flyttar ner i låda

Nu har jag packat ännu lite mer. Upptäckte igår när jag packade att jag hade ungefär två tidningar hemma, så imorse tog jag alla tre gratistidningarna för att i alla fall kunna börja packa lite porslin. Sen när jag var ut med soporna nu ikväll upptäckte jag högen med de tidningar som ingen vill ha (Nacka-Värmdöposten) som låg bredvid brevlådorna, perfekt! Så nu har jag packat nästan allt porslin, inte riktigt allt, har några tallrikar och glas kvar. Har även packat in mina tavlor. Det är väldigt tomt här nu, har i stort sett tömt stora tv-hyllan (tvn och stereon är förstås kvar). Mest tomt blev det när jag tog ner alla spritflaskor som stod ovanpå!

image183
(saknar min kamera!!!)

Imorron börjar jag klockan 1, så förhoppningsvis hinner jag packa lite på förmiddagen också. På kvällen har jag spanska och sen ska vi ha kick-off med inriktningen, det ska bli himla kul! Och sen är det plötsligt torsdag, då är det dags att skruva ner hyllor. På fredag bär det av västerut, oj vad snart det är!

För övrigt har dagen varit rätt lugn. Hade en aptråkig föreläsning på morgonen och sen var föreläsningen efter lunch inställd, så då började vi med en grej inför morgondagens matlab-lab (tråkigt). Sen hade vi övning i flumkursen som gick ut på att vi skulle diskutera ett case. Det handlade om att vi i gruppen hade kraschat med ett flygplan och det var kallt och vi skulle rangordna hur pass viktiga ett antal saker var för vår överlevnad. Reglerna var att man skulle vara envis och inte ge sig i diskussionen och alla måste acceptera alla beslut, man fick inte köra med demokratiska beslut. Alla var väldigt envisa. Roligt. Ledaren sa till och med till oss att vi inte behövde vara fullt så envisa. Tur det, annars hade vi varit kvar där än!

Efter skolan åkte jag och handlade. På samma affär gick Marie Picazzo och handlade mat precis som en vanlig människa, tänka sig. Sen åkte jag hem och lagade mat. Efter maten la jag mig för att sova middag 20 minuter ungefär. Gjorde tyvärr misstaget att inte ställa någon klocka så jag vaknade klockan 9, lagom tills Gossip Girl var slut, hade ju tänkt se det... Typiskt.
Man blir ju så förvirrad när man sover middag också, så jag ber om ursäkt om det här inlägget är konstigt, har ingen koll på mig själv just nu.

Nu är det nog dags att sova strax. Ska bara skriva en presentation av mig själv på spanska. Hehe... Borde nog ha börjat med den för ett tag sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0