Ingen takterrass

Vi har ingen takterrass... :( Jag tog hissen upp till 7:e våningen och tog den lilla trappan därifrån till översta våningen. Där fanns en dörr som jag kunde komma in genom, men sen var det en dörr till där det stod en skylt att man måste ha livlina och där passade inte min nyckel. Men jag blev höjdrädd ändå, när jag tittade ut genom fönstret i trapphuset. Tur att jag bor på bottenvåningen!
Hoppas att min nyckel passar till Emmas tak.

Ringde även gamla chefens fru. Hon blev ledsen men glad för min skull. Fast det känns konstigt, nu är det liksom definitivt. Och fem somrar är trots allt fem somrar. Kommer att bli konstigt. Men jag får alltid komma tillbaka, och så kommer jag ju att hälsa på i sommar.


Ikväll ska jag och Christoffer ut och göra stan osäker! Alex verkar inte vara på... Känns som att det var tusen år sen jag var ut, så det ska bli kul!

Nu ska jag göra middag. Fläskkarré (köpte 1,2 kg på prisxtra) med klyftpotatis och sparris. Jummii!!

Bye

big opening

Har bytt layout. Tyckte den här var lite ful, men lite vårig, så den fick det bli...

Sitter just nu och försöker plugga numme, men det går inte så bra. Det är tråkigt! Men jag måste...

I morse gjorde jag som pappsen brukar göra, jag gick nämligen en morgonpromenad. Eller morgon och morgon var det väl egentligen inte. Hade ställt väckarn på 9, men somnade om till halv 11. Gick till prisxtra för att använda mitt nya bonuskort och handla mat och toapapper. Sen gick jag hem och åt en macka som jag fick med mig från jobbet igår.

Igår var det alltså BIG OPENING OF GRÖNA LUND. Jag jobbade för första gången i bistron (http://bellmansro.lunchinfo.com/) Kändes som att jag frågade om saker hela dagen, men det flöt på riktigt bra och jag tror nog att jag kommer att trivas.
Spanade även in hela 6 kändisgubar (Felix Herngren, Jean-Pierre Barda, Per Graffman, Thomas Hedengran, RobinsonPål och Bo Lundgren) under dagen.

Nu ska jag gå och kolla den där takterrassen som Emma pratade om. Sen ska jag ringa Carina och berätta de dåliga nyheterna (att hon "slipper" mig i sommar).

Bye

Flyt

Igår hade dom rättat klart mekaniktentan!!! Ni vet den som jag skulle ha pluggat till under påsklovet... (Påsklovet då jag först var hemma hos mammsen och pappsen och sedan var i Bryssel och shoppade och sammanlagt läste de tre sidor som utgjorde första kapitlet (av 14)).  Kvällen innan lärde jag mig i allafall att härleda hastighet och acceleration i cylinderkoordinater. Detta visade sig vara ett smart drag, för just en sån uppgift kom på tentan. Tog två poäng på den och lyckades ta två poäng på en annan fråga på rent flyt! Så jag skrapade ihop de fyra poäng jag behövde för att klara teoridelen.
Problemdelen var det totalt 18 personer av 100 som klarade på mitt program. Så jag känner mig inte helt ensam om att vara dum...

Gårdagen ägnades mest till att plugga numme, tenta på tisdag... Satt i skolan och tittade igenom gamla tentor och skrev upp viktiga saker att kunna. Idag ska jag läsa i boken och lära mig förhoppningsvis ännu mer. Men det är sjukt svårt!

Var även på pilates igår. Riktigt skönt efter en dags pluggande! Men våran pilatesinstruktör har sagt att det tar 10 gånger innan det börjar kännas och ytterligare 10 gånger tills det börjar synas. Så nu håller jag på att ladda ner pilatesvideo, så jag kan träna mer än en gång i veckan.

På kvällen i går var jag ute och åt med mammsen och mostern. Dom åker till Irland idag dom lyllosarna. (Allt finns att läsa i deras bloggar)

Idag regnar det. Jag som hade tänkt spana in den takterrass som vi tydligen har som jag inte vetat om under det år jag bott här. Emma berättade igår... :)

Nu är det nummeplugg som gäller!

Bye

Fäjm!

ajm gonna liv fårävöör, ajm gonna lörn haow to flaaj...

Peter Jöback, you know.

