trötter

Nu är det snart sovtajm hos mig. Inatt är det bara jag som sover på hotellet och jag har heller inte några bokningar nu på ett tag.

Imorron börjar den riktiga skolan igen. Jag är sjukt otaggad! För två veckor sedan var jag riktigt taggad att börja plugga, men nu är jag mest bara trött och vill njuta av allt roligt istället för att kasta mig in i diffboken. Jag kommer iofs inte att hinna plugga nåt den här veckan.

Nu ikväll har jag haft bakiskväll med Emma. Sjukt längesen jag träffade henne, så det var trevligt! Jag käkade pizza och hon käkade godis och så såg vi på Music & Lyrics och Saltkråkan.

Jag hoppas verkligen att mitt halsont har gått över tills imorron, för jag har INTE tid att vara sjuk nu! INTE!

Nu är det Princess Diaries 2 på tvn, fantastiskt!

blomma

Minns ni när jag planterade frön i våras? Om inte, kika på april här i arkivet. I två av krukorna råkade jag ju plantera väldigt många frön. Alltså VÄLDIGT många!
Till slut blev det en gigantstor växt, en mellanstor och en pytteliten. Nu har den stora börjat blomma också! Det var liksom värsta överraskningen när jag vände på den!



Nu ska jag gå och träffa Emma, har inte sett henne sen i typ maj eller nåt!

my future husband

Det är Robbie Williams-weekend på en tv-kanal som jag har i mitt mediumsortiment från ComHem. Vad mer kan man begära en söndageftermiddag??

näsa+hals=död!

Det är svart inuti min näsa! Antingen är det från Adeliinas hår eller så är det från det där andra dumma jag gjorde inatt, det som har gett mig ont i halsen. Nu ska jag dricka te och sen ska jag sova i tusen timmar!

tunga=död

Igår innan jag gick och la mig gurglade jag en gång till för att bli av med svullnaden runt visdomstanden. Istället blev jag av med min tunga. Har seriöst fortfarande ont i den och känner typ ingenting i den. Ser inte fram emot frukosten!

För övrigt skiner solen idag, men det struntar jag i, för jag ska ju ändå inte vara ute i den. Fast det förstås, det är ju ganska mycket trevligare med sol än med regn som det var igår!

Idag ska jag inte på fest i Varberg, trots att folk envisades att tro det igår. Vårberg ska det ju vara. :) Ser fram emot kvällen när kamrater får liv tillbaka.

dumma dumma mun!

Okej, det här sög ju lite. Det var nog inte så smart att gurgla med gurglet när jag kom hem ändå, allt jag äter smakar bajs nu. Typiskt när jag har gjort värsta pajen! Ska ta en bild på den så ni får se!



Hoppas hoppas att smaklökarna vaknar igen!

Fråga:

Dagens fråga: Kan man tappa förmågan att laga mat?

sadla om?

Vad gör jag på KTH??? Idag har jag gjort nånting som var SÅ mycket roligare! Nämligen åkt lastbil! En helt ny Scania som var pimpad med micro, kaffemaskin, loftsäng och kromade fälgar. Jag åkte iofs uppe på loftet, så jag såg inte så mycket mer än marken där nästan fyra meter ner, men det var SÅ coolt! Så jag måste eventuellt sadla om. Fast Scaniakillen föreslog att jag istället kunde jobba med hyttinteriör hos dem så det kanske får bli det istället då.

Kolla vad högt upp jag låg!

För övrigt tror vissa av mina kamrater att jag har fått borrelia i foten. Jag hoppas verkligen inte det eftersom att jag är lite påläst om vad det kan få för konsekvenser... Min teori till det stora svullna ringformade bettet är att jag går och sparkar på det hela tiden (fattar inte att jag aldrig lär mig att jag har fotknölar där, sparkar verkligen alltid på dem! Det är dödendöd för mina fotknölar när jag har träskor!) och att det sprider sig typ som ringar på vattnet.

Till råga på allt så har jag tandvärk! Jag har ju lite för trångt i min mun, mina tolvårständer har ju inte ens kommit upp helt. Och nu är det en visdomstand som gör sig påminnd igen. Men jag var in på apoteket och köpte sånt där skölj, så jag hoppas att svullnaden lägger sig snart. Jag passade även på att fråga vad jag skulle göra åt alla myggbetten, och hon tipsade om kortisonsalva och xylocainsalva. Och av en händelse hade jag ju båda två hemma redan, så nu har jag xylocainat alla mina 28 myggbett.

Och kolla här vilken söt kissemiss, ehrm, hund, jag träffade idag!


Nu ska jag laga grekinsprierad paj. Mums! Egentligen skulle vi ha lite drinkprovning inför kommande evenemang, men det blev inställt.


seriös städning!

Jag har nog kommit på det bästa sättet att sköta sina blommor på! Istället för att hålla på att plocka torkade blad kan man ju dammsuga bort dem! Jättepraktiskt också om man har en rätt torr basilika i fönstret, då slipper man ju köpa doftstavar till sin dammsugare!

Jag har alltså dammsugit riktigt seriöst nu, inklusive flyttning av möbler samt ficklampning under sängen!

Borde gå och handla, för jag har typ ingen mat hemma, men jag vet inte om jag orkar.

glöm allt!

Okej, glöm allt jag skrev tidigare idag om myggbetten. Inte ens jag klarar mig från monsterbetten! Jag trodde att jag hade slagit foten eller klivit snett eller nåt, för foten var jättesvullen! Men det är ett myggbett som har gjort allt detta, det gör ju liksom inte ont utan kliar bara massor! Kolla här:


Eine gigantische myggenbetten! <-- jag är ju grym på tyska!

Nu MÅSTE jag verkligen dammsuga!

nytt firefox

Alltså, ibland vill ju datorn uppdatera sina program. Oftast märks det ju ingen skillnad när den har gjort det. Men idag uppdaterade jag mitt firefox och det ser HELT annorlunda ut! Det kan typ alla adresser och den håller reda på vilka adresser jag besöker oftast (rätt patetisk statistik faktiskt) och så ser alla knappar och allt annorlunda ut. Spännande va?

uppäten

Om jag fick ett par myggbett där i måndags så var det ingenting mot för vad jag fick igår!!! Jag är seriöst typ helt uppäten! Varför är det så himla mycket mygg nu för? Och varför är dom så stora och biter så mycket??
Jag är i alla fall glad att jag inte är lika känslig mot myggen som jag sett andra som är, mina myggbett håller sig på mattan och är så stora som myggbett brukar vara medan andra får stora svullna bölder. Läskigt!

Dessutom har jag gått och blivit förkyld igen. Säkert bara för att jag gick och sa igår att jag var så himla frisk (och kanske lite för att jag vrålade lite i blåsten på Liljeholmsbron inatt).

Undra om man får blåmärken i hårbotten om man slår sig? Det är ju liksom rätt svårt att veta!

nu är nu

Hihi, läste precis igenom mitt förra inlägg. Jag måste ha varit ganska, vad ska man kalla det, uppeldad (hahaha) när jag skrev det. Det var  ännu mer "talspråk" än vad det brukar vara här.

