nya äventyr i frankriket

Igår var vi och tittade lite smått på Le Mans. Det är en mycket fin stad med jättegamla söta hus. Vi shoppade inte så mycket mer än frukostmat till oss eftersom Nisse inte hade nån. På kvällen var vi först ut och åt på en senigalesisk restaurang (alldeles för tidigt, dom hade knappt öppnat och tyckte att vi var jätteknäppa som ville äta klockan 7 på kvällen). Sen var vi på en föreställning med de som går med Nisse på institutet. Superkul! Fast man fattade inte så mycket av allt franskt förstås.

Igårmorse åkte Emiliano hem till Italien för att fira nyår, så igårkväll passade vi på att sno hans element in till Nisses rum. Ett mycket bra fynd, för inatt har rummet varit rumstempererat istället för typ 15°! Dessutom ska vi få låna hans bil idag och sightseea i Loiredalen. Jag har precis läst på lite om Loiredalen på wikipedia, jättebra artikel, verkligen. Speciellt sista meningen!

Nu är det frukosttajm.

Kommentarer
Postat av: .(=

Ja altså en timme med tåg från Stockholm är ju rätt shysst. Det måste vi prova nån gång! Sen kan vi prova från Moskva, eller... Japan!

2008-12-30 @ 10:21:29
Postat av: Junior

Frankriket är lite speciellt, kommer ihåg episoder med Agilis när vi sitter samlade på en resturant och skålar. Samtidigt har skålen "Chatêu Bleu" spridit sig, och vi började sprida ut det till lokalbefolkningen

2009-01-07 @ 17:24:05
URL: http://www.metrobloggen.se/maskinjunior

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0