Sagt om min guldklänning (sedd på bild):

"Det där Barbiefluffet högst upp, vad är det förnåt?"
"Barbiefluff"

VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!!!

Jag brukar alltid lyssna på Rix Fm på morgonen, så även denna morgon. Detta är ju reklamradio, och strax innan en reklampaus kom plötsligt en jingel om helgens event på kanalen, nämligen Patrik Isaksson-helg. WTF?!!?!
"Med alla Patrik Isakssons bästa låtar" "-Inte för att jag har gjort några dåliga låtar nån gång"...
BLÄ!

LÅT MIG SLIPPA!!!

Beslutsångest

Nu har jag fått ändan ur vagnen och varit och simmat, har tänkt göra det ända sen skolan började. Har även tänkt köpa träningskort där så jag kan gå och simma flera gånger. Nu är det så att dom har ett erbjudande som gäller fram till på söndag, nämligen att kortet är 500:- billigare om man köper det innan dess. Nu måste jag bara bestämma om jag vill ha kort för bad och gruppträning eller bad och gym. Just nu lutar det åt bad och gruppträning, för de har massa vattenträning, och badkläder tar sån himla mycket mindre plats i väskan än gymkläder, och då behöver man bara en uppsättning om man vill simma efter träningen. Svårt beslut.

Det var i alla fall skönt, simmade en timme, 34 varv runt motionsdelen!


Imorron är jag ledig, då ska jag läsa en bok vi har ks på på tisdag, sen är det maskeradtime!! YEY!!!

Nu ska jag göra klart maten, sen ska jag ta tag i Hållf:en och göra klart inlämningen. Bye bye

guld

På fredag är det sqam-fest, dvs maskerad med tema guld. Jag ska vara en burk Norrlands Guld. Har precis sytt klart klänningen och är mycket nöjd!!


guld

Nu är det bara att ta tag i allt annat som måste göras och vänta till fredag! Wiii, kuul!!


Resultatet

Kan meddela att mitt alldeles exakta måttband (skojar, jag har tappat bort måttbandet så jag kör hopprep och linjal) visar att den första nyttiga veckan har resulterat i att två centimeter har försvunnit! (Mäter lår, överarm, midja, mage och höfter)...

Litet resultat, men det går åt rätt håll! BRA!

Nu ger jag upp

Nu har jag gett upp diff:en, i alla fall tillfälligt. Får se om jag orkar släpa mig dit till 8 imorron, men det känns ganska meningslöst när jag V E T att jag inte kommer att klara den. Just nu har jag jätteont i huvudet också, så jag kan inte försöka, då blir det bara värre. Därför tänker jag lägga mig och läsa lite annat istället, antingen boken vi har KS i nästa vecka, en designbok, men förmodligen blir det Steget efter, den är SÅ spännande!!!!

Ikväll har jag i alla fall varit på audition till spexet. Det var rätt läskigt, jag är ju liksom inte den som ställer mig och sjunger sådär bara för en massa folk som ska utvärdera, men ikväll gjorde jag det. Jag var inte så nervös förrän jag satt utanför och väntade på att få komma in. Väl där inne var det bara kända ansikten från phösningen, närmare bestämt 8 personer som skulle utvärdera mig!! (2 körledare, en sångpedagog, 2 spexdirektörer, 2 regissörer och en manusförfattare!! Fler än i idol-juryn!!!) Men jag tror att det gick ganska bra, det hördes nog bara lite att jag var nervös. Så nu får ni komma på spex i vår!

Helgen var lyckad också! I lördags städade jag precis hela dagen, i alla fall fram till halv 4 ungefär. Sen duschade jag och sen kom mammsen och pappsen. Så bytte vi om och for mot Djurgården och träffade fam Andersson och fam Wallmyr och några andra och åt gott på Gothem. Sen såg vi Mamma Mia, super!

