hur ska det låta?

Även idag var en spännande dag i mitt liv. Åt gröt imorse, dagen till ära, för att jag hade inget annat att äta till frukost. Har inte hunnit handla helt enkelt. Sen ringde Marie och sa att vi inte skulle ses klockan 10 som vi hade bestämt, så då hade jag ju istället tid att skriva min bokrecension som skulle in innan klockan 17. Perfekt!

Sen åt jag lunch på Brazilia (sa ju att jag inte har nån mat hemma). Typ ett kilo potatismos och två strömmingar. Blev helt sjukt mätt efteråt!!! Sen hade vi föreläsning i ergonomi, fast vi var bara där första timmen för sen vandrade vi iväg till tv-huset för att gå på inspelningen av Så ska det låta!

När vi kom dit fick vi först stå och vänta i vad som kändes som en timme men kanske var en halv. Detta utan luft eftersom att alla tanter redan andats upp den. Sen fick vi gå in till studion. Jag och Jenny trängde oss före alla sura tanter rätt bra och fick platser på tredje raden bredvid husbandet. Sen körde det igång. Det var Agneta Sjödin och Christer Sjögren mot Viktoria Tolstoy och Johan Boding. Det var kul men tog lång tid! Helt sjukt vad länge dom funderar på låtarna!!

När det äntligen var slut klockan 7 (vi kom dit klockan 3) gick vi till Stockholms glass- och pastahus och åt pasta och glass! Mums! Blev superdupermätt ännu en gång idag. Grejt!

Nu ska jag sova, har litteraturseminarium klockan 8 imorronbitti..

MiniMe föreläser

Jag bara måste blogga en bild från föreläsningen vi hade imorse! Hur roligt som helst!

image150


Inte så bra kvalitet, satt långt bak och tog den med mobilen, men ni fattar grejen!
Föreläsaren var egentligen mammaledig men var inhyrd för den här föreläsningen, så bäbisen fick helt enkelt följa med. Hon presenterade sig och "MiniMe".. :) Kan inte direkt säga att jag minns jättemycket vad hon pratade om på rak arm, men jag fick skratta mycket i alla fall. Det var en mycket glad bäbis!


Efter lunch började vi med en ny kurs: Industriell ekonomi (Indek). MYCKET strukturerad kurs med färdigtryckta häften med alla föreläsningar, med anteckningsutrymme. Och säkert välanvända PP-presentationer med filmer och allt. Det kommer nog att bli en intressant kurs. Jag kan ju verkligen ingenting om ekonomi och den känns ganska grundläggande. Så när jag läst den kan jag förhoppningsvis se ekonominyheterna och fatta vad dom pratar om.. :)

När skolan var slut tog jag mig ut till Flempan för körkickoff. Mina eminenta körchefer hade gjort en grej av mathandlingen till och med! Alla fick varsin lapp med en vara som man skulle hämta, och när man hämtat den fick man en ny lapp med ny vara. Och det var sagt att den som hann hitta flest varor skulle vinna (och jag gillar ju att tävla) men alla hann hämta bara två varor.. Så hela tacos-handlingen tog typ 5 minuter! Mycket effektivt!
Sen lagade vi och åt tacos och snackade skit hela kvällen. Mycket trevligt!


Nu måste jag sova, är astrött!
Imorgon väntar först tidig morgon då jag ska skriva bokresension. Sen Dop-projekt och Så ska det låta.

fina kök och sena kvällar

Jamen oj vad mycket sömn det blev i helgen då.. NOT!

Ni har ju redan läst om min sena lördagskväll. Igår blev inte bättre! Lillebror hade ju sagt att han skulle komma klockan 1. Helt okej, inte allt för sent tyckte jag. Men jag hade inte hört så mycket mer än så. Det visade sig att hans flyg skulle landa klockan 23.50 eller nåt sånt, så jag vet faktiskt inte hur han räknat med att vara här en timme senare även om han hunnit med sista arlanda expressen... (Söndagnatt, tvärbanan går typ en gång i halvtimmen om den går, annars nattbuss runt hela Söder). Inte riktigt realistiskt.
Nu var grejen den att hans flyg var försenat, så han missade sista expressen och fick åka flygbussen. Vid 2 var han på centralen och 03.18 kom han fram hit... Det däremot är lite senare! Och eftersom vi inte setts på ett par månader var han ganska pratglad, och pratade oavbrutet i en timme ungefär. Så eftersom jag skulle upp klockan 8 så blev det inte mycket sömn alls.

Eftersom vi ses ganska sällan, jag och min bror, hade vi en plan att liksom i höstas när vi sågs sist kanske få prata ikapp oss över en föräldrasponsrad middag på Kamarina (som lillebror ännu inte upplevt). Men det var ju tydligen inte päronen med på, så vi får väl ta igen allt till jul istället.....


Idag började vi en ny kurs: Ergonomi i produktutvecklingen. Den verkar väldigt intressant! Imorgon börjar vi med ännu en ny: Industriell ekonomi. Jag hoppas att den också blir intressant, jag kan verkligen ingenting om ekonomi så det blir nog bra för mig!

Efter skolan åkte jag ut till Hässelby gård och hjälpte Johanna med att måla hennes kök. Kul att träffa henne! Hoppas att det blir lite fler gånger nu när hon bor så nära! :)

När jag kom hem var det mycket fint i mitt kök, för lillebrorn hade lämnat diskat och torkat på bänken! Mycket positivt!!!


Nä, nu ska jag i alla fall sova! SKÖNT!

hål i rumpan i nio timmar

Som några av er kanske redan vet så är jag en ganska klantig flicka. Och som ni säkert också uppfattat så jobbar jag ganska långa pass när jag jobbar varannan helg. Närmare bestämt 9,5 timmar. Idag lyckades jag klanta mig redan första timmen och fick leva med det resten av dagen, dvs i nio timmar ungefär. Det gick till ungefär så här:

Kund, äldre man, köpte godtycklig teknisk pryl. Jag, kassörskan, tog betalt. Tappade nåt på golvet, typ pennan som han skulle skriva under kontoslipen med. Böjde mig ned på fel sätt och råkade sätta mig på kanten på den metallhållare som håller i safety-boxen. Dvs vass hård tjock metallbit. Dvs AJ! Och RITSCH!! Resten kan ni säkert räkna ut själva. Men det såg ut ungefär så här:

image149

...i nio timmar...

Jag är väldigt glad att jag hade ett par svarta rumptäckande trosor!


För övrigt har jag varit oförskämt pigg idag, med tanke på att jag kom hem ungefär klockan tre, vintertid. Har jobbat med min nya kollega Andrea i helgen. Mycket trevligt!