Han tittade förbi på mitt nya jobb idag, när jag jobbade första dagen.


Alltså, jag har provjobbat/jobbat första dagen idag på Grönan. Närmare bestämt restaurang Bellmansro. Jag fick hålla till på festvåningen där det var buffé innan Cabaret. Det var ett eventföretag som höll i det för olika företag. Och innan middagen så kom självaste Peter Jöback förbi och berättade om föreställningen.

På slutet av kvällen när gästerna hade gått hem och vi ätit upp resterna av buffén blev jag inkallad till chefen. Då var det plötsligt dags att skriva anställningspapper! Kul! :) Och så skulle han komma fram till lön för mig. Jag vet ju ungefär vad avtalet ligger på, så jag förväntade mig inte så mycket mer än det. När han sen sa att han skulle sätta lite över avtalet, dvs 100:- i timmen kom det som en överraskning. Sen sa han att när vi skriver nytt anställningsavtal, när jag blir säsongsanställd istället för extraanställd, ska jag tydligen få högre lön. Vem klagar?!!

Det tråkigaste är att jag inte kommer att vara hemma så mycket i sommar och få se Veronicas mage växa och få träffa bäbisen när den kommer. Visst kommer jag upp några gånger, men det är ju inte samma.


Nu ska jag sova, imorron är det nummeplugg som gäller! På lördag ska jag jobba igen. Då ska jag få jobba i bistron, dvs den vanliga restaurangen.


Gonatt

..

Jag saknar mitt te!

Kan för övrigt berätta att jag idag har slängt 7 par trosor och lagt undan minst 7 linnen/t-skirtar som jag inte använder längre.



forts..

Lisa går in på verktyg för att ändra textstorleken. (Sitter på golvet, lutad mot soffan med datorn i knät). Ändrar till mindre storlek och trycker på OK.
Texten blir jätteliten.
Lisa böjer ihop magen som en ostkrok för att komma närmre för att kunna läsa på skärmen.

Utdrag ur verkligheten

Lisa spiller ut ett helt stort glas med te på mattan (som är nydammsugen).

"Oh, no!! Mitt goda te!!"


Det har hänt något med mitt mozilla. All text är jättestor! Konstigt, som om jag hade varit blind eller gammal eller nåt..

PMS och b-röra

Dagens citat:

"Kycklingkorv är mycket mer intensiv än vanlig korv"

Adeliina yttrade detta idag under lunchen.

___________________________________________

Annars, dagen började med matteövning i V, vilket är jättekonstigt för det har vi aldrig haft. Jättesvårt att hitta dit! Hade inte lyckats göra så många dagens-uppgifter, så jag cyklade dit rätt tidigt för att hinna fatta nånting innan lappskrivningen. Lärde mig hur man räknar ut linjeintegraler med hjälp av potentialfunktion. Så då hoppades jag att det skulle komma en sån uppgift på lappskrivningen.
När lappen kom testade jag först att göra på det sättet, men då blev svaret noll, och det kändes lite fel. Men sen kom jag på ett annat sätt och lyckades lösa den och få rätt!

Efter lunchen hade vi nummeövning. Vi redovisade vår sista lab, men fick inget bonuspoäng. Men vi har fått tre av fyra bonuspoäng, så vi är nöjda. Dessutom är det väldigt skönt att vara klar med alla labbarna! Nu är det bara ett f**king projekt som ingen vill göra.
Och på tisdag är det tenta. BLÄ!

Efter skolan cyklade jag iväg till fältöversten och shoppade loss (fick ju pengar idag!). Köpte en skjorta som jag ska ha imorgon när jag ska provjobba på grönan, ett par träningsbyxor, ett linne att ha under skjortan, ett linne och en t-skirt.
Gick även in på ica och hittade rödbetor på lösvikt för 6:90, köpte ett gäng och gick hem och kokade dem och gjorde kesoröra med kalkon och andra goda grejer. När jag smakade på den fick jag ett plötsligt sug efter b-röra (bönhamnsröra från arnes sjöbod). Måste verkligen ta och göra det nån dag!!

På ica hittade jag även påskägg, fyllda, för 20:- såna som kostar typ 50:- när det är innan påsken! Så ett sånt köpte jag (det är inte godis, det är medicin).

Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket alls. Tänkte cykla en tur, men har städat lite istället.