Dammsugningen har ännu inte blivit av, men däremot har jag knåpat ihop inte mindre än två fiffiluriga grejer till imorron. Men nu måste jag sova för imorron ska jag upp snortidigt.

phu, jag och (nästan) allt annat lever! :)

Jag äger ett plagg som jag bär ganska frekvent dessa dagar. Det luktar fot. Det är inte helt okej eftersom att jag bär det så långt från fötterna som det bara är möjligt. Idag när jag kom hem försökte jag göra något åt fotlukten. Så här såg vattnet ut när jag badat plaggets bihang:


Inte så fräscht.

Lite senare hände nåt som lätt hade kunnat sluta riktigt illa. Jag höll på att städa på mitt egna lilla sätt, dvs att jag fastnar i att göra en massa andra grejer istället. Typ som att byta batterier i lyset där bak. Jag lagade nämligen den trasiga sladden häromdagen när jag kom hem. Slet bort en massa tejp på batteridosan men då flyttades det ihopknövlade gemet som gör leder strömmen från batteriet till sladden, så istället knövlade jag in en pennfjäder som jag tejpade fast. Då funkade lyset igen, hurra! Sen fortsatte jag med städningen.
Plötsligt kände jag hur det luktade bränt, liksom riktigt mycket. Trodde att det var mina lampskärmar, för deras innanfoder har typ bränts sönder tidigare, men däri har jag lågenergilampor så jag tycker inte att de ska bli så varma, men jag släckte dem ändå. Men jag tyckte ändå inte att lukten kom därifrån, och den kom inte från köket. Den kom alltså från det andra hållet, hallen. Kollade in batteridosan och hittade brandrökskällan.


Typiskt sett väldigt obra!!! Nu är den stora frågan om lysena någonsin kommer att lysa igen. En annan stor fråga är vad som hade hänt om jag typ inte varit hemma eller varit förkyld eller nåt och inte känt röklukten... Läskigt!

Nu ska jag ta en dusch och se på film. Hurra!

dagens datum den här tiden

Idag har vi varit på turistäventyr. Det var vi som var äventyret för alla turistbussar som åkte förbi från färjan i Frihamnen.

Det blev en väldigt tidig hemfärd för mig idag. Måste verkligen städa hela lägenheten (jag vet, jag skriver alltid att jag ska göra det men gör det ju aldrig!). På torsdag får jag nämligen ännu en övernattningsgäst, nämligen mammsens bästis och innan hon kommer måste jag ju i alla fall ha dammsugit överallt! Sen ska jag göra en annan grej och avslutningsvis ska jag se Princess Diaries på tvn. Först av allt ska jag sova! Skönt!


Jag har verkligen världens skönaste säng! Jag skulle kunna bo här (ligger i den nu alltså). Den är så skön att man känner typ inte ens att man ligger i en säng. Och just nu när jag skrev det där var jag tvungen att kliva ur sängen för att jag råkade knövla in hela linsen i ögonvrån. Så nu har jag bara en lins i, vet inte om det är så smart, men den jag har kvar är i alla fall den man kan ha i 6 dygn i sträck, sen att jag bara ser med ena ögat är ju en helt annan grej. Sova var det va?

långt inlägg för en gångs skull (numera)

Ett av mina favoritcitat kommer från Nalle Phu, nämligen "Ingen kan vara nere med en ballong"

Idag fick jag vara helt o-nere eftersom att jag fick ha min ballong ifred hela kvällen (det brukar ju annars vara folk som tar sönder mina ballonger så fort jag får nån...)


Här är den. Den hann till och med få ett namn under sin livstid, den hette Kebbe. Den flög så fint ända tills den blev helt nerspilld med cider och andra kladdiga grejer, då flög den bara i huvudhöjd.

För övrigt har det här varit en till av många roliga dagar. Det värsta var när jag stod i en glänta i skogen en knapp timme för då fick jag fler myggbett än vad jag fått under hela resten av sommaren.

Här är en stackare som jag träffade i trappan på vägen hem:


Snacka om ångest! Han har sniglat fram ända till kanten utan att veta att det var en kant och sen var han tvungen att vända. Det finns verkligen hur många sniglar som helst av alla dess slag i trappen upp till mitt berg! Man ser dem på kvällen, framför allt när det är lite fuktigt ute. På morgonen ser man däremot många myror och andra kryp som äter upp alla sniglar som blivit ihjältrampade under natten.

Måste bara blogga en liten film också!
Av alla melodifestivaler jag sett i mitt liv så är den från -95 den jag sett flest gånger. Vi snackar här säkert 50 gånger utan underdrift! Ett av bidragen i denna fantastiska festival var denna, melodi nummer fem.
Grejen var så här va, vi hade haft klassdisco tillsammans med 5b på kvällen, så pappsen hade spelat in festivalen åt mig. När jag kom hem visade han några av låtarna, bland annat den här. Samtidigt låg min katt Stina ovanpå tvn (man kunde ju göra det på den tiden, ligga på tvn alltså) och tyckte att killens djurkavaj var mycket intressant, så hon jagade den med tassen.
Kolla in hans teckenspråk eller vad det nu är. Kolla även in körsångerskan i mitten, Perelli ju!!


wööwöö efterfeeeest!!

Dagens stora fråga är: Varför åka hem och lägga sig och sova natten till veckans enda lediga dag när man istället kan åka på efterfest allra längst ut i tjottahejti istället???


Som tur var så var vi ganska många på alla de där ölarna (du kan vara lugn mammsen, ingen redlöshet för min del). Det var en grymt rolig dag igår, jag har träningsvärk i skrattmusklerna!! Roligast var nog när jag fick mitt andra smeknamn någonsin i hela livet, Goncha. Kan tyvärr inte förklara hur det kom till men jag kan eventuellt be namnuppfinnaren rita en karta eller nåt.

Annars händer det inte så mycket, jag ska tvätta om en timme och kanske försöka städa lite också innan mina tre hotellgäster kommer. Borde gå och köpa toapapper till dem också, och kanske lite frukost som de kan knapra på innan de beger sig ut i världen (två av dem alltså).

Nån dag den här veckan som kommer måste jag verkligen försöka styra upp mitt liv också, och typ ta reda på vad jag ska läsa för kurser i höst och hur schemat ser ut! För jag har förstått det att snart börjar faktiskt den riktiga skolan och då måste man försöka vara lite seriös också och inte bara hålla på med sånt där annat (=mycket svår balansgång!).
Det finns ett gäng andra grejer jag måste göra också, men som sagt inte idag, annan dag. :)

äntligen lite naket! (jag är en tönt, jag vet) :-P

Äntligen! I slutet av sista avsnittet i den femte säsongen fick man äntligen se lite naken het manshud! Vi snackar här alltså i det hundratjugonde avsnittet. Sweet...