På söndagen skulle jag plugga, det gick inte så bra, dels lyste solen och det var VARMT. Så när jag skjutsat mor och far till gudstjänst åkte jag på Prixtra och shoppade diverse mat och dessutom blomjord och två krukor, nåt jag tänkt köpa i ett år ungefär!! Så när jag kom hem var det ju JÄTTEMYCKET roligare att plantera om blomman än att plugga!! När det var gjort var gudstjänsten slut, och solen vrålsken fortfarande massor. Mammsen och pappsen och de andra skulle ut till Waldemarsudde, och då kändes det JÄTTEJÄTTEMYCKET roligare än att plugga diff, så jag följde med.
Där ute gick vi på utställning. De hade jättestora rum med fönster ut mot vattnet, och massa blommor bland utställningarna. I varje rum fanns det ungefär fjorton skyltar med texten "Rör ej växter eller föremål". Naturligtvis såg lilla mammsen en jättefin pelargon...
"Ska jag sno ett skott??!"
"NEJ!"
"Jo, nu gör jag det!"
Och så gjorde hon det. Det var längesen jag tyckte att mina föräldrar var pinsamma, men just då gjorde jag det litegrann!
När vi lämnat det rummet kom en vakt och gick in där. Jag trodde ju naturligtvis att dom hade kameraövervakning och skulle haffa min lilla mamma, för plötsligt var dom där vakterna överallt och pratade hemligt i walkie-talkies. Som tur var klarade hon sig, och slapp springa ifrån vakterna, det hade hon nog ändå inte orkat, och det hade varit synd att ha en mamma inspärrad i källaren på Waldemarsudde!!

På eftermiddagen fick vi middag hemma hos familjen Andersson. Mycket trevligt!

Nu är det mätning på g, började ju mitt nya nyttiga liv för en vecka sen, och har ingen våg så jag kör med måttband istället... Hoppas att det inte har ökat!!

Bye

Fredag

Alltså, det är ju sjukt bra att cykla! Det går snabbt, det är inte så jättejobbigt, och det är gratis! Jag fattar inte varför jag varit så himla lat och låtit bli cykeln och tagit bussen!!

Under phösningen har jag i alla fall varit duktig och cyklat fram och tillbaka varje dag utom en, och det tänker jag fortsätta med. I alla fall tills snön kommer.


Idag efter skolan var det panzarpub. Vi skulle dit och kolla läget tänkte vi, efter cad-labben. Kolla läget blev en cider som blev två cider som blev sushimiddag som blev en tur till Limerick och en drink och ett glas vin. Och jag som skulle hem och städa inför föräldrarnas ankomst imorgon... Dessutom måste jag verkligen sätta igång att plugga diff, för på tisdag har jag KS (diff = differentialekvationer, 4 poängskurs, skittråkigt, KS = Kontrollskrivning, gör att man slipper vissa frågor på tentan om man klarar den).


Nu ska jag ta och äta nåt, sen ska jag försöka plocka ihop lite grejer här så städningen går lättare imorron. Sen ska jag nog lägga mig och läsa i min bok, började läsa Steget Efter (sjätte Wallanderboken, har som projekt att läsa alla) i förrgår, och den är den mest spännande av alla hittills!!

Och just det, en sak till att berätta. På måndag ska jag på audition till årets jubelspex (Maskinsektionens årliga spex). Jag har sökt till kören. SPÄNNANDE! Hoppas dom vill ha mig. Jag är inte så spexig, men Fia (körchefen) tror att jag kan bli... Haha!


Vi ses imorron (detta säger jag till mina två trognaste läsare!)

Världens värsta morgon

Den här veckan börjar ju mitt nya, nyttiga liv. Så igår dammade jag av min gamla råsaftcentrifug. Har inte använt den sen jag flyttade hit i maj förra året, har tyckt att det är så bökigt att ta ut den till köket. Igår körde jag latvarianten, jag tog duschen och spolade av den (tryck som en högtryckstvätt). Det funkade skitbra!!
Jag var även på en långpromenad igår, en hel timme!!