Imorron klockan 15-21 får ni hålla era tummar för att det går bra för mig.

Bye

Första cykelturen

Idag har jag fixat min cykel! Det var inte så mycket att fixa egentligen, bara att pumpa däcket. Jag som trodde att det var minst punka.

När jag gjort detta var det dags att testa den, såklart! Gick in och kollade på kartan, som vanligt när jag ska ut på äventyr, och kom fram till att jag skulle cykla runt kaknästornet. Sagt och gjort. Först var det motvind när jag cyklade på tegeluddsvägen, men sen när jag kom ner på en mindre väg blev det bättre. När jag cyklat förbi kaknäs och skulle ta höger för att komma hem, såg jag ett litet jättegulligt hus till vänster så då cyklade jag åt vänster istället. Då kom jag till Djurgårdsbrunn, jättesöta hus och en liten söt bro över till Djurgården. Så jag cyklade över där, och cyklade längs vattnet. Kom på att jag kunde cykla bort mot grönan och kolla hur lång tid det skulle ta att cykla hem om jag ska jobba där.
15 minuter dörr till dörr. Helt ok.
Fast då måste man förstås ha tur med trafikljuset, vilket jag hade.

Imorgon blir det cykel till skolan! Jippi!

Nu måste jag plugga linjeintegraler. Har lappskrivning imorgon!

Framsteg!

Nu händer det grejer kan jag tala om. För ungefär fem veckor sen var jag ju på intervju på grönan. Då sa de att de skulle höra av sig inom 1-3 veckor. När jag inte hört nåt efter 2,5 veckor gav jag upp hoppet litegrann, så jag började kika efter andra jobb. När det nu har gått ungefär fem veckor var hoppet så gott som ute och jag började fundera på varför jag inte hört nåt. Kanske hade de fått tillbaka alla från förra sommaren, eller kanske hade jag gjort bort mig totalt på intervjun...
Till igår när jag såg detta: http://platsbanken.ams.se/direkt/28/060419,100120,240916,31,774128.shtml!!! Det var liksom den restaurangen hon pratade om, Kattis, som intervjuade mig...
Så då funderade jag på om dom totaldissat mig, och mina fina referenser som Carina lämnat (vilket jag inte tvekar en sekund på att hon gjorde). Så idag var jag ju tvungen att ringa dom och höra i alla fall varför dom valt bort mig, eller vad som hänt.
Sagt och gjort, jag ringde upp dem och hörde efter.

Fick höra att jag gjort ett mycket bra intryck på Kattis på intervjun och att dom som hade hand om restaurangverksamheten skulle ta tag i det där med andra intervju nu i veckan (!!! de öppnar om en dryg vecka), och han skulle höra sig för och höra av sig under eftermiddagen eller imorgon.
Någon halvtimme senare ringde telefonen. Då var det hovmästaren på Bellmansro som ringde och ville att jag ska komma och PROVJOBBA!! *äntligen händer grejer*
Så på onsdag ska jag provjobba där mellan 15-21! Kul!

Bara ett problem: Jag måste köpa en skjorta och ett par vita skor!!! (Äger fortfarande 17 kronor på mitt konto!! (och skorna måste ju gås in innan jag ska jobba i 6 timmar...))


Annars har jag varit på pilates nu på eftermiddagen. Riktigt skönt, måste verkligen ta tag i det där med träningen nu.

Nu ska jag laga mat, blir nog pasta och köttfärssås.

Bye

Watta f**k

?!!

Det är liksom den 20 april. Jag vet inte om det syns, men det SNÖAR!!! Blä!
Nu måste jag ju åka buss till skolan...


The big day.

Idag var det alltså dags. The big Tenta-day. Det var en himla tur att jag lärde mig de där cylinderkoordinaterna igårkväll, för det kom en fråga på dem. Så förhoppningsvis klarade jag kanske teoridelen på tentan! *jublar*
Problemdelen hade jag däremot inte pluggat nåt på alls (som om jag hade det överhuvudtaget), så den gick det desto sämre med. Men det finns ju omtentor.. :)

Idag efter tentan tänkte vi ta och lära oss det där med numme, sista redovisningsdag imorgon. Men så hade ingen av oss tagit med labinstruktionerna, så då kunde vi ju inte bara sitta där och stirra på en dataskärm. Därför åkte vi ner på stan och shoppade lite istället. Jag shoppade inte så mycket, eftersom mitt konto innehåller 17:- totalt, endast en McFlurry som vi åt i solen på Norrmalmstorg.