Nu ska jag sova i elva timmar, det ska bli grymt!

jää igen

Följ min blogg med bloggkoll

jää

Wööwööö! Min lillebror har bloggat en riktig höjdarblogg till mig! Love! (Ni får själva gissa vilket jag menar)

dödendöd

Yeey, snart löning, fick lönebesked idag. Har en hel hög med post som jag inte har orkat öppna den här veckan, men lönebeskedet slet jag upp så fort jag såg det i brevlådan. Det är tråkigt att vara fattig, men på måndag blir jag rik en kort kort stund, tills jag ska betala av alla mina skulder till alla jag känner (typ).

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sysselsätta mig med min favoritsysselsättning ett par timmar (dvs inte mitt tv-serie-marathon utan den andra favoritsysselsättningen).

Det är förresten kul med folk, pratade med två helt okända människor på tunnelbanan hem nu, hade nog inte gjort det om jag hade gått klädd i jeans och t-shirt.

bravo Lisa

Det är typiskt sett väldigt osmart att lägga ner en vattenflaska med sån där snäppkork i en väska fylld med viktiga saker om flaskan är fylld med bubbelvatten. Som tur var så hade jag mobilen på annat ställe, men väldigt många andra saker är väldigt blöta.

Det är även väldigt okul när man wappar och ser att det ska gå en tunnelbana klockan 01.18 som inte finns när man kommer dit. Då får man åka buss väldigt länge och gå väldigt långt istället. Typiskt okul.

Nu ska jag sova ett par timmar. Imorronkväll ska jag sova desto fler! I promise!

dagens stora problem

Det är ganska svårt att hitta dansvänlig musik när allt man vill höra är vaggvisor.

16 år och fyra minuter senare

För sexton år sen, idag, hände en historisk händelse ungefär nu. Svt visade då nämligen världens första avsnitt av Rederiet. Jag var åtta år och visste inte mycket alls om världen och hade nog heller inte gjort det nu heller om jag inte gått upp för trappan, frågat mammsen vad det var hon tittade på och satt mig och tittat. Sen var jag fast, i tio år.

Tack Rederiet, du lärde mig allt om livet!




Med doft av ros och mandelmjölk

Precis lika skönt det är att sova är det ju att vara vaken också. NOT!

Så snart jag hittar min sladd (till kameran) ska jag visa en grej, men just nu är den borta. Springer och letar nu!

Nu är sladden hittad, ska bara pillra in bilden i datorn...

Sådär. Om man vill att nånting ska lysa så är det här typiskt obra! (Det röda är sladden (till lyset)...)

Borde lösa det problemet nån gång, inte nu för nu ska jag vila ögonen lite.

What about me me ME?

Oj vad länge jag har sovit nu! Vaknade vid midnatt och kände mig nästan utvilad, sen somnade jag om ÅTTA timmar till! Hur fantastiskt är inte det när man har sovit alldeles för lite alldeles för många nätter i rad???

Jag väntar fortfarande på att min förkylning ska gå över. Den är riktigt riktigt mesig och sitter mest i nackspärret och pyttepyttelite i näsan. Så länge den håller sig ifrån halsen och rösten är jag nöjd, för sätter den sig där försvinner den aldrig. Frågan är hur det blir om jag får för mig att dricka alkohol nån kväll? Igårkväll var jag på pub men drack bara läsk och loka, för det är ju också gott!



Dom hära borde också ha haft en blogg där dom bara fick skriva om me me me! (Tänker alltid på det här klippet när jag svamlar på om me me me)

LiPOO

Å å å vad jag är trött. Kan inte hålla ögonen öppna så nu ska jag sooooova!!! SÅ skönt! Imorron blir nog en lång dag (utan tenta).

första dagen!

Jag är sjukt svettig nu. Och trött. Och så har jag ont i benen, är verkligen inte van att stå och gå hela dagen!

Nu ska jag göra nåt annat, typ leta upp lite grejer, laga mat och se på min marathonserie. Sen blir det tidig kväll, I promise!

inte alltid världens tuffaste lillebror...

Jag kan ju säga så här att det var tur att lillebrorn diskade och torkade spisen igår för annars hade han legat på ännu mycket mera minus just nu!

Vaknade av att telefonen ringde klockan 02.15 med okänt nummer. Tänkte att det var väl lika bra att svara med tanke på vad det är för dag idag. Det var lillebrorn. Han ringde för att han eventuellt hade hittat nån som var bättre än mig på Singstar och så tyckte han att jag skulle komma dit och battla. Till Uppsala. Klockan kvart över två, natten innan skolan börjar. Idiot!
Jag var så arg på honom då!!!!! Snälla söta lillebror, gör inte om det, inte när du vet att jag ska upp tidigt dagen efter, snälla!!!

borrelia

Om man har nåt av de här symptomen kan man ha fått borrelia:

Efter tre eller fyra veckor kan en rad symptom uppstå. Dessa kan vara trötthet, stelhet i ansikte och nacke, värk i ögonen, överkänslighet mot ljus, blindhet, hörselnedsättning, tinnitus, överkänslighet mot ljud, smärta i näsan vid andning och sinusbesvär, ledvärk, svullna knän, hudutslag, smärta i testiklarna, smärta i perineum, frekvent eller smärtsam urinering, smärta i buken, muskelvärk, ryggvärk, värk i korsryggen, värk i bröstet, smärta i höften och skinkan, migrän, huvudvärk, yrsel, balanssvårigheter, blå-röda utslag i fotsulan som övergår till en röd-vit atrofi av huden, förtunning av hud under foten, förlust av känsel och avdomning i extremiteterna, neurologiska besvär, problem med minnet och förvirring, utfall av ilska, perioder av likgiltighet, koncentrationsproblem, hjärtproblem, återkommande rethosta med små mängder slem, tand- och käkinfektioner, tandgnissling, värk i käkmuskulatur och artrit.

Wikipedia, min Gud!

Nu är det sovtajm på Hotell Wärmegård.

wonderbrother

Inte bara är han en hyllad cirkusartist, han diskar också!



"Ta en när jag flexar också!"


hur tänkte han här?

Jag har typ inte lyckats sova längre än en kvart i sträck idag, varje gång har det ringt eller kommit sms eller nåt. Nu har jag legat och tittat lite på Lilla Melodifestivalen från 2007. En riktig höjdarlåt, kolla här!



ett eckligt inlägg!

Ibland saknar jag tiden då jag inte kunde rapa. Jag lärde mig ju det för två år sen ungefär. Kan ju fortfarande inte göra det på beställning eller så, men när det trycker på inifrån så kommer det ut som en rap numera vilket är väldigt väldigt skönt! Förut hade jag ju magknip dagligen. Men ibland saknar jag detta, till exempel när jag äter makrill. Det är ju sjuuukt äckligt att rapa makrill! Man blir verkligen inte av med det heller, vad man än äter, man rapar ändå makrill hela dagen! Ägg är också äckligt att rapa. Häromdagen åt jag en ägg-och-makrillmacka, sjukt äckliga rapar!