Imorgon börjar skolan igen, period två. Jag har sett fram emot det så himla mycket nu den senaste 1,5 veckan! Äntligen får man lite rutiner, och äntligen får man träffa folk varje dag! Dessutom har jag saker inplanerade varje kväll den här veckan, roliga saker. Eller, torsdag vet jag inte, måste försöka få med mig nån bara, men alla andra kvällar är uppbokade.

Nu ska jag städa på mitt golv så att jag får plats med luftmadrassen som min lilla bror ska sova på inatt. Det ska bli kul att träffa honom!

förresten!

Vilken panik jag kommer att få imorgonbitti när jag vaknar och eventuellt ser så långt som till videon. Den är o-high-tech så att den inte ställer om klockan själv!!! För jag ska ju upp och jobba imorron! Ännu en anledning till att det är dags att släcka nu!

bad. so bad. =)

Jag är inte helt säker på att jag har så mycket att säga om kvällen. Hade väl kanske väntat mig lite mer, men jag gjorde kanske inte så mycket åt saken själv heller. Jaja, jag fick komma ut och träffa folk och fira att jag gått halva utbildningen (inte klarat, bara gått av tiden). På måndag är det nya tag som gäller.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba igen. Fun!

Har för övrigt en jacka att hämta ut från kåren på måndag, hoppas jag! (Inte glömma)




Ludde! Skicka länk! :)


Och ja, jag var tvungen................... Typiskt dåligt! hihi

supersnabba knappar!

OJ! Vad snabbt det gick! Beställde ju fjortisknappar igår förmiddag. Idag låg dom i brevlådan!!! Ska se om jag kan lägga upp en bild på dom, hoppas det syns vad det står.. :)



Lägger inte upp den som lillebror ska få, då blir det ju ingen överraskning!


Idag har jag ju skrivit tenta också. Det gick inget vidare, som väntat, men ändå bättre än väntat! Tror dock inte att jag klarade den.

Efter tentan gick jag med Marie och Fia hem till Fia, och sen gick vi en sväng på stan. Köpte lite sminkprylar, strumpor och örhängen och lite andra nödvändigheter. Samt en ny glödlampa till badrummet. Den gamla gick sönder igår, så jag bytte till en ny, men den var alldeles för svag! Den gamla var 75 W och jag hade bara 40 W hemma. Men nu har jag i alla fall köpt en ny 75 W.
När jag kom hem tittade jag förbi den lilla skobutiken som ligger här mittemot. Hittade två par superfina ankelboots. De ena paret var hur söta som helst, men lite för små och lite för hårda. De andra paret var väldigt stilrena, med lagom hög klack. I kraftigt skinn som förhoppningsvis håller många säsonger. Så jag slog till! I like!

Ikväll blir det en vääääldigt lugn kväll! Ska laga kycklinggryta med kokosmjölk har jag tänkt. Sen ska jag slöa och se på Idol.


Och guess what (x2):

1. Den där jättejätteimpulsiga grejen, får veta typ den 30:e hur det gick.. Ligger på femte plats just nu, så det ser väl sådär ut..
2. På onsdag ska jag på inspelning av Så ska det låta!

horisontalläge

Återigen i horisontalläge. Klockan är fortfarande inte allt för sent på kvällen, men jag tänkte försöka sova ändå. Har haft en väldigt oproduktiv dag, och börjar tro att min hjärna tagit höstlov eller nåt! Och varför finns det inte höstlov på KTH?? Det är faktiskt inte mänskligt att först plugga ashårt och skriva tentor och sen börja med nya kurser på måndag igen!!

Så, hur dagen började har jag ju redan berättat. Efter godisaffären där satte jag mig med pluggningen i säkert 45 minuter eller nåt. Max. Sen orkade jag inte engagera mig så mycket mer. Hjärnan fungerade helt enkelt inte, ögonen hoppade och jag var så trött. Insåg att jag suttit inne i ungefär en vecka nu och inte träffat nåt folk och inte andats frisk luft. Och när jag tittade mig i spegeln såg jag ganska grå ut. Så jag gjorde det enda rätta. Snörade på mig skorna jag inte använt sedan tjejmilen och tog bussen till Mariatorget. Därifrån promenerade jag hem, via en massa smågator på söder och Willys i Skanstull.

När jag kom hem hade jag fått tillbaka lite rosor på kinderna, vilket kändes väldigt skönt!

När det var middagsdags orkade jag inte riktigt laga mat, så jag gick ner och köpte sushi istället. Mycket gott! (Måste ju lyxa till det lite när det är payday..)

Nu i kväll har jag inte heller pluggat nåt mer än att jag har samlat ihop böckerna och miniräknaren jag ska ha med på tentan. Så i januari blir det omtenta. Garanterat.

Nä, dags att sova. Man kan ju alltid hoppas på att jag lyckas läsa mig till nåt bra i boken under tentan (brukar tänka så, har lyckats en gång bara, på ett enda tal på fysiktentan i ettan). Men det känns som att får man ha med boken på tentan, då är tentan svår!

Imorgon får jag veta hur det gick med den jätteimpulsiga grejen jag gjorde häromdan.. Ser inte allt för ljust ut, men jag håller en tumme! Gonatt

bergsbestigning

Nu är nog toppen på berget "Allt för att slippa plugga" nådd. Jag har precis designat och beställt tre knappar från knapp.nu. Hur fjortis får man bli? Det blev två stycken till mig själv och en till min lille lille bror som kommer hit till stan nästa vecka (?).
Har även varit en tur till godisaffären runt hörnet, den godisaffär som jag besökt ungefär totalt fem gånger under de tio månader jag bott här! Men som ni säkert vet, idag är godis inte godis utan medicin!!!

Jag längtar jättejättemycket till nästa helg nu! Har glömt att berätta för lilla pappsen att jag tänkte lämna honom för flickorna i Sundsvall på lördagen. Så, nu vet du det.. :) Men jag stannar ju hemma ända till måndag morgon, så vi hinner nog bli less på varandra ändå.. Hihihi
Har ett helt gäng osedda filmer som jag kan se på tåget också, det blir super! Och så får jag ju se det nya köket därhemma!

Nä, kanske ska försöka mig på lite ljud&vib igen..

Typiskt! Nu kom jag på en till knapp jag vill ha! Kanske måste göra en beställning till nästa vecka eller nåt..

