Sexuella trakasserier??

Hej hej hallå dagboken. Idag är jag sjuk. Alla körtlar i mitt huvud är helt svullna så huvudet känns som att det är stort som en badboll. Så idag är jag hemma och sängliggandes. Snart dör jag av tristess, men jag orkar inte göra nåt.

I helgen har jag jobbat. Det har varit sjukt mycket folk som har shoppat sjukt mycket saker! Detta gjorde att det blev sjukt varmt i butiken, och de starka lamporna som lyser oss rakt i ansiktet bidrog inte direkt till att det blev svalare. Så vi stod där, genomsvettiga, hela helgen, ända tills jag igår eftermiddag hittade den fläkt vi hade i somras. Lovely!

I fredags var vi ju på julbord (Julgalan) med jobbet. Vissa blev mer överförfriskade än andra (jag hör till de andra). Min närmaste chef, butiksledaren, var en av dem som var lite glad i hatten. I lördags var han inte jättepigg. Han frågade "Men farligt full var jag väl inte?" jag svarade "Näe, jag var bara tvungen att fiska upp dig ur min urringning.." OJ! Vad han skämdes då!! Hihi... Då började det hända grejer! Helt plötsligt skulle jag äntligen få en ny inloggningsbricka och ett nytt låskort. Nåt jag efterfrågat i drygt två månader, ända sen jag tappade bort dem. Dessutom lovade han att kolla hur det blev med min ledighet första helgen i januari (hade inte fått detta 100% bekräftat än). Hihi. Så nu har jag fått nytt kort, inloggningsbricka och bekräftat att jag har 23 dagars jullov! Yey!

Nu ska jag vila lite mer så jag får bli frisk nån gång! Det är tråkigt att vara sjuk! Om två veckor är det julafton och jag är hemma och blir ompysslad (bortskämd) JIPPII!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

jag visste det!!! sexuella trackaserier är vägen till framgång ;)

2007-12-10 @ 18:39:28
Postat av: mammsen

HURRA!! Det är när man hör sånt man blir stolt som mamma - kommentaren till chefen alltså... Kunde inte ha sagt det bättre själv!!

2007-12-13 @ 08:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0