Nåt som däremot är roligt med rapar är när Mr Stiff ska försöka rapa som denhära:

schukt schöna schorts

Igår var en schukt rolig kväll. Det schöngs, schkålades och vanns tävlingar. Det schimmades även i havet, fyra gånger, två frivilliga, en efter tjat och en iputtning. Efter badet och innan dansen hade vi ett medelstort möte med min ständigt växande fanclub, det finns nog inget jag gillar mer än att prata om hur bra jag schälv är med andra som tycker likadant!!! :-P Det måste vi göra om schnart igen! :-D
Schen dansades det hela natten, eller i alla fall tills alla andra gick och la sig eftersom att jag hade med min schtora madrass som typ bara ryms på dansgolvet. Typ en kvart senare var det väckning och frukost och schtädning och hemfärd, så nu är jag hemma och schka schova ett par timmar innan jag kan göra nåt annat.

Måste bara visa en rolig bild också.


Schamma rör schom det schprutade MASSOR av vatten i för nån vecka schen, men nu har nån lagt dit en plasthandske schom är typ vattenfylld. Är jag schukt trött eller är det schukt roligt?

hur tänkte hon här??

Nu är klockan 11. Jag måste absolut senast åka med tunnelbanan som går 12.16. Av nån anledning tänkte jag igårkväll att jag borde gå klockan 11 för att hinna gå på systemet och konsum. Just nu har jag vääääldigt svårt att förstå hur jag tänkte! Men jag känner mig klar och så, så jag skulle ju kunna gå ner och käka lite lunch på mcdonalds eller nåt. Vi får se. Bye

morgonsvammel

Nej! Jag är fortfarande handikappad i halva ryggen! Imorron kommer jag inte att kunna röra mig. Typiskt!

Nu ska jag käka frukost. Har nyss varit ute och lekt gömma nyckel och hoppas verkligen inte att nån annan än lillebror hittar den för i så fall blir det här eventuellt det sista jag skriver på ett långt långt tag!

Åhh, på tal om lillebror. Igår lyckades jag äntligen se hans slutföreställning! Jag har ju LÄTT världens tuffaste lillebror! Tyvärr finns inte klippet på youtube så jag kan inte visa. Imorron ska han på audition för Cirque du Soleil, värsta värsta!
Har fortfarande inte fått nåt bra svar på hur länge han ska stanna här i min lägenhet, men det vore ju kul att träffa honom lite längre än typ två minuter den här gången...


Helt seriöst! Jag kanske borde starta ett företag jag också, så jag kan börja ta betalt av alla som kommer hit och sover på Hotell Wärmegård. Med start idag kommer jag att ha folk här varje helg i minst fyra veckor. Och lillebroren blir den tredje personen som sover över hos mig den här veckan! Nice! Det är kul med sällskap som omväxling ju! (Fast inatt är jag ju borta förstås) (STÖKA INTE TILL! Städa hellre!)


Frukost var det ju! Bye

lill-erik

Sitter och slötittar på rapport. Plötsligt kände jag igen en av reportrarnas namn, David Boati. Googlade och såg att Lill-Erik har gått och blivit rapportreporter!!! Det hade man ju aldrig trott!

The big ölprovning

Ja, igår hände det alltså, den stora ölprovningen som det har pratats om så himla länge, två och ett halvt år ungefär!

Eftersom att vissa av ölarna gick ut 2006 och var grumliga hade Alex köpt med sig ett gäng, så innan vi började såg kylskåpet ut så här:


Ett gäng öl med andra ord.

Till att börja med åt vi en ordentlig middag, eventuellt världens godaste lasagne, made by me.

Vi kom fram till att vi behövde ett protokoll för att göra detta ordentligt. De olika kriterierna var Namn, färg, drickbarhet (1-10), smak och %.



Sen provades det ett gäng öl:



I kategorin Drickbarhet fick de flesta 7 eller 8 av oss, vi kom fram till att varför skulle man göra en öl som inte var drickbar? Så den kategorin var lite missvisande. Jag gillade inte Guinnes så mycket, tyckte att den smakade surt kaffe (och jag gillar ju inte kaffe), men de andra var helt okej! Alex tyckte att typ alla smakade öl, no shit! Jag kände faktiskt den där äppelkaraktären Ludde skrev om i en av de gamla ölen och i en öl kände jag, tro det eller ej, skumbanan!!


För övrigt har provlegat min nya sovsäck nu också. Rullade ut den här på golvet och låg nån minut tills jag började skratta åt mig själv. Den var jättelång och sträv inuti, men funkar säkert att sova i nån natt här och där. Sedan lyckades jag även med konststycket att pressa ner hela stora 140x190-madrassen och sovsäcken i ryggsäcken!!! Mycket bra jobbat! Det ryms dock inte någonting annat i väskan, inte ens en tandborste, så det hade nog ändå varit smartare att ta en större väska, men jag orkar inte gå ner till förrådet igen.

Jag har även tvättat sex maskiner idag och sytt ännu lite mera. Det var en grej jag kom på att jag hade lovat att fixa som jag nu har fixat. Och så har jag återigen fixat lyset där bak, nu verkar det lysa även när jag är nykter!! Jippii!

Nu ska jag snart sova, men först måste jag försöka fixa en annan grej. Bye


Jo just de ja, jag är typ lite handikappad idag. Har nackspärr eller nåt ner på halva ryggen ungefär så jag kan knappt röra mig. Hoppas att det går över tills imorron!

lama servitriser??

Oj vad jag har promenerat idag, först från skolan hem till Erik och sen från skolan till Östermalmstorg. Hos Erik fick jag fika och ett par shorts som ska pimpas och på Östermalmstorg fick jag lunch och en sjal av mammsen. På Odengatan såg jag denna skylt som fick mig att tänka efter (och vända om och ta bild förstås)...


Vad gör dom om det kommer in en lam servitris (om gående??)

Nu ska jag städa och pimpa dom där shortsen.. Bye

Dagens fråga:

Vad händer med öl efter att utgångsdatum passerat?

För lite drygt två år sen började jag och dåvarande pojkvännen Alex att samla på öl för att ha en ölprovning på sommaren. Det blev inte av, varken den sommaren eller förra sommaren eller i julas eller nån annan gång på över två år, men ikväll är det dags! Lite av tanken med ölprovning var ju att jag skulle lära mig men det har jag ju (nästan) gjort nu, så nu får jag väl lära mig vilka sorter som är godare än andra istället.


Men problemet är ju att vissa av ölarna har gått ut? Har jag nån läsare som är lite extra bra på det här med öl som kan svara på min fråga? Kommer jag att dö om jag dricker den? Är det dags att köpa helt nya eller ska vi köra på med de gamla?

Nu ska jag fara iväg till skolan och ha möte med studievägledaren och sen ska jag käka lunch med mammsen. Efter det ska jag hämta ett par shorts som jag har lovat att fixa (jag har gjort en höjdardeal!) och sen ska jag äntligen städa lägenheten.

??

Oj vilken konstig dröm jag hade nu på morgonen. Jättekonstig!

jordens äckligaste plats??