Och idag fick jag lön juh! På lönebeskedet står hur mycket jag tjänat under hela året, har kommit upp i riktigt många siffror nu! (6 st!!!!!) Frågan är bara hur glada CSN kommer att bli på mig för det. Och fråga nummer två är var dessa pengar tagit vägen!!

statistik

Ibland brukar jag kolla statistiken på min blogg. Har ett snitt på 18 unika läsare varje dag (vilka är ni då??? kan högst räkna till hälften...). Men igår hade jag av någon anledning 76 (sjuttiosex) sidvisningar!! Why?! Vem är det som inte har ett liv och surfar på min blogg hela tiden?? :)

För övrigt är jag för tillfället sängliggande! (Praktiskt med en dator som inte väger 4,5 kilo! Macbooken kan man faktiskt ha lutad på höftbenen och blogga liggandes) Anledningen till sängliggandet heter mensvärk. Jag brukar inte ha så här mycket mensvärk som jag haft de senaste gångerna och hoppas att den kommer att sluta efter nästa månad, då ska jag sluta äta dom här p-pillren. (Är ju med i medicinsk studie, har käkat dom i snart 1 år..) Egentligen borde jag väl sluta äta piller över huvud taget, hade ingen mensvärk alls innan jag började. Men det kan ju ha ändrats på drygt 7 (sju!) år.. Jaja, jag får konsultera hon som håller i studien nästa gång jag ska dit..

Nu borde jag nog ta mig ur sängen igen, har ju tenta om 21 timmar!

dilemma

Tell? Or not?

Den här dagen började någorlunda tidigt. Sov nog ganska bra inatt om man jämför med tidigare nätter den här veckan. Drömde iofs väldigt märkliga saker.

Hade ställt väckaren på klockan nio, och tvingade upp mig efter bara en snoozning. När jag var på toaletten kom jag på att jag var tvungen att springa iväg till affären för att köpa tvätt- och sköljmedel, för klockan 12 skulle jag tvätta. Så jag sprang iväg i mitt otvättade hår och mjukisbyxor med hål i rumpan (orka piffa till sig!!)

Sen började jag plugga. Har ju tenta på fredag igen så det är verkligen hög tid att börja, så här två dagar innan.. Inte helt optimalt kanske. Usch, vad svårt det var då! Vet inte alls hur det här ska gå, för jag är ju så oseriös när jag pluggar.

Sen nu ikväll har jag inte riktigt orkat plugga så mycket, har sett på tv och slöat bara.
Och nu orkar jag inte blogga nåt mer.

sista dagen i fattigdom? :-P

Hihi. Igårkväll när jag hade bloggat om alla mina hang-ups och förvirrade tankar kom jag på en grej. Det är inte ovanligt att jag kommer in i såna här perioder, men de brukar oftast inträffa samma tid varje månad. Surprise surprise.. :)


För övrigt är det en ganska spännande dag imorgon. Häromdagen, tror det var i måndagskväll, gjorde jag något väldigt impulsivt! Och imorgon får jag veta hur det går... Ju mer jag tänker på det, desto mer hoppas jag att det ska gå vägen!
Dessutom är ju morgondagen dagen jag har väntat på i två veckor lite drygt, dvs sen mina pengar tog slut. Hihi! Så nu är ju den stora frågan:

Om man tar ett sånt där käckt telefonlån på 500:- och långivaren sätter in 1000:- på ens konto istället, hur mycket ska man då betala tillbaka?

hang-ups!

Varför får jag såna hang-ups på händelser/folk/saker?? Är det normalt? Hjälp mig Bullen! För tillfället har jag minst fem hang-ups på roliga händelser som (eventuellt) kommer att hända. Förmodligen är det väl för att jag har tentapluggvecka den här veckan, och det är mycket roligare att fantisera och planera roliga grejer istället för att sitta med näsan i böckerna. Och förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka då skolan börjar igen. Men nog är det mycket som händer i mitt liv de närmaste fyra veckorna alltid!
På fredag har jag tenta. Till helgen ska jag jobba. På lördag kväll ska vi på tentapub. Nästa vecka börjar nya perioden (nya kurser). På tisdag ska vi ha kör-kickoff. Nästa helg ska jag upp till norr. Veckan därefter är det inför-Armadagrejer. Och veckan därefter är det Armada, med gasque på tisdagen (och inte fulgasque som vi alltid har på Maskin utan bankett med dresscode och allt!) och kryssning på söndagen. Och på lördagen innan är det första spexfesten. Crazy! Allt detta på bara fyra veckor! Hur ska jag hinna med skolan?? :)

Och vet ni?? När den här veckan är slut har jag gått 2,25 år av mina 4,5 år på KTH! Det vill säga HÄLFTEN! YEY!

Åh, jag hoppas verkligen att jag är så glad som jag känner mig och att det inte bara känns så för att jag inte träffat så mycket folk på länge. Det skulle i vilket fall göra hösten lättare att ta sig igenom...

big bad ugly komatenta

Så, stora Komatentan är skriven. Hela dagen började väldigt tidigt, var ute ur lägenheten innan klockan slagit sju! (Rekord!) Hade dessvärre bytt väska strax innan jag gick, så jag hade glömt allt vad penna och sudd heter. Var framme 07.23, så jag hann gå och köpa lite tenta-fika, och sen hittade jag Sandra som jag fick låna en penna av och Adeliina som lånade mig ett sudd.

Tentan var inte snäll nånstans! Jag hade pluggat på helt fel saker, så han måste var riktigt riktigt riktigt snäll i sin rättning om det här ska gå vägen!!

Nu ska jag sova lite middag. Sov dåligt och alldeles för lite även inatt, har för mycket att tänka på. Försökte ett tag projicera allt på en av mina nallar, funkade ett tag, men inte tillräckligt länge för att jag skulle somna :)

Bye

skitkoma

Idag började dagen med att jag snoozade i 1,5 timmar. Hade så svårt att somna igår, var helt fnissig i magen!

Sen satte jag igång med Koman, sistaminutenpanikplugg innan tentan imorgon. Det gick ganska bra i en timme ungefär, sen var jag helt enkelt tvungen att ta Singstarpaus! Och resten av dagen har jag varit ungefär så oseriös med mitt pluggande som man bara kan bli.
Dessutom är tentan klockan 8 imorgonbitti, och jag har sovit jättelänge de senaste dagarna, så frågan är hur jag ska ta mig upp över huvud taget!

Nu ska jag väl snart försöka få in det sista och sen gå och lägga mig. Håll tumme imorgon förmiddag!

Totalt händelselös dag

Ojojoj vad lite jag har pluggat idag. Har varit lite trött av nån anledning.. Och i övermorgon är tentan, så det blir lite sistaminutenpanikplugg imorgon!!

Och jag har inte sålt nån dator idag heller. Typiskt!

