the foot of princess diaries 1

Ursäkta för något osammanhängande och svamlig blogg idag. Det blir ganska lätt så efter tre timmars sömn och två sjuka dagar.. :)

Vilka hektiska dagar jag har haft. Det hela började igår klockan halv 8 då vi förberedde frukost åt ett par hundra människor. Sen flöt det på i ett lagom organiserat kaos hela dagen, fram till strax efter halv 5 ungefär. Klockan tio över 5 kom jag hem, slängde mig in i duschen och duschade rekordsnabbt. Klockan 6 skulle vi vara på fest. Tror jag kom dit vid halv 7 vilket kan ses som riktigt lyckat ur tidssynpunkt när det gäller mig! Detta iförd festblåsa och allt som hör därtill.
Väl framme vid festlokalen i Nacka fick vi stå i kö, sen var det mingel som gällde. Temat för festen var James Bond. Så Casino Cosmopol var där med ett gäng spelbord, och allt var mycket tjusigt. Efter ett långt mingel var det dags för middag. Jag blev placerad mellan två unga ABB-are, mycket trevligt!
Efter middag och underhållning bar det av med båt mot Café Opera där det var efterfest natten lång. Eller i alla fall till halv 2 för min del. Efter en tur med nattbussen så har ni nog sett hur sent jag kom isäng.

Imorse när klockan ringde klockan 6 kom det inte många vackra ord ur min mun! Var så trött att jag inte visste vad jag hette, men bestämde mig för att kliva upp ändå och leva på ren rutin! Och eftersom jag har en del erfarenhet från restaurang/servicebranschen så bestämde jag mig även för att göra mina uppgifter på ren rutin.
Höll först på att somna stående på tunnelbanan. Sen somnade jag på nästa tunnelbana och fick lite panik när jag vaknade vid Stadion och trodde att jag hade åkt för långt.
När jag till slut kom fram var det bara att köra samma grej som igår, men med lite bättre koll på saker och ting. Överlevde morgonen med tankar på den lilla roliga grejen igårkväll. Vid halv 11-tiden gick jag upp till Maskin för ett möte i dop-projektet. Hade mycket stora problem med att hålla ögonen öppna under mötet. Inte bra!
Sen åt jag god lunch innan det var dags för mitt pass i loungen. Har haft riktig otur med inkompetenta personer den här veckan. Killen jag var med var helt otroligt inkompetent! Det kändes som att vi lekte Följa John hela dagen, jag var John.. Inga egna initiativ, vilket kan vara ganska bra när man ska sköta ett fik. Men så fort jag gjorde nåt så gjorde han samma sak. Dessutom gick det inte att höra vad han sa, och han uppfattade typ inte när jag bad honom om nåt. Mycket dåligt!
Precis när mötet på förmiddagen började ringde min telefon. När jag lyssnade av mobilsvaret efteråt var det en tjej från Svenska Bostäder som hade ringt angående en studentlägenhet som jag hade sökt. Detta var ju ett par veckor sedan, så jag hade ju gett upp hoppet om den. Men sen när jag ringde upp så hade jag plötsligt fått en ny lägenhet! Nice!! Så i början av februari flyttar jag till Liljeholmen!!! (30 kvm, balkong, riktig hall, typ riktigt kök, sovalkov, behöver jag fortsätta?)

Klockan 4 stängde vi loungen och började städa och bära tillbaka möbler. Vid 7 nån gång var vi klara, då väntade god middag innan vi åkte hem. Var väl hemma vid kvart i 9 nån gång...
Nu är jag grymt trött och ska sova.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hänger inte riktigt med - men har inte du nyss flyttat till en ny lägenhet? Behöver nog en uppdatering...

2007-11-16 @ 10:25:00
Postat av: Alex

"Den lilla roliga grejen igårkväll"???

2007-11-16 @ 17:57:34
URL: http://alexkarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0