På mitt jobb delar vi personalingång med bland annat McDonalds. Jag vet inte om det är människor eller grisar som jobbar på hamburgerrestaurangen men väldigt ofta misstänker jag det senare för den ingången och hissen är verkligen jordens äckligaste plats! Det är kaffe/läsk/glassklet överallt på golv och väggar och massa fimpar och äckel som stinker värre än hönsbajs (och det luktar asäckligt).

Så här ser det ut:


Och så här ser det ut i hissen, som här är förhållandevis ren...


Och så här ser det ut när man kommer upp, dörren till höger är vår ingång, belamrad med McDonaldsskräp...


Var glad att det inte är luktblogg, för det luktar HUR ÄCKLIGT SOM HELST där!!!

sista dan

Hur ska jag nånsin kunna sluta jobba på mitt jobb??? Nu ska jag inte jobba förrän den 27 september, tills dess är det över sex veckor! SJUKT länge! När jag gick hem kändes det ungefär som när man tömde bänken innan sommarlovet på lågstadiet, enda skillnaden var att då tog man hem en massa fula teckningar och nu tog jag hem en massa tomma matlådor. Jättesorgligt kändes det i alla fall! Och inte blev det bättre för att jag lyssnade på denna fina melodi från Eurovision -94!



Nu måste jag städa lite här, det ser ut som ett bombnedslag och snart kommer min tillfälliga sambo hem.

blåa gubbar utanför fönstret

Nu har jag haft min nya kamera i en vecka. Är det inte konstigt att jag fortfarande inte har bloggat en enda bild från den?? Dålig stil tycker jag!

Dom håller på att renovera fasaden på huset mittemot mitt. På typ tre dagar har dom smällt upp en tjusig byggnadsställning där och just nu ser jag fyra, nej fem blåa gubbar där. Jag har ingen rullgardin. Just nu ser det ut som att dom tittar hit allihopa, och typ väntar på att jag ska kliva ur det täcke som jag sitter invirad i. Troligt att jag tänker bjuda på det, NOT! Nädå, jag är smidigare än så! :-D


Igår köpte jag två tjusiga halsdukar. Köpte en på halva reapriset förra veckan, en rödvitrandig från racemarin som var jättejättemysig. Tjufyraspänn liksom! Så igår köpte jag en likadan ljusrosavitrandig och så köpte jag en grå också för nio spänn. Nice, 33 spänn istället för 249 som de hade kostat tillsammans förut!

Nä, här kommer min första bild, ni måste ju få se vad jag menar!


Frukosttajm!


Och kom ihåg!! Idag är sista chansen på hela sommaren att komma in och säga hej på jobbet! Do it! Förgyll min dag!

snart ledig från jobbet

Nu är det bara en ynkipynkiliten dag kvar av min jobbsommar och sen är jag ledig från jobbet i sjukt många veckor!!! Skönt för mig men tråkigt för min plånbok!

När jag satt på tunnelbanan på väg till jobbet imorse kom jag på några av alla mardrömmar som jag hade inatt. En var att vi skulle spela spexet igen och J var med och skulle titta. Vi skulle spela på den stora teatern där Kårspexet spelades och jag kom dit tillsammans med J och vi satte oss i salongen. Ungefär då kom jag på att jag skulle vara med på scen, och att jag borde ha övat lite på texterna och stämmorna. Frågade runt de andra i kören om dom hade åtminstone några texter med sig, men alla var lika lost.

En annan av drömmarna var att jag köpte nåt och fick alldeles för mycket pengar tillbaka, typ en femhundring för mycket. Det var ju kanske snarare en marvakning än en mardröm (dvs drömmen var bättre än vakningen från den).

När jag åkte till jobbet kom jag även på att jag hade glömt att ta med mig en ren jobbskjorta, så idag fick jag jobba i världens äckligaste skjorta, den luktade fot! BLÄ!

Den här dagen har i alla fall gått jättefort. De första timmarna innan lunchen klockan 14 hade jag snoront i ryggen! Eller i sidan av ryggen rättare sagt. Jag brukar verkligen aldrig ha det så det var inte alls kul! Förmodligen var det för att jag satt i knepig ställning och sydde hela dagen igår. Efter att ha varvat sittande och stående jobbställning samt ätit lunch hoppade det onda över till andra sidan. Nu gör det inte så ont längre som tur är och förhoppningsvis är det helt bra tills imorron.

Vid 5-tiden slutade kortköpen fungera. Det gick inte att ta några kort över huvud taget, inte ens Onoffkort, katastroooof!!! Så jag skickade iväg alla stackars kunder till bankomaten och försökte mig på att göra ett manuellt kortköp, ni vet sånt som man gjorde i förritiden med en babamm-babamm-maskin (som man kör över kortet med) men det sket sig och kön bara växte sig längre och längre, så istället fick jag sätta upp fina lappar där det stod att vi bara tog kontanter (gissa om vi tappade sura kunder då!!). Efter ett tag började Onoffkorten fungera så då tecknade vi upp kunderna på såna och slutligen fungerade alla kort, som tur var!!

På vägen hem hoppade det på en jättebred tant bredvid mig på tunnelbanan. Hon satt på hela sitt säte och halva mitt och märkte inte ens att jag satt där uppklistrad mot fönstret. Jag försökte ta tillbaka lite plats i vänstersvängarna, men det var dödsdömt. Taskigt tycker jag!

näst sista dagen

Tänk att även denna sommar ska ta slut. Idag ska jag jobba min näst sista dag på jobbet.

Inatt drömde jag nog mardrömmar om allt man kan drömma mardrömmar om. Jag minns inte så mycket om vad de handlade om, men jag minns att jag drömde att jag drömde mardrömmar, snacka om att man har varvat drömmarnas värld då!

På tal om att varva har jag ju fortfarande inte utfört den utmaning som Sivan skickade på mig häromveckan, mest för att jag inte riktigt har orkat sätta mig in i vad det är jag ska göra. Kanske tar tag i det ikväll, vi får se.

Nu ska jag käka frukost och sen ska jag åka till jobbet. Jag älskar verkligen ljudet av fingrar som smattrar mot macbooktangenter!

intervju

Så, dagen skall summeras, detta med en miniintervju med mig själv.


Ja, sköna fröken Wärmegård, har det åkts till Sickla?

Jodå, det blev en tur dit.

Var det sig likt?

Ja och nej. Kära gamla Luma var sig ganska likt, fast i Mårtensdal hade dom byggt en massa nya hus och fått en massa nya affärer och restauranger och till och med Subway!! I Luma däremot hade flera butiker slagit igen, mycket märkligt. Även i Sickla hade det byggts nya hus sen sist.

Shoppades det några dragkedjor?

Japp, två stycken, precis som planerat. Det blev svarta, 20 cm långa.

Shoppades det något mer?

Jo, lite andra nödvändigheter, typ schampo och lite mat och lite andra grejer.

Sen då? Åkte du hem och städade då?