Vad mer har hänt idag? Inte mycket alls. Har hittat på ett nytt ord som jag eventuellt ska börja använda. Ska börja med att prova det på en noga utvald grupp försökskaniner. Och så har jag varit på konsum och köpt hushållsmedwurst.

Får får får?

Idag var planen att också plugga Koma, precis som igår. Tyvärr sov jag ganska dåligt inatt så det blev en väldigt sen morgon (vaknade klockan 12).

Eftersom mitt saldo på kontot var under noll kronor (dvs minus 202 kronor) igår så var jag tvungen att börja dagen med att ta ett sånt där telefonlån som är så populärt i dessa dagar. Jag ringde dessbättre till den räntefria pappsen istället för de hutlösa firmorna som också tydligen finns. (Länge leve päronen!)

Sedan gick större delen av dagen åt att köpa en födelsedagspresent till Linda, som jag skulle på kalas till senare på kvällen. Åkte först till Sickla och hittade presenten. Åkte sedan med 71:ans buss (mest för att jag aldrig åkt den bussen längre än till Sickla udde) till söder. Där promenerade jag till samma affär för att eventuellt byta presenten jag hittat mot en liknande men med annat mönster.
På vägen stötte jag på två kusiner, mycket trevligt och ovanligt! (jag är ju aldrig på stan)

Sen åkte jag hem, fixade lunch/middag av de två grillade kycklingklubborna jag inhandlat på vägen (för 5 kronor styck)
och sen var klockan plötsligt väldigt mycket kväll. Så då var det bara att skutta in i duschen och göra sig redo för 22-årskalas!

Vid 8-tiden anlände jag till Lindas place. Mycket trevlig fest, där jag naturligtvis hamnade i Singstarhörnan. För andra gången i mitt liv (jag räknar inte med Roses (rap-låt)) blev jag besegrad (med typ 60 poäng, och vi var båda över 9300 p). Inte helt okej! Som tur var så fick jag revansch i både det ena och det andra där!



Och nej, fåren får också lamm.

Ännu lite fler tidsfördrivbilder och lite lagom ego

Den är rolig den här datorn..



Och ja, jag kan se vissa likheter med lillebror på bild nummer tre.

Sova var det

Så många grodor

Ikväll alldeles innan jag gav mig utt på äventyr ringde telefonen. Vem ringer till mig, undrade jag.. Det var en skum kille som började hela samtalet med att svamla, så det dröjde säkert en halvminut innan jag förstod vad han hade för ärende. Det gällde datorn, och det lät som att han hade skrivit upp stödord och läste upp alla i en enda röra. Mycket förvirrande. Men med mitt enorma tålamod kom vi i alla fall in på rätt spår och han ställde ett gäng frågor om processor och varvtal på hårddisk och liknande. Jag svarade så gott jag kunde (dvs ganska mycket "ehh, jag vet inte så noga..") och vi pratade i tio minuter ungefär.. Först lät han rätt ointresserad när det visade sig att hårddisken inte snurrade så många varv/min som han ville och så. Men sen skulle vi diskutera pris.
Han sa att han hade kollat runt på blocket och tyckte att jag låg i överkant med mitt (nyligen sänkta med 1000 kr) pris, vilket jag verkligen inte gör eftersom jag ligger 500:- under de likvärdiga!
Han bjöd 2500:-
Jag sa klart och tydligt nej!
Han frågade om jag var säker.
Jag sa att jag var helt säker! (Närmare ett år i kassan på Onoff i Kista sätter sina spår)
Han sa att han blev ledsen.
(Jag skrattade inombords)
Och så sa han åt sin bisittare, flickvännen, att kolla i plånboken, och sa sedan att de inte hade större resurser.
Jag sa åt dem att leta vidare och ha en fortsatt trevlig kväll.

Nu ska jag se ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag går och lägger mig.

Räkost på pannkaka!

I min lilla lilla lägenhet har jag bara en liten liten kyl. I denna lilla lilla kyl finns ett litet litet frysfack. Jag har med andra ord ingen riktig frys. Fast frysfacket är ett mycket bra frysfack och fryser in varorna ordentligt.

Sedan jag flyttade in i mitten av januari har jag haft en stor burk med äppelmos som tagit upp ungefär en fjärdedel av frysfacket. Fick två stora burkar av pappsen förra hösten och den ena finns alltså fortfarande kvar.

Nu i veckan tänkte jag att det kanske börjar bli dags att ta fram den där burken, och använda utrymmet i frysfacket till lite viktigare saker. Sagt och gjort. Så nästa problem blev ju naturligtvis vad man använder tre liter äppelmos till. Jag började med att samma dag steka raggmunkar. Mycket lyckat blev det med halvfrusen äppelmos!

Igår gjorde jag något så ovanligt som att steka pannkakor. Jag gillar inte att äta det eftersom jag blir så konstig i magen av allt vitt mjöl, och så blir man ju hungrig så snabbt. Men det blev i alla fall de absolut snyggast pannkakor jag sett! Jämntjocka, jämnbruna och jämnrunda (förutom den sista som såg ut som en hund). Åt ett par av dessa med äppelmos, men jag gillar mina pannkakor salta inte söta! Så sen åt jag några med ost och skinka.

Så jag har massa äppelmos i kylen nu, vet inte riktigt vad jag ska göra med den! Kanske baka nåt? Förslag!

Och nu sitter jag och pluggar. Var tvungen att ta en Singstarpaus för en timme sen. Och sen blev jag hungrig. Kollade i kylen, orkade inte laga något, men hittade tre kvarlämnade pannkakor sen igår! Så då var ju frågan vad jag skulle ha på dem. Funderade på ost, men orkade inte värma dem, och det blir inte lika gott om det är kallt. Funderade även på en tub med smörgåsröra med skinka jag har stående i kylen, men inte heller det kändes helt rätt. Sen hittade jag en tub med Kalles färskost med räksmak längst ner i dörren. Värt att testa! Och OJ vad det var gott! Testa det! Kalla pannkakor med Kalles räkost!

KOMA

Idag har jag börjat tentaplugga KOMA (konstruktionsmaterial). För en gångs skull är detta ett ämne man kan googla när man ska plugga! Typ allt står på Wikipedia. Helt fantastiskt, är verkligen inte van vid detta. Det är även ett ämne man inte räknar något i (bara pyttelite) utan bara läser och lär sig. Även det är mycket ovant, men kul som omväxling!

Tentan är på tisdag, så det är rätt lång tid kvar. Det värsta är att jag har Ljud&vib-tenta på fredag nästa vecka och det är lite svårare, med mycket räkning istället. Så jag måste börja plugga det innan tisdag också. Men inte idag, för idag är det endast Koma som gäller. Och lite annat ikväll (det är ju fredagkväll).

