Och vad gör jag?

Ingenting! Absolut ingenting. Har inte jobbat sen midsommardagen eftersom det tydligen är så lugnt på mitt jobb. Skittråkigt!!
Men jag blir ju solbränd i alla fall, har nog aldrig varit så brun som jag är nu!!

Kom hem från min bortavaro i måndags, för en vecka sedan. Under denna tid hann jag med att besöka fyra länder (exklusive sverige) samt Sundsvall och Gatufesten.

Sedan i måndags har jag inte gjort mycket alls. Har bosatt mig hos Alex dels för att jag trivs här, dels för att kompensera att jag knappt varit hemma nåt i sommar, och dels för att inte göra av med så mycket pengar som jag skulle göra om jag bodde hemma hos mig i stan bland frestelserna :)

Alex går linjeutbildning på busslink om dagarna, vilket innebär att han kliver upp 05.20 och åker in till stan för att köra buss och lära sig busslinjerna. Idag skulle han få köra ledbuss för första gången (blå stor buss med dragspel) och även få lära sig linje 1 och linje 4.

Med tanke på att jag sover ca 10 timmar per natt och inte gör nåt på dagarna räknar jag med att ha grymt mycket energi över när skolan börjar, helst så mycket så det räcker ända fram till jullovet. Hösten är ju annars inte min favorittid.

Nu är klockan tio över ett, och jag ska nog gå en promenad ner på apoteket och köpa en ny lypsyl och linsvätska. Sen kommer nog Alex hem om någon timme, då ska jag försöka få med honom och bada, för det är sjukt varmt även idag!!

Till helgen funderar jag på att ta en tur norrut. Det ryktades om kusinträff...??

Ut i solen igen!
Bye

33.8

Nu ar klockan 10.48, och utanfor fonstret ar det 33.8 grader varmt. Inne ar det "bara" 27.8.

Vi ska ga till stranden och ta ett sista dopp i Haag innan vi packar in oss i bilen och aker soderut med sikte pa Bryssel.

Igar var jag helt sonderbrand pa ryggen, sa det blev en heldag i skuggan pa takterrassen. Virkade en bikinioverdel och borjade pa underdelen. Jattefint!!

Snart vander vi var resa i alla fall, med foren norrut. Far se vilken dag vi kommer hem, jag hoppas att det blir pa onsdag. Annars far jag val hoppa av i Sundsvall. Och sa hoppas jag att det blir fint vader hela helgen, precis som det var forra aret.


Na, stranden vantar!

Bye

On the road, in den Haag...

Och jag som hade tankt mig att jag skulle jobba precis hela sommaren. Med avbrott for endast tva korta resor (Stadsfesten och Gatufesten). Sen blev det plotsligt lugnt pa jobbet, sa jag fick en vecka ledigt. Samma vecka som mor och far skulle ta bilen ner till Bryssel for att hamta lillebror. Sa jag foljde med. Sen blev aven nasta vecka ledig, sa da aker jag direkt upp till Gatufesten.

Resan borjade for en vecka sen, da dom hamtade upp mig hemma efter jobbet. Resans forsta etapp var till Sjösta i Varmland, dar familjen Andersson har sommarstuga. Dar stannade vi tre natter.

Pa tisdagsmorgonen akte vi vidare soderut, till Goteborg. Darifran tog vi farjan till Fredrikshavn och sedan akte vi till Skagen. Dar bodde vi hos en kvinna som hyrde ut rum i sin kallare. Mycket trevligt! Speciellt tacket, ett tjockt duntacke som kandes som att det kramade mig hela natten.
I Skagen sov vi tva natter.

I torsdags akte vi vidare soderut, och stannade i Varde, en liten stad som ligger i sodra Danmark. (Vanort till Kramfors). Dar sov vi pa ett vandrarhem. Dom hade varsta reafestivalkvallen den kvallen, sa att alla affarer var oppna och det var en massa folk ute pa stan. Jag kopte ett par skor.

Igar akte vi vidare soderut. In i Tyskland. (Fick inte visa pass)
Stannade pa en mack och kopte en karta, for varan nordenkarta tog slut. Sen laste jag karta, Per korde och Ewa sov i baksatet, samtidigt som vi lyssnade pa en talbok som ar ganska trakig.
Vid 19-tiden stannade vi pa en mack strax innan nederlandska gransen. Dar fick Per se slutet av andra halvlek i matchen Tyskland-Argentina tillsammans med tva langtradarchaufforer och han som jobbade pa macken. Jag och Ewa gick runt och lekte med leksakerna pa macken.
Sen akte vi vidare. Genom ett langt Nederlanderna med sikte pa Haag. Har skulle vi fa bo hos Gunilla och Pieter.
Vi kom fram vid 23-tiden och blev bjudna pa mycket trevligt fika, med mackor, jordgubbar och rosévin pa deras takterrass.

Idag akte Gunilla och Pieter till Sverige for att leta efter ett sommarhus, men vi fick stanna hur lange vi ville. Sa vi stannar nog har till mandag.
Dagen har tillbringats till storsta delen pa stranden, stor fin sandstrand mitt i stan liksom. Skumt! Och det har varit SJUKT varmt, over 30 grader. Men i vattnet var det max 18! Men trots detta badade jag!!!
Forsta gangen jag doppade mig var det en pappa och en dotter som skrattade at mig for att jag tyckte att det var sa kallt. Jag liksom studsade pa botten nar jag doppade mig.

Nu ar jag rejalt brand pa ryggen. Dessvarre har jag solat med flaggan i topp hela dagen ocksa (lappen pa bikinitrosorna). Jag hoppas att det lagger sig tills imorron, och att det blir lika fint vader.

Nu ska jag lamna over datorn till pappsen en stund.

Gonatt

RSS 2.0