Eh, det är ju tanken som räknas, men nej, jag åkte hem och sydde fast mina dragkedjor där dom skulle sitta istället.

Okej, men det kan väl inte ha tagit hela dagen?

Näe, kanske inte, men det blev lite mer sytt också, eller ganska mycket faktiskt, ända fram till nu faktiskt.

Jaha, där ser man. Blev det fint då?

Ja, såklart! Mycket fint blev det!!!

Men vad är det du syr egentligen?

Ja, syr och syr, pimpar skulle jag nog hellre kalla det.

Ahaa, hon är lite hemlighetsfull... Men har du fått nån mat i magen då?

Jodå, det blev lasagne dagen till ära. Perfekt till matlåda de två sista dagarna på jobbet.

Okej, så du har alltså inte gjort nåt annat än att sy och äta lasagne på hela dagen???

Jo, jag har ju tittat på mitt tv-seriemarathon typ 12 avsnitt också!!!

Jamen dåså...

oktober eller augusti?

Å nej. Nu regnar det igen. Fast det ser nästan ut som att det snöar... Blä! Jag som hade tänkt att snart ta mig ur mitt halvhorisontella läge och åka iväg till Sickla. Det regnar verkligen hur mycket som helst, hur diagonalt som helst, typ som om det vore oktober ungefär, not nice! Förhoppningsvis kanske det värsta har gett sig innan jag har gjort mig klar att fara, måste ju mäta hur långa dragkedjor jag ska köpa först!

ikappsoven?

Om det finns nåt som heter att sova ikapp så borde jag rimligtvis ha sovit ikapp helgen nu. Igår sov jag 10,5 timmar och inatt sov jag 9.


Nu ska jag kliva upp och käka nåt. hävv ö najs däjj

20 frågor

Tänk att jag fortfarande är medlem på Lunarstorm. Har seriöst haft samma konto där i över åtta år. Är dock inte inne där så ofta, typ nån gång i månaden, fråga mig inte varför. Tycker dock att dom har roliga "20 frågor" där, här är mina med svar:


1. Värsta känslan?

Måndag morgon de dagar skolan börjar klockan 8!

2. Bästa känslan?

Fnitterpirr i magen innan man somnar


3. Din första tanke när du vaknar?


Hur länge kan jag snooza?


4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

Canneloni Macaroni (Lasse Holm is the shit!)


5. Har du någonsin varit kär?

Flera gånger, väntar på nästa

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?


Tavlor och hyllor, såklart

7. Vad har du under sängen?


Sänglådor fulla med lakan och väskor + en massa damm och lite andra prylar


8. Ser på?

Macbook (daah!)

9. Lyssnar på?

Talbok (fast just nu kylskåpets surr)


10. Skriv nått smart!


F=ma ...ehh?


11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Mormor, vi har en del ouppklarat (vårtknytning)

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

...När ses vi nästa gång då? Kram

13. Vad vill du bli när du blir stor?

Chef

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?


Glad, positiv, lojal och rolig (hoppas jag iaf) :)

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

Varför ska detta vara den svåraste frågan?? Hmm.


16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

Singstar, snart där (??)


17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?


Lovehandles

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?


Teleporteringsmöligheter

19. Vad är du beroende av?

Datorn

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Hängmatta

dagen som inte fanns

Nu har klockan blivit ett och det är sovtajm för mig igen. Trodde aldrig att jag skulle bli trött igen efter tio och en halv timmes sömn, men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna igen. SKÖNT att jag är ledig imorron också!

Planerna för morgondagen är att åka till Sickla, köpa mat på Willys och två dragkedjor och lite andra grejer på tygaffären och sen ska jag städa hela lägenheten och göra mig av med lite grejer (typ ta ner dom till förrådet), måste ju ha lite bättre ordning om jag nu eventuellt får en inneboende några nätter, och dessutom kommer det ju folk och sover över typ varje helg framöver och jag kommer ju inte att ha tid att städa nåt då..
Japp, det låter som en bra plan. Jag kom på den nu, ja inte det där med dragkedjorna alltså, men det där med städningen.

Nä, sova nu. Har absolut inte gjort nånting idag förutom att facebookat lite bilder från veckan, ätit inte så god sparris och avslutat tredje och påbörjat fjärde säsongen av tv-serien jag marathonar. Hittade förresten massa frukt i kylen, frukt är nästan ännu godare än pizza när man är bakis, om frukten är kall och saftig alltså. Jag hade jättegoda vindruvor, jättegoda äpplen och världens godaste och perfekt mogna nektariner! NIIICE!!! Det slog nästan den gången jag hade en halv vattenmelon i kylen en bakisdag, nästan alltså.

2 x efterfest

Oj oj oj! Vilken helg!! Inte bara två gånger fest utan även två gånger efterfest!

Jag hade börjat skriva ett inlägg här imorse, klockan 7, när jag precis kommit hem om hur glad jag var att det var söndag och jag fick sova hur länge jag ville idag. Det har jag gjort nu! Tills nu alltså!!! Det var längesen jag sov bort en hel dag...

Vilken himla tur att jag är ledig imorron också!

kaos

Shit vilken störd kväll igår! Jag läste nånstans att dom hade räknat med att 35000 pers skulle rymmas på festområdet på Stureplan. Det var INTE 35000 pers där, snarare 100000!!! Dom fick typ stänga allt tidigare och det var HUR trångt som helst överallt! KAOS

Men jag hade kul ändå :)

skämmes

Alltså, man får ju skämmas! Lillebror var precis inne igen. Det såg ut som att han hade levt på kaffe i femton veckor ungefär.

S K A F F A  D I G  E N  T A N D B O R S T E  S N A R A S T ! ! ! ! ! ! !

För övrigt kanske jag har vunnit en GPS istället för en skärm, allt är mycket oklart nu.. Men det visar sig väl framöver.

3 timmar och 18 minuter kvar eller nåt (till stängning alltså)

happy 08-day

Ååååhh vad synd att jag jobbar idag och missar stora vattenkriget. NOT! Hela stan är ju som ett enda vattenkrig idag, det regnar så mycket som aldrig förr! Hoppas att det slutar tills ikväll, annars blir det nog en blöt utekväll, hehe...


Jag hoppas iaf att dom delar ut 08-kringklor vid 08.08-tiden vid min tunnelbana, ska dit då och kika.

KS = Kändisspaning

Amenåhh, måste ju berätta att det var en kändis inne på mitt jobb och handlade idag! Det var imorse så det känns som att det var typ tre veckor sen det var därför jag inte kom ihåg det tror jag. Det var i alla fall Marianne från Gomorron Sverige! Värsta värsta igen ju! :D

Döden död!

Vilken förskräckligt hemsk dag det här har varit. Jag har inte alls varit mig själv, trodde ett tag att jag typ skulle svimma eller nåt. Men eftersom jag kan mitt jobb rätt bra gick allt på rutin och till slut var dagen slut och kassan stämde och vi fick gå hem glada och nöjda.

