Dagen efter

Sorry för tre identiska bloggar nedan. Bloggsidan har varit skum ett par dagar, men nu verkar det funka igen hoppas jag.


Igår var det iallafall dags för den stora hållftentan. Jag hade som vanligt inte alls pluggat så mycket som jag borde, allt kändes hopplöst och jag hoppades på att bli lokalsmart just när tentan var. Vet faktiskt inte hur det gick, har kollat lösningarna på nätet och om jag har tur med rättningen kan det ha gått vägen, men det är jättesvårt att veta.

Efter tentan var det karaokepub i smörjis. Singstartävling! Oj va kul! Jag vill ha, det blir nåt att köpa efter att jag har köpt ny säng, tv och telefon :). Först tävlade jag mot Emma och vann ganska stort, och sen tävlade jag mot en annan tjej och förlorade med endast 70 poäng!!

Idag hade jag två uppdrag: Att sova tills jag vaknade, och att hämta min vinterjacka som äntligen blivit lagad.
Det första gick sådär, jag vaknade klockan 8.11 av att dom tömde soporna. Som tur var kunde jag somna om och sova till 11 nånting.
Andra uppdraget gick också bra. Jag promenerade till Carlings på Kungsgatan, och sedan även till ett annat ställe lite längre bort och köpte en julklapp, och sedan till Lidl som öppnat på sveavägen. Sen promenerade jag även hem med två tunga påsar.


På förmiddagen ringde telefonen. Det var en tjej som hade fått erbjudande om mitt rum och ville komma och kika på det på söndag. Så då är ju frågan om jag ska vara ärlig och säga precis som det är, att man störs av sopgubbarna på morgonen, att allt är sunkigt och ganska äckligt. Eller ska jag lovorda rummet?? Jag tror jag går på den ärliga linjen faktiskt.


Nu ska jag laga lite mat. Dinkelpasta med keso feta/oliv och räkor. Jumm!! Sen ska jag fixa lite sånadära julklappar.

Byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0