Vid halv 3-tiden blev vi jättetrötta och åkte hem. Jag la mig på soffan till reprisen av vänner från igår och slocknade direkt. När solen började skina in på mig vid kvart över 4 drog jag ner rullgardinen och la mig i sängen. Vaknade vid kvart i 6 nånting... Skönt!
Eftersom att solen sken fortfarande satte jag på mig gåskorna och tog en promenad bort förbi Frihamnen och sen runt gärdet, jätteskönt!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Sex and the city.
Ska först koka till köket bara, har fått städvecka (efter mycket om och men) och måste därför plocka ur diskställen och byta soppåsar...

Tisdag

Nu är det tisdag, dvs 6 dagar sen sist. Och dvs 6 dagar sen jag fyllde år.
Vad har då hänt sen sist?

Onsdagen, födelsedagen, då satte vi oss i bilen, jag och mamman och pappan, och åkte söderut. Klockan 16.00 skulle ett flyg ta oss från Bromma till lillebrorn i Bryssel. Himla trevligt med Malmö Aviation! Mat och trevlig personal, mycket uppskattat!
Väl framme i Bryssel tog vi ett tåg in till stan, letade reda på vårt (mitt och mammsens) hotell som låg mycket centralt (5 minuter gång från centralstationen) och checkade in. Vid 8-tiden mötte vi lillebroren på Grand Place, också det fem minuter från hotellet, och gick för att äta födelsedagsmiddag. Hamnade på en italiensk restaurang där det blev en liten trerätters meny.

På torsdagen gick jag och mamman på seriös shoppingtur. Frukost klockan 9 och sen var vi ute innan tio. Träffade pappsen för lunch, lillebrorn var på skolan. Sen shoppade vi intensivt i 8,5 timmar, rekord! Kom hem med 5 linnen, ett par shorts, ett skärp, en skinnjacka, pärlor, 3 par trosor och en stekpanna. (Kanske nåt mer också, har glömt).
På kvällen var vi först och åt i chinatown (nära lillebror), på en indisk restaurang. Sen åkte mor och far på jazzclub medan jag och lillebror gick till ett ställe där dom hade över ölsorter 2000. Där väntade nästan hela Nisses klass. Kul att träffa dem, alla pratade olika språk (nästan) och alla kunde säga fula saker på varandras språk. (En kille presenterade sig och sa "Är det okej om jag runkar i duschen?") *haha*
Jag tycker ju inte om öl, men drack en som smakade banan (och inte så mycket öl alls) och en som smakade nåt annat skumt, samt en tequila (vilket jag är desto bättre på)

På fredagen var lillebror ledig från skolan, så då skulle vi åka på utflykt hela familjen. Tänkte hyra en bil, men alla var uthyrda, så vi tog tåget. Åkte till Ostende, en liten stad vid kusten. Tyvärr regnade det, så vi gick en kort stund och tittade på havet, sen gick vi till en grekisk restaurang och åt lunch. Efter lunchen åkte vi tillbaka med tåget och stannade i Brugge, som är en medeltidsstad (eller nåt) där föräldrarna var i somras då det var för varmt för att vara ute. Den här dagen regnade det ju, så vi såg inte så mycket. Satt mest på en uteservering under tak och med infravärme och drack varm choklad och åt våffla med jordgubbar och grädde. Sen for vi hem.

På lördagen kompletteringsshoppade vi det vi inte hunnit på torsdagen. Och insåg att vi gjorde helt rätt med att shoppa på torsdagen, då det var mycket mindre folk på stan än denna dag.
På kvällen åt vi grekiskt, och hade Nisses klasskompis Christer med oss. Efteråt åkte Nisse hem till Christer och såg på film. Jag och föräldrarna satt och kollade på folk på en "uteservering" i en galleria.

På söndagen åkte vi hem. På kvällen kom Alex hit, och sen besökte vi Bronco med föräldrarna.


Idag har jag försökt plugga, men det har kommit så jättemycket ivägen. Typ tvätt, städning, en tur på stan med uppdrag och jobbsökning, tv, mer städning, matlagning - you name it...
Har nästan lärt mig att härleda hastighet och acceleration i cylinderkoordinaterna i alla fall... Ska lära mig dem i det naturliga koordinatsystemet också, sen ska jag sova. Tentan är imorgon klockan 8!