Idag följde jag lilla pappsens exempel och tog en morgonpromenad innan frukost. 50 minuter runt gärdet, kände mig riktigt duktig när jag kom hem igen, och svettig! Innan jag skulle kliva in i duschen tänkte jag att jag måste ju få nåt i magen (var riktigt hungrig vid det laget), så jag gjorde lite morot/äppeljuice. Även idag gjorde jag latvarianten av diskning i duschen. Men plötsligt tog det stopp. Och då menar jag TOTALSTOPP i golvbrunnen!!! SHIT! Vad gör man?? Hämtar skruvmejsel och gummihandskar, skruvar bort och börjar gräva. Det var djupt så jag fick hämta en stekspade att gräva med. Funkade inte, så jag fick ösa bort allt vatten. Försökte även spola ur hålet med duschen, utan resultat. Vid det laget fick jag lite panik, visste inte vad jag skulle göra... Ringa hyresvärden?? Vad säger man? Eh, det ligger ett par morötter i min golvbrunn som jag råkade lägga där av misstag och nu är det stopp... Nä, jag grävde lite till och fick upp en stor klump av nåt stenhårt, samt ett par hårbollar modell större.
Till grejen hör ju att jag skulle till skolan, och var genomsvettig, och inte hade ätit frukost än.
Nåja, jag åt lite fil, packade ihop mina grejer och ringde hyresvärden, vad ska man göra liksom (dom sa ju trots allt inget till Emma när hon råkade elda upp sina gardiner så dom var tvungna att måla om)... Cyklade iväg till skolan och duschade på gymet (sista dagen på gymkortet idag) och gick sen och sov mig igenom en hållf-föreläsning.

När jag kom hem var stoppet i alla fall åtgärdat, så nu kan jag duscha igen. Men nästa gång jag ska göra juice kanske jag ska ta mig till köket ändå.. :)


Nu är det diff-plugg som gäller, KS på tisdag.. Kommer att gå skiiiiitbra!! (NOT!)

Bye

3/4

Nu har vi avverkat tre av fyra b*****r. Jag kom att tänka på det idag, det kommer att kännas sjukt sorgligt och tomt när de här veckorna är över!!

Ikväll hade jag ställt påminnelse på telefonen "gå hem" klockan 00.30. Det sket sig. Oväntat?!!  Först ville inte jag gå hem, men mitt hemwalkingsällskap ville, sen hittade dom tequila (som är så känt för att vara himla bra att dricka alldeles innan man ska gå hem) i baren, så då blev det en sån. Sen tyckte jag att då kanske det var dags att gå hem, då ville inte mitt sällskap gå riktigt än. Till slut kom vi iväg, jag och Anja och Johan genom stora mörka farliga skogen.

Nu sitter jag här med nudlar. Jag ska nämligen upp klockan 7 imorronbitti. Har första DoP-föreläsningen klockan 8, och har planerat att vara där då.
Sen på kvällen är det n0llepubrunda, dvs enda tillfället att besöka de andra sektionernas pubar, dvs kul!

Och sen ska jag upp och vara i skolan klockan 8 dagen på onsdag också, för en obligatorisk workshop. Sen på onsdag eftermiddag åker vi ut till stugan (osqvik, kth:s sportstuga) och ska vara där två nätter för att lära n0llan det här med sprit. (hårt liv? bajsar björnen i skogen? är ketchup röd?)

Jag har kul, det är väl huvudsaken? Jag har VÄLDIGT kul! Skulle inte vilja byta!!

Nu ska jag i alla fall sova.

Gonatten

Wey

Sorry, blev tidigare än utlovat.

Jag vill bara säga följande:

Nudlar med sesamolja occh mjölk ( i ett glas bredid) is the shit!!!


Det är som sagt ett hårt liv jag lever, men också ett alldeles alldeles underbart liv.
Jag gick hem från nattbussen klockan halv fyra, och plötsligt är det nån som ropar på mig, "hej Lisa". Jag har ingen aning om vem det var. Kanske nån n0llan, vem vet. Men kul!

phöser jag nästa år så kan jag ju säga att jag INTE phöser som HVM. Helt underbar grupp, men jag vill också festa. :-D

Nästa vecka får vi i alla fall ta igen allt missat (måndag tisdag onsdag torsdag) hrm hrm (gissa om vi ska) hihi



Nu ska jag äta upp mina nudlar och sen ska jag sova. Imorron ska jag försöka vara lite seriös och försöka förstå det vi har gjort i skolan i veckan (lycka till).

Gnatt

RSS 2.0