Hemma och sjuk, en blogg i realtid

11.37
Morgoningefärsteet är uppdrucket och bryssel är bokat. Avresa 12 april (min födelsedag).
Jag är hemma och är sjuk idag. Ont i halsen och lite feber, och trött som bara den, trots att jag sovit över 10 timmar inatt.
Mina planer för den närmaste timmen är att se klart på Beverly Hills och sen kanske gå till Prisxtra om jag orkar. Ska göra mexikansk chilipaj till middag och till matlåda för veckan har jag tänkt.

11.47
Nu är det reklam i BH. Jag gillar nya Telia och Aftonbladets med Bert. De är roliga!
Det gör ont i min näsa. Och huvud.

12.23
Beverly Hills är slut. Jag har ätit en sharonfrukt och ska nu skriva en shoppinglista och sen traska iväg till affären. Kanske ska äta några vindruvor också, och en banan. Det är ju dumt att gå på affärn hungrig.

13.09
Nu har jag chattat lite med min gravida vän. Ska bli kul att se stormagen när jag åker hem på påsklovet! NU ska jag dra mig iväg till affären. Har skrivit ner följande på min inköpslista: Majsmjöl, purjo, paprika, chilisås, sallad, tomat, gurka, pålägg, fil, gräddfil, mjölk.

14.25
Hemma från affären igen. Fick ett samtal precis när jag kom innanför dörren, några problem som skulle lösas, och han som ringde satt mest bara och slog i sin dator och var tyst... Efter 8 och en halv minut sa han: "Ok, det där kan jag ju fixa, du behöver inte sitta och vänta i telefonen under tiden..." No shit!
Dom hade i alla fall halva priset på en massa frukt och grönsaker! Trevligt!! Det är SÅ värt det att gå bort till Prisxtra istället för att gå upp till Ica. Förra månaden gick jag nästan inte till ica en enda gång, och hade massor av pengar kvar i slutet av månaden. Den här månaden har jag varit jätteslö och nästan bara gått till ica, och har 700:- ungefär kvar, och det är långt kvar på månaden! Väldigt dumt!

15.09
Idag ska jag göra mexikansk chilipaj till middag, till detta kan man ha nachos, vilket jag inte köpte på affären. Istället bakar jag majsbröd. Det är något jag aldrig gjort förut, så det ska bli spännande att se hur det smakar, och om det går bra att ha till min paj. Hittade ett recept och jag hade nästan allt som behövdes, så varför inte testa... (Skippade löken och jalapeñon). Utvärdering kommer senare.
Nu ska jag göra pajskalsdegen också.

15.23
Pajskalset står i kylen. Det är ingenting bra på tvn på dagarna, stackars alla arbetslösa!

16.20
Fyllningen är gjord och nu står hela pajen inne. Brödet är klart och smakar majs. Kanske skulle ha varit gott med jalapeño i, lite hetta liksom, får hälla på lite chilisås. Grannen spelar trumpet, det är liksom hennes grej, hon har varit borta jättelänge men nu är hon tillbaka och spelar och spelar hela kvällarna. Och jag snyter mig och snyter mig i all evighet!

16.46
Pajen är klar och står på svalning. Har även gjort en sallad. Gissa om jag är uttråkad!

17.00
Jag har typ löst en inlämningsuppgift i matten nu. De ska in på fredag, och jag måste klara dom om jag ska känna mig lugn inför lappen. Det har kommit upp resultat för de två första momenten i matten nu. Mina ser ut så här: ggggG ggggG, vilket innebär att jag klarat alla lappar och alla inlämningsuppgifter. Tänkte försöka göra några instuderingsuppgifter i mekanik ikväll också, har KS om en dryg vecka, och det skulle sitta fint med 3 poäng på den, för isf slipper jag göra teoridelen på tentan sen! Vilket i sin tur betyder att jag kan shoppa mer i Bryssel (tentan är den 19 april).