Hundra liter skräp!

Idag var första disponibla dagen inför nästa veckas två tentor. Jag har ägnat dagen till att storstäda! Det var enormt stökigt i hela min lägenhet. Mer saker än golvyta och massa disk och damm överallt. Så jag tänkte att om jag ska kunna plugga flera dagar i rad så måste det vara städat här.
Så när dagen började, vilket inte var allt för tidigt med tanke på gårdagens sena sänggång, började storstädningen! Plockade fram en stor svart sopsäck som jag hade som mål att fylla. Det var inga svårigheter alls att göra det! Hade tusen papper, kvitton, påsar och andra grejer som bara låg överallt! Slängde även ett par skor, första paret jag lyckats slita ut så att det gått hål!

Nu är det så gott som färdigstädat. Hundra liter skräp ligger nere i soprummet och golvet är rent! Så skönt!

Imorgon ska jag ta tag i pluggandet.

Home, snart sovandes

Meen! Lovade att ringa Fia när jag kom hem, men nu har jag ingen nätåtkomst plötsligt så det kan jag inte göra. Hoppas att hon och Marijela kan sova gott ändå utan att oroa sig för att jag kommit hem ordentligt!

Det blev alltså utgång efter det långa Armadamötet. Mötet var roligare än väntat, det kommer nog att bli himla kul det här. Framför allt kommer det att bli kul att åka på kryssning! Jag har ju typ aldrig varit på kryssning, och nu får jag åka gratis! (Visserligen söndagen efter första spexfesten, men man måste ju passa på!)

I like it here!

Rutiga renar och lite porr?

Nu har jag precis sovit lite, skönt! Så nu orkar jag nog med långt möte följt av utgång ikväll.

Imorse skulle vi hitta på ett namn till vårat projekt. Vi har typ kommit på lösningen på problemet nu. I stort en mojäng som med kombinerade borstar och blås som åker in under bilen, borstar vid trotoaren och blåser ut skräpet. Att hitta på ett namn på detta var däremot inte det lättaste. Vi kom på allt från Clean Street till Rena Rutan (parkeringsrutan alltså). Detta spann vi vidare lite på och plötsligt så var det Rutiga Renen... Eller Rut - In och Ut. Det senare kan även vara namn på en porrfilm så det kanske inte är helt okej.. Kom gärna med fler förslag!

Nu ska jag skutta in i duschen.

En vanligt jäktig tisdag i mitt normaljäktiga liv

Det blev nog till och med lite mer än 8 timmar inatt. Ville verkligen inte gå upp imorse! (Hata hösten)

Började dagen med att spilla ut ett stort glas apelsinjuice på mitt bord, bland alla saker. Ingen höjdare! Sen åkte jag till skolan, hade styrgruppsmöte i projektet. Fick alla våra idéer sågade och började om på ruta ett igen.

Efter lunch hade vi sista Komaföreläsningen. Sen gick jag och tränade. Det var slutet av min talbok nu (Flickan under gatan) så det var väldigt spännande. Detta gjorde att jag tränade kondition i typ 50 minuter. Sen gymmade jag lite olika, på måfå valda muskler (som vanligt) tills klockan blev kvart i fem. Då gick jag och duschade och sen hade vi vår andra körövning.
Hade fått låten vi skulle sjunga på mailen innan så vi hade lyssnat in oss lite på den, så det gick efter ett tag riktigt bra och på sluten kunde vi sjunga den tillsammans alla stämmor. Det var kollibrisången från Kalle Anka på julafton. Riktigt fint lät det faktiskt!

Har fortfarande inte fått nåt napp på datorn, så just nu har jag riktigt dåligt med pengar. Det är spännande för en gångs skull. Kanske borde sänka priset på den så nån vill köpa ändå.

Nu måste jag sova, igen. Tycker inte att jag gör annat när jag är hemma.
Imorgon är det Armadamöte och utgång som står på programmet. Mina kamrater har kommit på den brillianta idén att om Sverige vinner mot Nordirland kanske de går ut och firar, så nu står vi på listan på Café Opera och hoppas på att det är dit dom går isf. Inte helt okej för min ekonomi eftersom ett glas vin kostar 83 kronor där... Så jag får hitta nån som bjuder mig helt enkelt, eller dricka vatten.

så trött

Egentligen orkar jag inte blogga idag. Jag är så trött. Somnade nog strax efter midnatt och gick upp vid halv 7. Tänkte först sova över föreläsningen, men den handlade om tillverkning och jag är ansvarig för just tillverkning i projektgruppen så jag masade mig dit. Detta trots att jag visste att hela föreläsningen skulle handla om just den bok som jag ska läsa till ett litteraturseminarium om några veckor. Och föreläsningen handlade inte om några nyheter, vi har haft ganska många föreläsningar i detta ämne.

Efter föreläsningen hade vi övning där vi skulle bestämma olika toleranser för olika delar i nån slags cirkelsåg. Och sen gick jag faktiskt och tränade. Lyssnade på min talbok "Flickan under gatan" samtidigt, och det var väldigt spännande, så det blev hela 40 minuter konditionsträning, och sen gym på det. Totalt 1,5 timme! Kände mig riktigt duktig efteråt.

Sen jag kom hem har jag bara suttit här i sängen och väntat på att klockan ska bli läggdags, är SÅ trött!


Nu ska jag sova, har som tur är sovmorgon imorgon så jag får nog sova mina 8 timmar. Niiice!

Hur många massageapparater och porrfilmer ryms i en blogg?

Eftersom jag numera finns på Macbook istället för gammskrälletröskverkdator är det på något sätt inte lika definitivt när jag stänger av datorn för kvällen. Kommer jag på nåt jag vill kolla på nätet, eller som i det här fallet blogga, så tar det inte 10+ minuter att starta och komma ut på internet. Det tar typ 2 minuter. Helt fantastiskt.

Kom på att jag måste blogga lite roligt ibland också, och inte bara berätta om min alltid lika tråkiga vardag..

