spännande!

Vilken spännande hemfärd från skolan jag hade!

Det hela började till och med på föreläsningen, då fick jag två nya spel till mobilen, varav ett var Tetris! HALLÅ! Fritiden är räddad!

På tunnelbanan på väg hem satt jag och spelade och då kom en farbror och satte sig mittemot som stank urin. Asäckligt! Sen gick jag in på Konsum och köpte mjölk och ägg. Där fanns en skylt om nästa veckas stora event:


Svampkonsulent alltså! Hur hett låter inte det???

Sen när jag kom ut på torget kom en tjej fram till mig och frågade helt oblygt "Du kan möjligtvis inte köpa ut åt oss?". Hallå! Gjorde man så då, innan man fyllde 20? Jag gjorde det då i alla fall inte! Visst, kära mor och far, jag drack alkohol innan jag fyllde 20, men jag frågade då aldrig nån random människa på torget (eller på alkisbänkarna i Kramfors heller för den delen) om de kunde köpa ut åt mig. En enda gång har jag bett lilla mammsen köpa ut åt mig innan jag fyllde 20, det var en flaska skumpa till studenten. Annars löste det där sig på annat sätt på den tiden. Längesen!

När jag kom upp för alla trapporna kom jag på att jag väntade paket. Tänk om det inte skulle ha kommit! Eller tänk om det hade kommit men att allt var typ felstavat eller nåt. MEN de hade kommit och de är UNDERBARA!

Nu ska jag piffa på mig lite smink och sen ska jag åka till Leffe på förkör innan stora festen ikväll. Det ska bli kuuul!!! :)

Kommentarer
Postat av: Junior

Jag hoppas för guds skull att du inte köpte ut åt dem...

2008-09-26 @ 17:40:26
URL: http://www.metrobloggen.se/MaskinJunior

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0