Dagen

Idag har det varit en mycket bättre dag.

Började med att jag hade SOVMORGON!! Hade egentligen nummeföreläsning (numeriska metoder och grundläggande programmering), men de ger verkligen INGENTING. Men jag och Emma var duktiga ändå, och gick dit till tio för att göra lite nummelab. Riktigt duktigt.

Sen efter lunchen hade vi fysik. Vår fysikkompis Martin (sångaren i Bodies without organs) var där idag, såg lite sliten ut efter gårdagens firande (han vann ju grammis). Snacka om viskande och fnissande på rasten mitt i föreläsningen. Vi tänkte gratta honom, men han pratade bara i telefonen hela tiden.

Efter fem när vi slutat satte vi oss på kåren och pluggade lite matte. Hann sitta i säkert en dryg halvtimme i alla fall innan vi blev jättehungriga. Gick på Snurran och åt kebab och hade obeskrivligt kul åt Jennys skamliga förslag via sms. Gjorde det enda rätta i situationen och tog reda på om det var nåt att ha, om hon skulle köpa grisen i säcken eller skippa. (Man måste ju utnyttja sina kontakter för sina vänners bästa). Och sen insåg vi att vi behövde inte skratta ett enda dugg på stand up:en senare på kvällen, för vi hade skrattat så jättemycket där på pizzerian.

Sen gick vi i alla fall till SysterOBror på stand up. När vi först stått i kö i nästan en halvtimme och väntat läänge inne kom konfrenciern (stavas??) upp och sa att kvällens stjärna Johan Glans var sjuk! Stämbandsinflammation!! Smart drag där, fullbokat sen en vecka och 50 meter kö utanför, då säger dom detta... Men istället hade dom Lasse Nielsen. Har sett honom två gånger tidigare, men han är riktigt rolig. Det dumma var att han skulle iväg och uppträda på Norra Brunn senare, så han var först i programmet. Och på stand upen på systerobror brukar det först vara oetablerade ståuppare som testar sina skämt för publiken och sen en eller två större stjärnor. Så efter Lasse N var det de oetablerade kvar. De var inte så bra, och jag hade sett de flesta, så det var inte den roligaste kvällen där. Men som tur var hade vi ju skrattat för en hel vecka på Snurran! :)

Nu är jag hemma efter att ha gått hem i blötsnön.. BLÄ! Ska sova strax, matteföreläsning imorgon klockan 8...

Gnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0