Gonatt folks

Snart stor??!

Nu var det alldeles för längesen jag bloggade senast. Och tro inte att jag inte försökt! Två gånger har jag bloggat långa inlägg och sedan har de av olika anledningar försvunnit spårlöst ut i världsrymden, varpå jag blivit arg och gett upp.

Vad har hänt sen sist då?

I lördags satt jag på en buss i dryga 7 timmar, stannade på tönnebro blev ARG på allt folk och allt som inte gick som jag ville. (Annan historia som refererats två gånger och försvunnit)
På kvällen åkte jag till Veronica i skogen och såg på film och inspekterade stormagen (nedkomst i juli).

Söndagen spenderades delvis i tv-soffan, delvis i Veronicas fåtölj. Fick även några tacos (gott)!
 
På måndagen (igår) åkte jag in till kramfors och satte in pengar på banken. Passade även på att göra stan och köpa en väska.

Även idag har jag varit i Kramfors och fikat med Veronica och sen åkte vi till hennes mamma och satt på altanen och solade och lyssnade på när snön smälte.
Kvällen har ägnats åt Brokeback Mountain (lång film det där, och lite unga skådisar för att spela gubbar) och att packa inför morgondagens äventyr.

Imorgon åker jag och min lilla mamma och min lilla pappa alltså till lilla broren i Bryssel. Det ska bli kul!

Men först och viktigast av allt - IMORGON FYLLER JAG ÅR!!! Har räknat ut att det är sjätte gången jag fyller 14 år (har nämligen fyllt 15, 18 och 20 också).

Nu ska jag sova, så det blir min födelsedag snart!! Fast det känns inte alls som att det är min födelsedag... Men jag hoppas att dagen blir rolig trots att vi ska åka bil och flyg hela dan. På kvällen får jag iaf välja restaurang! Och träffa lillebror!

Gnatt

Mäh!

Bildtexten försvann tydligen på förra inlägget.

Det skulle stå typ att så här kul hade vi efter lunch, nummeövning alltså..

En yttepyttedag kvar!

Idag är det torsdag, men det har känts som fredag hela dagen! Och igår kändes det som torsdag. Men imorgon är det fredag och sen är det LOV!! Det ska bli sjukt skönt tycker jag, för jag har verkligen haft fullt upp sen jullovet.

På lördag klockan 10 åker jag norrut från siljaterminalen med buss. Får se hur det går att plugga på bussen, idag började jag nämligen på en ny Wallander. Blev klar med Hundarna i Riga igår och har nu börjat med Den vita lejoninnan. På den boken var det ingen som berättade i början vem det var som läste upp boken, så hela prologen funderade jag på vem rösten tillhörde. Till slut kom jag äntligen på vem det var, nämligen Michael Nyqvist. Men han var inte alls lika bra som Stefan Sauk och Reine Brynolfson som läst de två tidigare.


Idag började jag klockan 8, så jag hade ställt klockan på 06.25. Men jag kom inte ur sängen förrän vid 09.30 eller nåt. Så det blev en lugn morgon, för det var ingen mening att gå till skolan och gå på nummeföreläsningen, för de brukar inte ge ett skit, därför gick jag dit till halv 12 ungefär. Skönt!


Tråk

Nu ska jag packa inför norrlands- samt brysselresan.

Imorgon är det lapp, och det skulle vara himla trevligt att klara den, för jag vill ju klara alla! : D


Bye


Idag igen!

Även idag har jag varit på en liten promenad. Jag börjar nästan bli som far min!! Syftet med dagens promenad var att ta tid hur lång tid det tar att gå till Siljaterminalen, varifrån jag ska åka med bussen norrut på lördag. Det tog 9 minuter (gick inte ända fram, så 12 minuter kanske). Bra att veta liksom!

