Norrlandshelgen

Helgen i norr är slut och jag måste ta mig tillbaka till vardagen snabbt som attan igen. Veckan kommer att bli hård, med KS på onsdag, genrep på onsdag kväll och spexföreställning på torsdag. Samma spex som i våras, men nu för de små nya barnen på skolan. Så snabbt som bara den måste jag nu få tillbaka min röst! Tips???

I fredags efter skolan åkte jag alltså med tåget upp till Härnösand. Där stod en bil och väntade på mig. Sjukt egentligen, att man efter att inte ha kört bil på flera månader plötsligt får sätta sig bakom ratten och köra bilen bland alla andra trafikanter. Man borde ha nån liten startsträcka varje gång! Fast som tur var så skulle jag ju köra den väldigt välkända vägen mellan Hsd och stugan. Så det var egentligen bara att sätta sig, trycka på Power och låta bilen göra jobbet.

När jag kom fram till stugan var det så stjärnklart så jag tror aldrig att jag har sett fler stjärnor. Här ser man ju bara de allra starkaste, men där lyste alla stjärnor upp hela himlen. De starkaste lyste lika starkt som gatlamporna på andra sidan sjön.

Efter en hel natt av hostande åkte jag och mammsen in till Kramfors för att köpa en present till Esther som skulle barnvälsignas dagen efter. Vi passade även på att besöka Dollar Store. Det var premiärbesök för mammsen.

När vi kom hem lagade jag middag till mig. Mammsen och Invalidopappsen skulle iväg på surströmmingpartaj på kvällen. Jag däremot skulle till Veronica på ett helt vanligt partaj. Sagt och gjort. Jag skjutsade mammsen och invalidopappsen till Nyadal, lastade i och ur tusentals saker, instrument, kavajer och andra prylar och körde fram och tillbaka till bystugan ett par gånger innan jag kunde lämna dom där och åka in till Kramfors.

Hos Veronica var det alltså fest. Jag var dessvärre nykter, måste bli frisk! Men det var mycket trevligt ändå! Vid halv 12 skjutsade jag in brudarna till Kramm och åkte hem i natten.

Idag var det dags för barnvälsignelse i Docksta. Mycket trevligt!!

Efter själva välsignelsen förvandlades storasyster till ett gräddmonster!


Vid fyratiden åkte jag och invalidopappsen med bussen som gick söderut. I Sundsvall bytte vi till tåget. Jag satt i vagn 6 och han i vagn 3, säkrast så! Efter Hudik möttes vi i bistron och åt lasagne och i Uppsala gick jag och hjälpte honom att få av väskan från tåget (inte så lätt med kryckor).

Och nu är jag alltså hemma. Har fortfarande jättejättestökigt hos mig (ingen har varit här och städat medan jag var borta! Konstigt!!)

Kommentarer
Postat av: Alex

Ja jag ber om ursäkt, tyckte att avståndet var lite föör långt för att åka och städa den här gången, du får ursäkta!

2007-09-11 @ 01:06:35
URL: http://alexkarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0