta barstolen på en transkille som ville titta närmre på bartendrarna.. Väldigt dramatiskt!

När vi varit där ett tag, typ fram till klockan 2, gick vi hemåt. Här i huset har dansarna som haft föreställning ikväll fest. Jag är som synes alldeles för förkyld och trött för att deltaga, men lillebrorn är på partajet.

För övrigt har vi åkt spårvagn idag och tittat lite på en stor park, men det var så kallt så vi åkte hem ganska snart. Och så har vi varit på en belgisk pub och druckit belgisk öl till lunch. På den irländska puben passade Nisse på att dricka en belgisk öl medan pappsen tog en Carlsberg. Bra jobbat!


Näe, nu måste jag verkligen sova! Är hur trott som helst. Först måste jag nog gå ner två trappor och kissa lite, det är det värsta..

RSS 2.0