Nu ska jag sova, imorron är det 080808, grattis lillpippi på tvåårsdagen då!!! Och jag jobbar 9.00-21.30 och sen är det ju stor fest i hela stan. Tur att jag bara ska festa på lördag och inte jobba :-P

Gonatten.

Ooo, förresten, jag måste ju berätta om vad jag shoppade idag!! En sovsäck!!! :-D Jag har typ aldrig ägt en sovsäck men nu gör jag det! Hurra för mig! Och så köpte jag en jättemysig halsduk från Race Marin för halva reapriset, dvs 24 spänn! Värsta värsta ju. Funderar på att köpa en likadan rosa också. Tyvärr orkar jag inte fota det jag har köpt trots att jag har en ny kamera. Köpte även en ny väska till kameran, den jag köpte igår var för liten.

busar på jobbet

Seriöst! Vart tog sommaren vägen? Efter idag har jag bara tre dagar kvar på jobbet...

Nyss var lillebror inne på jobbet, tyvärr kom han precis samtidigt som jag hade lång kö och drog innan jag hann prata med honom. Får hoppas att vi hinner ses nåt imorronkväll iaf!

Shit! Jag är så trött så jag är helt borta, superdrygt ju!

men jag vill ju leka nuuu!!

Vad drygt det är när man köper nya prylar, att de behöver laddas innan man kan använda dem alltså!! Det kliar i fingrarna och jag vill leka nu nu nu! Typiskt!

Förhoppningsvis är den väl fulladdad om typ två timmar, då kommer J hit och sen ska vi till Leffe på fest. Då ska jag testa vad face-detectionen går för (min gamla hade inget sånt). Kameran har även ett självporträttsläge som piper ett positivt pip om ansiktet är i bild och ett negativt pip om man simmar ur bild. Supersmart ju!

ny trotjänare

Ibland grämer jag mig över att jag är så ärlig! Idag är en sån dag.

I mitt brev från If stod det att jag inte skulle betala någon självrisk till onoff när jag hämtade ut min kamera. Frågade en av mina chefer vad det innebar, men han visste inte, så jag ringde upp If och frågade. Då sa tanten att det var för att jag hade en sån omfattande hemförsäkring där självrisken ingick, men när hon tittade närmare visade det sig att den hemförsäkringen ju var tecknad efter att kameran tappades bort och att jag visst skulle betala självrisk. Så då hade jag att välja på att vänta på ett nytt brev eller att själv säga till affären att jag skulle betala min självrisk. Eftersom att jag redan var i butiken valde jag det senare alternativet, så nu har jag fått en ny trotjänare. Det blev en sån här:


Rätt lik min gamla mao. Men frågorna kvarstår, hade jag kunnat få den utan att betala självrisken? Hur ofta kollar dom sånt? Och när ska jag betalas tillbaka för min ärlighet???

brev från if!

Idag hade jag fått mitt brev från If. Jag fattar inte mycket av vad som står, men nu åker jag till Kista och eventuellt kommer jag hem med en kamera. Håll tummarna!!

en mix av reggae (minnen från en svunnen tid)

Under många många mååååånga år har jag inte kunnat lyssna på denna reggaemix utan att få kväljningar. När jag tänker efter finns det en hel del låtar som jag inte klarat av tiden efter mina år på Cherry Casino på Gladan. Men nu, fyra år senare, verkar det som att jag börjat återbilda den delen av hjärnan igen.

Greasemixen klarar jag utan problem nu mera. Och tro det eller ej, men jag verkar även överleva denna mix:


När den spelades i klamydiagrottan* visste man att Jocke var kissnödig.

Den stora frågan är dock om jag även klarar av dödsmixen, ska leta reda på den på youtube och kontrollera!
Nope, hittar inte mixen jag tänker på, men jag minns iaf klart och tydligt att jag fick tugga på den skivan en gång (tyvärr var det ju bara en kopia...) Det är iaf en DJ Ötzi-mix, döden död! Den börjar nog med den här låten iaf...



Iiiih!! Nooo!!! Får fortfarande krypningar i hela kroppen!!


* Jodå, Gladan kallades (kallas) även för klamydiagrottan

dumma mjölken

Ibland när jag sitter och äter frukost blir jag irriterad på mjölkpaketen, att dom aldrig byter tryck! Det är ju liksom samma tryck varje dag.
Varje gång inser jag efter en stund att det inte är så konstigt eftersom det är samma mjölkpaket varje morgon. Jag är ju liksom bara en person i det här hushållet och det går ju inte åt så mycket mjölk när jag bara har det i morgonteet.

Nu ska jag städa hela lägenheten, sen ska jag duscha och fara till Kista och hämta min plånbok. Jag håller på med ett superäckligt projekt. Försöker lära mitt hår att det inte behöver tvättas varannan dag, och så här femte dagen utan tvätt är det superduperäckligt, så idag blir det tvätt!

vatten, vatten, bara vanligt vatten

Igårkväll spöregnade det ju, så mycket som det eventuellt nånsin har regnat i det här landet. Helt sjukt var det! Sjukast var när jag skulle gå upp på mitt berg, ni kan ju ana hur mycket vatten som rann ner för vägen!!!

Även idag har det regnat. Så här såg det ut längst ner vid stora hålet.



De där rören brukar ju liksom sitta ihop, men nu har de slitits isär av vattenflödet... Inatt såg det såklart ännu värre ut, då var det lika stort vattenflöde över typ hela gatan...

Nu ska jag sova. Känner att mina ögon nog snart övergår till fyrkantig form (widescreen såklart) efter att ha tittat mig igenom trettioen avsnitt under dagen. Snart kommer jag att googla mig fram till ett nummer efter psykhjälp tror jag. :-P

du e min man

Ser - i - öst ! ! ! Får man verkligen sjunga samma låt fem år i rad på Allsång på Skansen??!!



Karln har ju skrivit miljarders låtar ju, varför inte skriva en ny??

blått blått blått

Det här har varit en stört konstig dag. Har inte varit i Kista och hämtat plånboken. Har däremot haft marathon i tio timmar i sträck ungefär. S J U K T!!! Har under tiden sytt ett stiligt klädesplagg som jag med glädje kommer att bära ett gäng dagar i sträck. Kan tyvärr inte visa vad det blev eftersom, hrm, jag inte har någon kamera.. :)

Nu måste jag få nån slags mat i min stackars kropp. Har dessvärre ingenting i kylen och orkar inte åka till Kista ikväll, så det får bli en tur till nåt bra Ica. Thanx kära föräldrar (i förskott för maten alltså).