När jag ändå var där i krokarna tänkte jag att jag måste ju ta reda på var BigBrother-huset egentligen ligger. Så jag gick igenom gången mot hotellet där vi bodde när mamsen medverkade i Jeopardy för en massa år sen. Det var sig likt! Sen gick jag ut i hamnområdet och hittade inte var det kunde vara. Hade kollat på kartan, men hade glömt vad gatan hette...
Så jag virrade omkring där en stund, gick bortåt Frihamnen och kom efter en stund till Malmvägen, vilket kändes mycket bekant (inte samma som tv-programmet Malmvägen). Och där hittade jag nåt ruckel som skulle kunna tänkas vara huset. Gick runt det och blev säker. Såg även några träkaktusar som dom hade för nån vecka sen när dom hade cowboytema i huset.

BB
Sen gick jag över stora vägen och bort mot Ullis och tog denna bild på spektaklet.. Och sen gick jag hem. En lagom lång promenad på 35 minuter.


Har kommit på att jag kanske borde utveckla lite angående min promenad i lördags. Jag stannade inte där i Zinkensdamm och aldrig kom hem igen. När jag kom dit tog jag bussen hemåt. :)
Och syftet med den promenaden var att köpa biobiljett till senare på kvällen. Jag vann ju en biobiljett tidigare i veckan, och bestämde mig för att överraska Alex med en kväll på restaurang och bio. Och solen sken, så därför tog jag en lång promenad till biopalatset vid medborgarplatsen istället för att ta tunnelbanan.

Vi var först på en thai-restaurang där jag åt sushi och Alex åt wok. Naturligtvis kryddade han den innan han smakade, med sån där sås som är jättestark och innehåller en massa chili. Det var roligt tycker jag! För han blev röd och lite varm... :)
Sen var vi och såg Romance & Cigarettes, en musikalkomedi som var ganska konstig... Lite småkul, men that's it, typ. Tror att pappsen kanske skulle uppskatta den!


Igår var jag på äventyr till Sickla. Köpte ett par hörlurar, nästan en väska (varför ska dom antingen vara fel färg eller fel modell??!) och ett par sushibestick (pinnar you know) och en matlåda.
På kvällen åkte jag till Alex och sov där
.


Nu ska jag sova, börjar 8 imorron!!

Långpromenad

Nu har jag varit på en lååångpromenad i vårsolen!
Ska överraska Alex ikväll, så jag skulle förbereda lite för det, och tänkte att jag kan ju gå istället för att åka tunnelbana. Se karta (som tydligen inte blir så snygg...)!

Långpromenad

Promenaden tog typ 3 timmar... Jätteskönt!

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag äta ett äpple och beskriva hur det smakar för Arla.

Update

Solen skiner idag! Trevligt!

I torsdags var jag på pilates med Jenny och Fia, det var kul. Liksom inte flåsjobbigt utan mer jobbigt innuti musklerna på ett skönt sätt. Sen på kvällen var vi på spexet i Högdalen (långt bort). Det var skitroligt! Alex skrikskrattade, och det händer inte jätteofta...

Igårmorse var jag helt borta när Alex väckte mig. Jag hade ställt väckaren på 8 och han hade ställt den mycket tidigare, för han hade KS som började klockan 8. Men han vaknade alltså av min väckare klockan 8, för hans var på ljudlös. 3 minuter över 8 var han utanför dörren, springande...

Jag gick till skolan vid sådär en halv 10. Skrev lapp som var lätt (har inte brutit min klara lappen-svit än), sen gick vi bort till fysiken, för dom hade satt upp tentaresultatet... SPÄNNANDE!!!
Jag fick en fyra! Eller B med de nya betygen, alltså en stark fyra!! *glad*
Alla i klassen hade klarat tentan, och tre personer på hela P (design och produktframtagning) hade fått full pott och alla gick i min klass! Starkt jobbat!

På eftermiddagen mötte jag Alex i stan och var smakråd när han köpte jeans, skjorta och badshorts. Jag har blivit medlem i HM-club och fått en rabattkupong på 50:- vid köp för över 400:- Naturligtvis har jag bara hittat fula kläder på HM och inte velat köpa nåt för 400:- så Alex fick ta rabattkupongen. Sen när han åkte och tränade gick jag på HM på hötorget och hittade NATURLIGTVIS massa fina kläder för över 400:- Men jag fick ju många bonuspoäng på mitt HM-kort... Köpte då en skjortklänning och två fina linnen.

På kvällen var vi på fest hos Tomas och Malin (Tomas är kompis med Alex). Hemmafest, alltså ingen utgång. Blev visserligen Max på hemvägen.. :)

Nu ska jag ta en promenad strax. Bye

RSS 2.0