obloggsugen!

Oj vad jag var på oblogghumör igår/idag (fredag). Är typ fortfarande det så förvänta er inget storslaget (denna gång).

Men visst är det fantastiskt, jag är hemma innan klockan är två, trots att jag har varit på fest. Jag ska ju trots allt jobba imorron (och jag lärde mig ett och annat från förra gången jag var på kalas innan en jobbdag). Festen var mycket trevlig tycker jag, jag tror jag socialiserade med i stort sett alla utom två på festen. Annars blir det ju lätt att man hamnar med samma människor hela kvällen (som förra fredagen) :)

Har inte så mycket annat att rapportera. Försökte blogga i förmiddags men var så otaggad så jag tog bort allt, det var ändå astråkigt och handlade om tvätt och inte tvätt och sånt. Har inte tvättat idag men har varit en tur till Sickla och storhandlat på Willys. Hittade även ett par leggings på HM som eventuellt kan klassas som värdiga efterträdare till mina favvisar (som jag köpte för snart 5 år sen som nu börjar gå sönder), så jag köpte två par.

Ikväll åt vi asiatmat. Alla slängde sina byttor när de ätit upp men jag hade ju hälften kvar så jag var sniken och tog hem den (såklart, hade ju betalat en "hunka" för den ju!) så den sitter jag och äter lite på nu, perfekt att ha hemma!

Sova. Kanske kan komma i säng före tvåslaget (knappast troligt, men kanske innan två och tio-slaget iaf)!

Kommentarer
Postat av: Junior

Jag trodde att man bloggade för sin egen del, för att man ville det, och att man bara därför inte bloggade när man känner sig otaggad.

2008-11-09 @ 22:43:39
URL: http://www.metrobloggen.se/maskinjunior
Postat av: Lisa

Givetvis, och därför bloggades det inget från min sida i fredags och bloggen ovan var ovanligt tråkig.

2008-11-09 @ 23:03:38
URL: http://melajjza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0