Har även fått en utmaning av systrarna. Vet inte riktigt om jag förstår utmaningen, är rätt hjärntvättad av tjugofem avsnitt på raken. Måste ut i regnrusket nu och rensa hjärnan! :-P

Just det, min lilla bror kommer till stan ikväll. Nice!

torr och blöt

Nu har jag precis kommit hem. Åkte en sväng till en blivande co-worker och pysslade lite inför kommande äventyr efter jobbet. Dessvärre tänkte jag helt fel när jag skulle hitta till honom från tunnelbanan och gick många kvarter åt fel håll, ända bort till hotellet där brudparet bodde för några veckor sen (långt förbi Sandras boyfriend). Så jag fick gå tillbaka och gå rätt i spöregnet. Var helt genomblöt när jag kom fram. Sen efter nån timme skulle vi hemåt igen och nu är jag typ mer än genomblöt. Har slängt av mig alla kläder och virat in mig i två varma och torra täcken, för mer sjuk än vad jag redan är vill jag inte bli!!!

Jag tror även att jag har lyckats glömma plånboken på jobbet, jag som tänkte shoppa imorron... :/ Men jag kan ju lika gärna shoppa lite i Kista. Måste dock till en tygaffär och köpa dragkedjor, men det kan jag kanske göra i Sickla eller nåt, så kan jag ta en tur på Willys också. Det var ju hundra år sen jag var där. Ska iaf köpa en sovsäck hos Clas. Jaja, vi får se hur det blir med turerna.

Försökte även byta bort min snygga skärm mot en kamera med min chef, men han försökte lura mig till att sälja den till honom för en tusing. Knappast!



Nu ska jag fortsätta mitt marathon en stund och äta äggmacka, sen ska jag sova i minst tio timmar!

En skärm

En f**ing skärm blev det. Den här: http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/58332?opendocument&markID=

Visst, den är supersnygg, men är det nåt jag absolut inte behöver så är det en skärm.

Till salu: Snygg Samsung 22" skärm! 3000:- eller högstbjudande!

fem dagar kvar

Igår satt jag och funderade lite på jobbet. Insåg att det bara är fem dagars jobb kvar nu. Sjukt! Sommaren går ju alltid alltid så himla snabbt!

Nu ska jag åka till jobbet och se hur det gick i tävlingen. Wiiwii!

sovtajm

Ja, nu är alltså tävlingen avgjort. Tyvärr uppdateras listan bara en gång om dygnet så jag får veta först imorron hur det har gått. Måste åka tiiidigt till jobbet för att se om jag har lyckats pricka in 28:e platsen. Föga troligt...


För övrigt är jag förkyld. Har känt mig lite småsnuvig hela veckan (förmodligen på grund av badandet) men igår slog det till ordentligt på grund av att jag sov lite dåligt. Så jag gick till hälsokosten och apoteket och köpte lite dunderpiller och hoppas att jag slipper halsont åtminstone, så länge det bara sitter i näsan och bihålorna är det ju rätt lugnt, men blir det hosta kommer jag att dunderhosta hela hösten...


Både igår var det en supersöt liten unge på jobbet. Hon var superintresserad av alla grejer jag hade, och jag fick flasha med alla mina fyra stämplar och mina plomberingsklistermärken. Idag kom hon tillbaka bara för att få stämplar på sitt papper. Cute!!


Och i förrgår var vi ju på bio! Tänk att dom har lyckats pricka in två höjdarfilmer på bio samma sommar!! Den här gången såg vi Sex and the city! Hur bra som helst ju! Mer romantiska filmer till mig tack!!!


Nu ska jag sova så jag blir frisk nån gång. Håll tummarna så meddelar jag imorron hur tävlingen slutade. Om resultatet nu inte kommer att revideras ifall vi får returer, de kanske har nån veckas väntetid innan slutgiltiga resultatet medges. Vad vet jag, hela tävlingen är ju så flummig så ingen fattar ju vad den går ut på egentligen...

OMG

Omg! Klättrade 15 placeringar igår och vi är ju den enda butik som har öppet till 21 och inte till typ 17 som alla andra mesiga butiker har idag. Sista dan! HÅLL TUMMARNA!!! (Just nu ligger jag på en rätt dyr micro, den kostar typ 2500 eller nåt, inte helt fel eftersom jag gärna skulle vilja ha en hightech-micro men JAG VILL HA EN KAMERA!!)

hä'bli inge mer

Trött. Sjuk. Sova. NU!

tråkigaste strandsällskapet

Även idag har jag legat lite på stranden. Strax innan jag gick dit fick jag ett infall och anmälde mig till en omtenta. Just därför såg mitt sällskap vid vattnet ut så här:



Dvs typ det tråkigaste sällskap man kan ha!! Det var typ tusen gånger roligare att ligga och lyssna och titta på övriga strandbesökare, lyssna på Madicken och köpa glass. Två isglassar blev det, mums! Tror jag lyckades läsa tio sidor på introduktionskapitlet eller nåt. Noggrannast läste jag när skinnhatssgubben med käppen kom och sjöng med sin hemska stämma..

Nu kommer snart J hit och äter canneloni och jordgubbar. Också mums!!

snart ny kamera, oavsett

Tack tack Alex för den pärm jag fick i alla hjärtans dag-present förra året! Innan jag fick den var jag väldigt slarvig med att ha kvar kvitton och lönespecar och andra viktiga papper, men sen dess sitter alla där i under varsin flik. Perfekt när man till exempel ska förlustanmäla sin försvunna kamera och hon på IF frågar om man har kvar kvittot. "Självklart" svarar jag. "Perfekt, då kommer det här att gå hur lätt som helst!" sa hon!

Så idag ska jag skicka in papper och förhoppningsvis får jag då snart en ny kamera. Men tävlingen då.. Ja, jag behöver ju inte hämta ut kameran förrän jag vet vad jag vinner. Och vinner jag en digital fotoram och inser att jag inte behöver nån sån så kan jag ju sälja den för samma pris som självrisken. Hurra hurra för mig!

Nu ska jag ut i solen! Bye

Ska även gå och lösa ut min trissvinst, byta in halva mot en ny lott och andra halvan mot ett frimärke så jag kan skicka in papprena. Vinner jag mer pengar på den nya lotten är jag snart i stort sett självförsörjande!


Förresten, igår när jag satt och kollade igenom min hemförsäkring insåg jag att jag aldrig adressändrat den, så den gällde fortfarande för maltgatan. Det blev ju lite strul där med trasiga ugnsluckor och så när jag flyttade... Men nu har jag adressändrat den och även fått ett billigare pris på den nya trots att jag fick fler saker på den, schysst! Jag kan verkligen ingenting om såna där saker, men telefonkillen på adressändringsavdelningen var så snäll och fixade allt det där åt mig.

eh?

Nu ska jag sova. Jag är inte frisk.

Hela serien är nu nere, 192 avsnitt. Igår såg jag fem, idag såg jag de övriga sjutton av första säsongen. Jag är snart helt hjärntvättad. Sju säsonger kvar, om jag överlever så länge alltså.

Det ser fortfarande ut som att det blir bra väder imorron, så då blir det nog inte lika många avsnitt då, skönt med en liten paus! Imorronkväll kommer J hit och käkar, sen ska vi nog gå och se SATC-filmen.

Godnatt. Eller kram kram puttenuttgull som mitt nya hjärntvättade jag skulle säga...


Det blev förresten inget oväder, alla moln bara försvann plötsligt.

RSS 2.0