Jag jobbar ju som bekant på Onoff. Där händer det ibland (läs: väldigt sällan) att kunder frågar efter roliga och lite oväntade saker. Som idag när det kom in en kund och frågade om vi inte hade blåa vattenkokare. Nåja, det var väl mer så att jag är lite uttråkad och därmed lättroad.
I alla fall så hände det en roligare sak lite senare. En kvinna i jacka från mitten av -80 (i många olika färger) som kom fram och frågade var vi hade massageapparaterna. Vad svarar man på nåt sånt? Var naturligtvis tvungen att fråga henne vilken typ av massageapparat hon var ute efter (man kan aldrig vara nog tydlig på det där stället). Vi har dessutom bara massageapparater av ett slag, dvs såna för rygg och axlar. Och som tur var så var det just en sån massageapparat hon var ute efter.
Men det var nog inte det värsta jag varit med om. För det var nog när det kom in en utländsk man och frågade var vi hade porrfilmer. Jag svarade att vi inte säljer porrfilmer. Han frågade varför? Är det förbjudet i Sverige? Ehh... Naeh, det är det väl inte, men vi säljer inte såna... Då frågade han var i Sverige man kan köpa porrfilmer. Ehh, hmm, ehh, jag vet inte!


Måste bara berätta det bästa som hänt idag: Min snåla hyresvärd har idag, när det är totalt 4 grader "varmt" ute, ÄNTLIGEN satt på värmen!! YeY!!

Pain

Idag har jag jobbat. Som tur var så gick dagen fort, för jag var så sjukt trött efter att ha sovit alldeles för länge (11 timmar). Gick ju och la mig tidigt igår, ställde väckaren på 8 för att eventuellt gå en morgonprommis, men det var ju inte särskillt aktuellt imorse, det är ju tusen gånger skönare att somna om!

Nu i efterhand känns det som att jag hade behövt den där promenaden. Stolarna på jobbet är verkligen inte tänkta att sitta på i typ 9 timmar. Man får ont i ryggen efter typ en halvtimme. Imorron ska jag försöka stå så mycket som möjligt, för att inte få så ont i ryggen. Och till veckan ska jag ju tentaplugga, så då kommer jag nog att gå till gymmet en del (allt för att slippa plugga.. :-P)

Hände verkligen inte så mycket på jobbet idag. Jobbade med Jessica på förmiddagen (dvs till 16), sen kom Emelie och allt var som vanligt igen. Imorgon jobbar jag sista dagen med Emelie, det är tråkigt, får se vem det blir jag får jobba med sen. Mycket spännande.
Ibland (ganska ofta) blir jag sugen på att byta butik. Skulle vara skönt med lite kortare dagar. Men så är det ju förstås det där med ekonomin. Många kronor som går förlorade på helgen. Så jag blir nog ändå kvar ett tag till. Men jag håller mina ögon öppna, om det skulle dyka upp nåt.

Imorgon är det jobb hela dagen, igen. Och sen är det full rulle halva veckan och tentaplugg på slutet.

GNATT!

Sovdags

Nu är klockan 22.01, det är fredag. Jag har precis tvättat bort sminket och tänkte krypa ner i sängen och försöka hålla mig vaken för att kunna se slutet på idol och fredag hela veckan. Får se hur det går, för jag är helt enormt trött!
Den här veckan har även den varit sjukt tuff. Den avslutades idag med KS på morgonen och delredovisning i dop-projektet på eftermiddagen. Jag är för övrigt rätt dålig på att redovisa inför folk. Blir alldeles svamlig och virrig. Men det är nog rätt vanligt ändå, det är bara att man tänker mest på hur dålig man själv är. Vi hade rätt roligt åt en del som redovisade också. Det är en kille som pratar helt obegripligt snabbt, hur roligt som helst!

Nä, dags att krypa ner mellan lakanen.
I helgen blir det 19 timmars jobb. Till veckan blir det Armadastartmöte, tentaplugg och fest på helgen.

För övrigt är det idag ett halvår kvar till min nästa födelsedag och således min 23 och ett halft-e födelsedag. Oj vad jag har firat.. :-P

Uppdatering

Sen sist har två personer hört av sig angående datorn. En ringde och ville byta den mot en stationär. Inte akutellt. En mailade och frågade vad jag kunde tänka mig för sista pris vid snabb affär. Jag svarade 6000, och lär inte få något svar.

För övrigt har jag slöpluggat lite ljud & vib samt varit på ica i sickla. Och så har jag vikt tvätten jag tvättade i förrgår också. Sa jag att jag är slö idag?? :-P

Nu ska jag strax sova, tänkte åka till skolan tidigt imorgon så jag hinner plugga lite innan KSen.

Got my brain back!

Hoppas att inte alla mina drömmar är sanndrömmar!

Idag blev jag hemma. Hade inte ställt nån väckare och sov till halv 11 ungefär. Hur skönt som helst! Fast jag sov nog inte den bästa sömnen i slutet av natten, vaknade av dåliga drömmar.

Jag har förresten glömt att berätta om Armada, så jag gör det nu. Jag ska vara med på Armada, som är nordens största arbetsmarknadsmässa. Den anordnas varje år på KTH, och jag ska vara loungevärd, dvs bjuda alla företagsmänniskor på fika och vara allmänt trevlig. Det kommer nog att bli himla kul tror jag! Återkommer och berättar mer när det närmar sig. Mässan är i mitten av november, och på onsdag ska vi träffas för första gången.

Just nu sitter jag och pluggar ljud & vib. Det går sådär, har inte gjort så många instuderingsfrågor än och KSen är imorgonbitti... Men jag tror att jag borde kunna skrapa ihop de fyra poängen jag behöver för att bli godkänd.

Stör mig för tillfället på att jag inte kan ändra min status på Facebook, hur mycket jag än skriver där så står det att Lisa is probably the best girl in the world. Vad kan man göra? Det är väl bara att finna sig i situationen och vara världsbäst ett tag till helt enkelt..

Stressad??! Jag??

YES! Nu ligger den äntligen ute på blocket, min gamla trotjänare!

Hoppas verkligen att någon vill köpa den, för jag har typ jätteslut på pengar för tillfället.


För övrigt har jag haft en väldigt lugn kväll, tänkte att jag måste ha det med tanke på den huvudvärk jag hade tidigare idag. Så när jag kom hem halv 5 så la jag mig och sov i 2 timmar, mycket välbehövligt! Jag tror jag är iite stressat just nu, har så himla mycket att göra. Varje vecka känns det som att "nästa vecka, då blir allt mycket lugnare och bättre". Det blir aldrig så. Borde egentligen byta jobb tror jag, till en annan butik med kortare dagar, men jag räknade lite på det där och kom fram till att jag nog ska vänta ett par månader, det skulle bli så väldigt mycket mindre pengar. Det känns som att så länge jag vet att jag måste ta det lugnt när jag känner så här så funkar det. Och med tanke på dom poängen som ramlade in imorse så har jag inte lika stor press på mig att klara alla kurser, vilket känns mycket bra! Vem vet, nästa vecka kanske allt ändå blir lite lugnare.. :)

Nu ska jag sova, imorgon får vi se om jag orkar åka in till skolan för en liten ynkipynkiliten komaföreläsning. Mycket möjligt att jag stannar hemma och pluggar ljud och vib istället. Kanske åker in på eftermiddagen och tränar lite istället.

