jag har aldrig

Åh! Vilken hemsk dag det här har varit! Den började med att väckarklockan ringde klockan 07.10. Jag raglar upp ur sängen och går på toaletten, trött som ett ägg! När jag sitter där frågar jag mig själv vad jag gör uppe så tidigt?! Jag behöver ju ändå inte gå till tunnelbanan förrän klockan 08.30. Idiotiskt rent ut sagt! Överlägger detta noga med mig själv och kommer fram till att jag faktiskt kan sova minst en halvtimme till, och ändå hinna duscha. Så jag ställer om väckarklockan och går och lägger mig igen, skitnöjd över mitt beslut.

Nästa gång jag hör telefonen ljuda är det inte samma signal som på alarmet. Nej, då är det plötsligt ringsignalen som låter. Onoff Kista står det på displayen och gissa om jag skriker arga saker till mig själv?! Det står dessutom att klockan är 09.32, jag börjar klockan 09.30! Svarar inte utan springer upp som en galning och rafsar åt mig lite kläder, trycker in linserna i ögonen och springer mot tunnelbanan! På vägen ringer jag till jobbet och säger som det är, att jag försovit mig. Ringde när jag kommit ner för alla trapporna, och då hade det gått totalt tio minuter från att jag blev väckt, det tycker jag är ganska snabbt jobbat ändå för en nyvaken!!


Igår var vi i alla fall på julbord. Eller julbord och julbord, det var libanesiskt julbord och inte en prinskorv i sikte någonstans. Det var verkligen som att vara i ett helt annat land det där stället! Dom hade levande musik och magdansöser och allt! Hur coolt som helst! Och jättegod mat förstås! Och såklart ganska rikligt med vin också. Efter ett tag lekte vi av någon anledning "Jag har aldrig", så nu vet jag lite för mycket om vissa av mina kollegor.. Hmm.

Här är förresten efterrätten, mums! (utom ananasen)

Dessutom råkade jag vara ganska taskig mot en på jobbet också, ibland hinner liksom inte hjärnan med munnen! hihi

När vi hade varit där ganska länge åkte vi in till stan där vi först tappade bort varandra (vi var två taxisar) och sen var på ett uteställe där det dracks ännu mera öl. Kanske inte jättekonstigt att jag försov mig imorse.

Idag har jag hittat lite spännande saker från gårdagkvällen:

Min garderobslapp. Hittade den nämligen inte när stället stängde och vi skulle gå hemåt. Fick beskriva min jacka, inte så svårt för den hängde alldeles ensam där. Och så skulle jag få betala nån hundring för den borttappade lappen, men då hade dom stängt kassan så jag slapp! Yeey!

Den här hittade jag i jackfickan nu när jag kom hem. Det är lite oklart var den kommer ifrån och varför den låg där! Men den är ju väldigt fin! :-P

Nej, idag var verkligen första och sista gången jag försov mig! Det var inte så kul!


Nu ska jag maila lite och pyssla lite och duscha mycket!

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Ett hett tips: Lägg mobiltelefonen i en strumpa, det gör väckningen mycket svårare att programmera om...

2008-12-08 @ 10:43:20
URL: http://jajaja. alla kanden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0