Längesen

Närmare bestämt två veckor! Galet!
Men jag kan ju trösta er med att jag har ett liv också...


Sen sist har jag jobbat och jobbat och varit på Stadsfesten i Kramfors. Tiden flyger fram och imorgon är det midsommarafton. För mig är det där med midsommarafton inget särskillt, jag har ju trots allt jobbat den dagen sen jag var 17, och så även imorgon.

Idag har jag varit ledig. Detta, samt det faktum att jag fick lön idag firades med en shoppingtur tillsammans med Alex. Först åkte vi till Barkarby Factory Outlet. Jag hittade INGENTING! Precis som vanligt, speciellt när jag HAR pengar... Alex hittade en jacka och lite annat.
Sen åkte vi till Kista där Alex hittade ännu mer. Till slut hittade jag lite grejer också. Som tillexempel min princessklänning på Indiska som jag dreglat över sen mitten av april, och som nu var på rea!!! Detta firades med två kjolar också. Köpte dessutom ett par supersöta skor, underkläder och en tröja som jag tittat på ett tag. NICE!

Nästa vecka ska jag inte jobba något, så då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle va kul att åka norrut och göra ett litet gästspel på Arnes, men det är ju lika lugnt där som på grönan nästa vecka, så troligtvis följer jag med föräldrarna på roadtrip i Europa.. Har ju trots inte kört på autobahn än med mitt fyra år gamla körkort!

Nä, det var väl allt.
Bye for now!

SOMMARLOV!!

Nu var det längesen jag skrev här.

Tyvärr har jag absolut ingen koll på vad som har hänt de senaste dagarna, dagarna bara försvinner utan att jag märker det!

I fredags (tror jag att det var) hade jag i allafall nån tenta, det var nog den där nedrans Amelia 1 som jag hade kvar sen i julas. Det gick inte så bra, för jag klarade inte en av dom uppgifterna som jag var tvungen att klara. Detta medförde att jag fick komplettera, än en gång! (Gjorde det i julas också, utan framgång!).
Så i morse var det dags, fjärde gången gillt!!

Igår pluggade jag supermycket på komplexa tal, och lärde mig faktiskt en hel del. Men på grund av detta drömde jag mardrömmar om komplexa tal, att jag trasslade in mig i ett komplicerat komplext tal och kom inte ut. Så jag fick volta mig ut ur det, i tentasalen, och fick en massa blåmärken när jag ramlade ner för trappan.

Sen sov jag inte så bra resten av natten.

Alex hade två tentor idag, så vi åkte in till stan och var här vid halv 9. Jag åkte hem, lämnade lite grejer och åkte till skolan där jag träffade Marie, som även hon skulle satsa fjärde gången gillt!!
Pluggade lite på plan och induktion (som jag missade tentan på i fredags).

Sen klockan 11 var det dags. Ett enda litet tal som behövde klaras för att få in de där 8 högskolepoängen som saknades. Jag hoppades SÅ på att det skulle komma nåt jag inte behövde tveka på att jag kunde. Och när det kom ett sånt komplext tal som jag visste precis hur man skulle göra blev jag superglad! ÄNTLIGEN lite framgång i även denna kurs!!! Så jag löste det, två gånger (hade tänkt lösa det tre gånger, men det räckte med två) och kom fram till ett svar som kändes rimligt. Sen satte jag mig och väntade på Marie utanför tentasalen. Var lite orolig att hon inte skulle veta hur man gjorde, hon frågade mig alldeles innan och tittade på det lite snabbt. Men när hon kom ut och hade fått samma svar som jag kändes det ännu bättre! = SOMMARLOV!!

Dagen fortsatte med att vi gick ner till kåren och värmde min matlåda (grillad fläskkarré med ugnsrostad potatis) som stunkigt vitlök i hela min väska hela förmiddagen. Där träffade vi även Fia som fiskade upp sina fyra cider och en häxblandning ur en buske, där de legat sen i lördags då vi var på tentapub. (Vem har sagt att man slutar vara fjortis bara för att man är 22??)
Sen gick vi tillbaka upp till Q där vi åt.

Vid 1-tiden åkte jag iväg (Fia och Marie skulle skriva mekaniktenta) mot kungsholmen. Där hämtade jag ut en duschkräm av okänt märke som jag ska utvärdera. Sen åkte jag hem, hann vara hemma i ungefär 8 minuter innan det var dags att cykla till jobbet.

Jobbade och jobbade fram till 23, då vi kastade ut de sista gästerna. Hade ett gäng på 14 pers som åt och drack för ungefär 9000:- samt lämnade runt 600:- i dricks! Mycket trevligt! Kvällen resulterade i 322:- i dricks till mig!! Har nu 2220:- plus ett gäng mynt i min dricksburk!

Sen cyklade jag hem, som tur var hade det slutat regna då!

Nu har jag tvättat min jobbskjorta och duschat med duschkrämen, och det har blivit dags att sova. Börjar JÄTTETIDIGT imorron (11.30).

Gonatten!

RSS 2.0