Sanndrömmar

Natten till igår drömde jag att jag fick reda på resultatet på termokompletteringen. Mycket märkligt, det var mammsens kusin Ragnhild som var där istället för den krokiga tanten på termoexpeditionen. Och hon sa klart och tydligt att jag tagit mina två poäng, vilket innebar att jag var godkänd. Drömde det här alldeles innan jag vaknade, och det jag tror att jag vaknade av var ett långt och pipigt IIIIIIJJJAAAHH!

Inatt drömde jag samma dröm, inte lika detaljerad, men poängen var att jag klarat tentan. Och idag skulle alltså resultatet komma upp. Jag tänkte mig att det skulle vara som vanligt, säger dom den 10:e så menar dom klockan 23.59 den 10:e. Väntade mig alltså inte att det skulle ligga uppe, men kollade ändå. Och tro det eller ej, men det ser ut som att jag klarade den! 7,5 hp som bara plötsligt ramlat in på hp-kontot (hp = högskolepoäng = 1,5 gamla poäng) RIKTIGT NICE!

Jag vet inte riktigt hur jag ska fira det här! Har verkligen inte tid att ta det lugnt, trots att jag nog borde. Har grym huvudvärk och är jättejättetrött. Så ikväll kanske jag firar med att diska och städa och se klart de två sista avsnitten av första säsongen av Desperate Housewives. Nu först ska vi jobba lite med vårt Dop C-projekt.

Kaoset

Imorse var jag med om mitt första kaos i lokaltrafiken. Räknar här inte alla de gånger tvärbanan krockat med puckade bilar..

Idag var det strömavbrott på gröna linjen mellan gullmarsplan och slussen, det var med andra ord ganska många som berördes. När jag kom fram till gullmars och skulle byta var det ovanligt mycket folk som skulle ombord på tvärbanan, jag fattade ju inte varför just då, men när jag kom upp och skulle gå ner till tunnelbanan förstod jag... Ersättningsbussar skulle finnas utanför, så jag gick dit. Där stod säkert tvåtusen människor, och inga bussar. Tänkte att jag hinner aldrig till vårt studiebesök på Patent och registreringsverket, trots att jag var ute i jättegod tid!
Efter en stund kom en liten ynkipynki-ersättningsbuss. På andra sidan refugen. ROLIGT!! Ungefär två tredjedelar av dessa tvåtusen människor sprang över i tron om att få plats på den ynkipynkilillla bussen. Jag gjorde det inte. Efter ytterligare en stund kom två fyror och två ersättningsbussar. Eftersom jag skulle till PRV tog jag fyran, ingen anledning att ta ersättningsbussen. Fyran tar typ 50 minuter eller nåt från Gullmars till skolan, och åkte jag den vägen skulle jag ju längre än till skolan, så jag bytte till tunnelbanan vid Zinkensdamm, mycket smart. Kom bara ungefär 9 minuter sent.
Studiebesöket var inte särskillt givande, fast dom hade god varm choklad!

Nu ska jag se ett avsnitt till av Desperate housewives. Det är spännande nu! Slutet av första säsongen. (Ja, jag är ganska efter...)

Har förresten varit på bio och middag med mammsen ikväll. MYCKET trevlig italiensk restaurang! Den måste vi göra om! :D

Fest

Igår var det fest! Men det hela började redan efter skolan i fredags. Då åkte jag in till stan och mötte Annica med vän. Hängde på café nån dryg timme, åt mazarin för 24 (tjugofyra) kronor och sen gick vi och mötte Christoffer. Åt tapas på Barcelona (välbeprövat ställe) och rullade hem vrålmätta lagom till Idol. Vräkte i oss lite naturgodis och låtsaspopcorn (?).

På lördagen sov vi till 10 ungefär. Sen åkte vi till Sickla där vi köpte toapapper och snacks och andra nödvändigheter när man ska ha fest. Åkte hem och lämnade av det i lokalen och åkte sen till Globen och shoppade diverse läppglans och örhängen och hamburgare. När vi kom hem bar vi upp tv, ps2, stereo, sittkuddar, stolar och massa andra prylar till lokalen. Jättesnabbt och lätt gick det, jag trodde att vi skulle behöva springa 10 gånger minst, men jag tror vi gick 3 vändor.

Sen piffade vi oss och lokalen, åt en pizza, och vid halv 8 nån gång började folk droppa in. Sen sjöng vi singstar typ hela kvällen och jag hade jättetrevligt. Tanken var att vi skulle gå ut efteråt, men eftersom jag var ansvarig så ville jag ju inte lämna festen innan alla andra.. :) När klockan blev 1 och man inte fick vara i lokalen längre var det ett gäng som inte ville gå ut utan fortsätta festen, så vi gjorde det enda rätta och bar ner tv, stereo, ps2, sittkuddar och allt annat till min lägenhet och festade vidare i ungefär en kvart där. (Lite dålig tidsuppfattning) Sen åkte alla hem vid 3 ungefär, ja strax innan jag bloggade sist. Jag hittade en halv flaska skumpa som jag inte kunde låta gå förlorad, så jag tänkte dricka upp den. Men sen råkade jag gå och borsta tänderna, så då slängde jag in den i kylen. Var inte lika sugen på den imorse..

När jag hade lagt mig ringde min vän Kalle och ville komma och sova över, han tyckte att det var för långt att åka hem till Solna. Ungefär två timmar senare kom han hit, tog tydligen två timmar att åka från slussen och hit. Märkligt. Och då, klockan halv 6 på morgonen, trodde han att han skulle vinna över mig i Singstar. Troligt! (Visserligen är han den enda som slagit mig) så jag var tvungen att sjunga lite singstar halvsovandes för att få sova nån gång. Och som tur var så vann jag.

Idag skulle vi ju städa, men när vi kom upp till lokalen så var det inte så mycket att göra för nån snäll själ hade plockat ihop det mesta inatt. Så städningen gick snabbt och lätt. Sen slängde vi ut Kalle och åkte till Flempan och åt kebab med Christoffer och Sofia. Mycket spännande restaurang...