17.23
Pajen är äten. Den var god! Serverades tillsammans med sallad, majsbröd, keso och chilisås, till detta ett glas 7up, kvar sen helgen. Nu hoppas jag att det är nåt bra på tvn ikväll!

18.12
Nu har jag lyckats göra absolut ingenting nästan en hel timme. I'm good! Eh, näe... Jag är uttråkad! Snart är klockan iaf halv 7, och då är det vänner. Har inte kollat nåt på mekaniken än, men det kanske kommer, eller så lägger jag mig och sover tidigt så kanske jag är frisk tills imorron...

18.29
Nu ska jag dra ner täcket från sängen och lägga mig i soffan och se på femman (vänner och big brother).

19.01
Vänner är slut, jag ska gå och skära upp lite frukt som jag ska äta medan jag ser på big brother.

19.16
Nu har jag vräkt i mig en apelsin, en sharonfrukt, en tredjedels melon och en klase vindruvor. Gott! Nu måste jag väl bli frisk?!
Jag öppnar även precis nu mitt fjärde paket näsdukar, av de 15 som jag köpte igår eftermiddag... Blä!

20.13
Nu har min nässpray försvunnit för andra gången idag. Skulle verkligen behöva den just nu! Ett hett tips: Testa inte den nya nässprayen med menthol, ingen trevlig upplevelse!

20.16
Hittade den

20.17
Nä, ingen trevlig upplevelse! Nu ska jag göra en kopp te!

20.59
Nu har jag sett på Äntligen Hemma. Har ont i huvudet. Imorgon har jag bara en liten lab. Blä! Nummelab... Men jag slutar klockan 12 iaf, det är skönt! Fast jag måste ju plugga matte.

21.28
Jag har gjort varma mackor. Köpte salami när jag var på prisxtra förut, och så hade jag riven ost i frysen. (min vanliga ost tog slut imorse), yummi!

21.35
Mackorna är uppätna, de blev goda! Har även druckit ett par glas mjölk. GOTT! Nu sitter jag och tittar på Pimp my ride. Dom har precis slaktat en vit ford cab, dock inte escort... Nu ska den bli hallonröd. Med guldglitter på! FINT! Guldglittret blir spetsmönstrat, coolt!
OCH, den får en såpbubbelmaskin vid avgasröret! VILL HA!!

21.48
Snart fyller jag år. 22, är man vuxen då?? Skulle inte tro det va!! När man fyller år kanske man får presenter. Jag har funderat på vad jag ska önska mig, men har inte kommit på nåt bra. Eller jo, det finns några saker jag skulle behöva:
1. Pengar
2. Presentkort på resa eller kläder

Sen finns det ett par saker som jag skulle behöva, såna där tråksaker, som tandläkarbesök och linser. Men det vill man ju inte önska sig!

22.17
Tänderna är borstade. Och fluorsköljda. Sen drack jag vatten, alltid lika smart (ät och drick inte inom 30 minuter)... Nu ska jag avsluta denna realtidsblogg och gå upp på övervåningen och lägga mig i sängen...

Jag tackar för mig
Bye

Kommentarer
Postat av: Bror

Alltid kul att se folks bloggvanor under sjukdom..

2006-03-15 @ 22:07:47
Postat av: Leffe

Haha, -sjukt- roligt :-D!

Trevlig helg! Vi ses på måndag!

Kram // Leffe

2006-03-17 @ 16:00:42
URL: http://www.p2maskin.nu
Postat av: Ankan

Men Lisa! Det är ju Macgyver 13.15 på vardagar! Jag måste snart bli arbetslös. Har missat på tok för många avsnitt =) Hoppas det går bra med tårna också. Kram!

2006-03-20 @ 10:50:16
URL: http://sexhumorfylla.blogspot.com
Postat av: px

HEJ
Kul att du också handlar på Prisxtra det måste vara Stockholms bästa butik vilket sortiment och vilken matkänsla och priset är ju bra .

2006-11-10 @ 19:54:53
URL: http://px.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0