Mitt liv, bara mitt...

Vad är meningen med allt? Just nu är mitt liv inte så kul. Allt känns hopplöst!
Sedan ungefär ett dygn tillbaka är meningen att jag ska försöka leva ett liv med mig själv. Med bara mig själv. Det är inte så lätt ska jag säga när man i två och ett halvt år levt sitt liv tillsammans med en annan person. Eller ja, två och ett halvt år blev det ju aldrig, för det skulle ju ha firats idag. Ironiskt va?

Just nu hoppas jag att allt snart ska kännas lite lättare, för det gör väl det? Folk har väl blivit slutgjorda med i all evighet och överlevt det..?

Uppdatering

Nu var det seriöst jättelängesen jag bloggade!!

Den senaste tiden har jag, förutom att jobba 12-timmarspass var och varannan dag läst ett par superintressanta böcker. Det hela började med att Alex läste Gömda, och när han läst ut den tjatade han på mig att läsa den. Jag var i slutet av en annan bok då och lovade att börja så snart jag läst ut den. Och OJ vad han tjatade!! Jag blev riktigt less och var nära att sätta mig på tvären och strunta i att läsa den i ren protest mot allt tjatande. Men eftersom han tyckte att den var så bra (det är sällan Alex läser böcker, han vill helst läsa faktaböcker när han har tid mellan skolböckerna) och eftersom han hade plockat upp boken och läst vid rödljusen på jobbet (ja, han kör innerstadsbuss) så började jag läsa. Sen var jag helt fast! Tänk vilken verklighet det finns! Och vilken skyddad värld jag lever i som inte vet om att den finns!
Läste ut Gömda på nån dag, och sen läste jag Asyl på någon dag efter och nu är jag inne på slutet på Mias hemlighet. Kan inte annat än att rekommendera dem!!

I övrigt har jag köpt en ny telefon, äntligen! Det blev inte den N95:a som jag tänkt köpa i ett drygt halvår. Inte heller den F300 som jag var inne på ett tag. Och inte heller den N76:a som jag var helt såld på och bara MÅSTE ha! Utan helt plötsligt hade jag köpt en W880 istället. Inte alls en sån jag tänkt mig. Kan till och med minnas att jag sagt att jag aldrig skulle vilja ha en sån telefon. Men en sån blev det. Mycket märkligt impulsköp! På kvittot står klockan på 21.09, vi stänger butiken klockan 21. Men jag är nog ganska nöjd! Tror inte jag saknar nåt de andra telefonerna har.

På lördag åkter jag norrut. Det blir endagars för mig på Gatufesten i år, precis som det blev på Stadsfesten. Ska försöka göra lite mer väsen av mig än att sitta bakom ett skjul och dricka vin hela kvällen den här gången!
Igår när jag var på väg till Gustav på fest ringde V och var väldigt kort och frågade efter ett telefonnummer. Jag satt och läste och var helt inne i boken och tänkte direkt att nu har det hänt denna person något liknande som det som hände i boken. Och jag antog att hon skulle ringa igen och berätta vad det gällde. Så gjorde hon också. Det var inte som jag befarat, men något hemskt hade hänt. Annica hade blivit påkörd av en lastbil. För min inre syn såg jag en hög med Annicamos under en stor långtradare och bad om att få veta mer så snart nån visste mer. Tydligen var det inte fullt så allvarligt, Annica hade suttit i bilen så det var bilen som var mos och inte Annican. TUR!!! Synd på bilen dock.

Nu ska jag sova. Har bosatt mig hos Alex eftersom det är närmare till jobbet och trevligt med sällskap. Själva Alex är på avskedsfest för en klasskompis som flyttar till Japan till helgen, så jag får sova ensam tills han kommer hem. Men jag var astrött på jobbet, så jag klagar inte! :-D

För övrigt var jag hos optikern i tisdags. Har klagat på att jag har börjat se så dåligt i flera månader och jag hade rätt. Enligt optikern, som för övrigt var jätteduktig, såg jag med 50% synskärpa. Detta korrigerades och nu ser jag superbra!! Fast den vänstra linsen är lite stor, så jag hoppas på att dom har den i en mindre storlek när jag beställer hem dom. Just nu ser det ut som att jag har ett vanligt öga och ett evil-eye!

Gonatt

RSS 2.0