Som ni säkert förstår så måste jag träna ungefär två gånger om dan kommande vecka för att ta igen allt onyttigt jag slängt i mig i helgen! Fast imorron ska jag ju ut och äta med mammsen... Hmm


För övrigt så förstår jag mig inte på dom här människorna (min far) som börjar ett msn-samtal med Gnatt och sen pratar på som om det inte var gonatt. Mycket märkligt! :-P

hihihi

omg




hihi

Soprumsfynd

Man borde ju hänga mer i soprummet! Där man kan ju göra massa fynd! Jag fyndade precis en liten ljusslinga! Allt jag behövde göra var att pillra loss den från en ful trästjärna! Där fanns även en micro, vattenkokare, brödrost och högtalare. Men jag kändte inte för att sno dom. Skulle iofs behöva en högtalare till festen på lördag, men den såg så skum ut, inte vanliga uttag bakom liksom. Så jag nöjer mig med min ljusslinga.

Höstpromenad

Det är märkligt hur man ibland drömmer helt fel saker om helt fel personer. Det kan även bli väldigt märligt när man sedan, dagen efter kommer på den dröm man haft när man träffar personen i fråga. I laugh!

Denna dag började även den med en lång snooze-session, dock inte lika lång som igår, jag var faktiskt i skolan redan 8.40 (började 8.15). Första timmen skulle vi ha föreläsning om DFA (Design for assembly). Den timmen blev 1,5 utan rast... Sen skulle vi ha övning i DFA. Den gick ut på att vi skulle ta isär en pryl, i vårt fall en ringklocka. Analysera alla ingående delar enligt ett givet schema och sedan förbättra den med utgångspunkt att den skulle vara lättmonterad utan för många moment.

Fick även tag på bok till litteraturseminariet. Två böcker till och med. En som heter Konstruktörens val av produktionsmetoder (från 1990) och en som heter Handbok för konstruktörer, hur man lyckas med aluminiumprofiler. Ska bli mycket spännande att läsa dessa böcker, not!

Efter lunch fortsatte vi med vårat projekt. Det går inte snabbt framåt, och till veckan ska vi ha delredovisning...

Klockan 3 åkte jag hem. Det var fint väder och jag har inte rört på mig på allt för länge nu, så jag bytte om och gick en promenad upp på fåfängan. Har tänkt gå dit ända sen jag i ett mycket svagt ögonblick på nattbussen såg stället! Det var jättefint väder och vacker utsikt. Hittade även en väldigt spännande tunnel under Danvikstullsbron, nästan lite väl spännande med tanke på att jag samtidigt lyssnade på "Flickan under gatan" som talbok.



Nu ska jag gå ner till soprummet och sen ska jag städa lägenheten. Och på lördag är det ju fest! Nu verkar det som att det kommer riktigt många faktiskt, ska bli så kul! Rapporterar mer om detta efter helgen.

Ajj!!

Just nu ser min höger lilltå ut som en stor röd potatis! Slog den på min superlåga toatröskellist så det gör ont långt upp i foten!!

Känns som att det var längesen jag skrev, jag har verkligen ingen koll på mig själv och livet för tillfället, allt är kaos! Jag antar att det är för att förra veckan var otroligt intensiv med två KSar och stor fest på fredagen, detta följdes av 19 timmars jobb i helgen och tenta på måndag morgon. Igår åkte jag hem klockan 12 när jag slutade och slocknade i sängen 2 timmar, sen satt jag i samma säng och gjorde nada hela kvällen. Formaterade visserligen gammskrälldatorn, men det var inte så krävande (när jag väl fick det att fungera).

I morse var jag fast besluten om att gå på KOMA-föreläsning klockan åtta. Igårkväll förberedde jag ett word-dokument på datorn med alla pp-bilder han skulle visa som jag skulle anteckna direkt i. Hade ställt väckaren på kvart över 6 och när jag vaknade första gången trodde jag att jag skulle upp och ha lab (dvs obligatorisk närvaro). Snoozade en gång eftersom jag brukar ha med det i beräkningarna. Nästa gång jag vaknade tänkte jag efter mycket noga flera gånger och kom fram till att jag inte alls hade lab, för det hade jag ju igår, utan föreläsning. Så jag snoozade ett par gånger till och till slut ställde jag om väckaren för att sikta på att komma till 9-rasten istället. Men inte heller då kunde jag ta mig ur sömnen, och det hela slutade med att jag snoozade till kvart över 8.
Åkte in och kom lagom till övningen i ljud & vib. Sen hade vi lunch och efter det Dop c. Det går jättesakta med vårat projekt. Dessutom måste jag ha hittat en bok till imorgon om antingen utställningsteknik (finns en enda bok om det på alla stockholms bibliotek, och den har Hanna i min klass redan hittat och lånat) eller tillverkningsteknik (hittade en bok från 60-talet om det på KTHB idag, tror inte den är så aktuell längre). Så nu ligger allt mitt hopp på en av lärarna att han kan guida mig till en lämplig bok.
On top of this så måste jag städa! Det är typ hur stökigt som helst här, saker ligger precis överallt! Och på fredag får jag finfrämmande, så imorgon MÅSTE jag städa! Måste ta mig ur den här koman jag befinner mig i.

Hur som helst så har jag fest på lördag. Det ska bli SÅ kul! Jag hoppas att många kommer och att det blir lyckat! :-D

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig till skolan till 8 imorron. Håll tummarna!
Bye

Måndag igen

Så var helgen slut och det är måndag igen. Imorse var det termokomplettering. Vet inte hur det gick, inga lösningar är ute än. Svarade på tre av fyra uppgifter och måste ha rätt på två av dem. Hoppas hoppas hoppas!!

För övrigt hade jag med mig macbooken på skolan idag, tänkte utvärdera om det är värt att ha med den. Fördrev lite tid med att leka med kameran, främst på mina kamrater, de uppskattade det mycket! Resultatet finns här.

Efter skolan åkte jag till Sickla för att köpa sladdar så jag kunde koppla datorn till tvn. Tyvärr var adaptern slut på macsupport så jag måste beställa den istället. Fick även veta att det inte alls går att koppla till hdmi på min tv. Killen i macaffären hade testat. Det var ju tur att få veta det innan jag köper den.
Istället gick jag på Willys och handlade massa mat. Superstora morötter för 2 kr/kg, potatis, lök, mjölk och andra tunga grejer. Tyvärr så missade jag ju bussen och fick gå med mina två astunga påsar. Fick jätteont i armarna och händerna! :(

Nu ska jag snart sova. Imorron är det KOMA-lab som gäller, sen ska jag nog träna lite, fast inatt vaknade jag och kände mig förkyld igen... Jäjä, vi får se!

Förresten, i fredags var det ju fest! Maskerad!

Så här såg jag ut i min hjärterdamutstyrsel:
image131


RSS 2.0